Ale, ale... Fotky nie sú relevantné. Na opakovaných (aj spomalených) záberoch VAR-u bolo vidieť evidentný pohyb Fermína s úplne zreteľným úmyslom lopte sa pri jej lete do brány VYHNÚŤ !!!!!
Vyvynul snahu sa uhnúť? čo vy fetujete chlapci XD veď išiel po lopte bokom tela sa snažil loptu zasiahnuť a urobil pohyb smerom k lopte. Schválne som si to pozrel teraz ešte raz, evidentne priskakuje smerom k lopte , k brankárovi po hlavičke od Lewu. A bokom sa snaží zasiahnuť loptu :D Nesnažil sa uhnúť naopak sa snažil ísť po lopte, akurát mal šťastie, že bola ďaleko a loptu netrafil. Akože ofsajd by som nepískal, keďže sa lopty nedotkol. Ale pokiaľ je to v pravidlách tak jak sa tu píše , tak gól nemal platiť. Evidentne šiel po lopte :D
Gól by neplatil vtedy, keby VAR preukázal, že sa pohol Fermín smerom k lopte - to je prvý detail. A druhý - ak by sa ukázalo, že zmiatol svojhim pohybom brankára. Čo sa nestalo. Brankár sledoval loptu, nie Fermina a všetko sa odohralo tak rýchlo, že brankár akurát mohol sledovať loptu očami.
hovorim o trende rozhodovanie , nie o triezvom pohlade :) dve rozdielne veci, moemntalne sa taketo veci skor piskaju ako offisede, nez aby ich pustali, ak by to psikli ako offside, tak si to v pohode ukecaju. Fermin zaregoval a potom sa uhol
No Fermin zretelne urobil pohyb smerom k brane a od lopty ani od brankara nebol velmi daleko. Schvalili ho aj po VAR, takze diskusia asi zbytocna, ale ako divaka by ma vobec neprekvapilo, ak by ho neuznali. A som presvedceny, ze keby taky gol strelila Valencia, diskusia na tomto fore by bola tendencna opacnym smerom:D
snapshot, pocita sa cas od momentu Lewyho hlavicky, nie od momentu centra, lebo Lewa je posledny, ktory sa dotkol lopty, kedze hlavickoval. A od momentu Lewyho hlavicky je Fermin v ofsajde a robi pohyb iba smerom k brane a smerom k lopte. Videli sme rovnake video?
Fermín podle mě svou přítomností ovlivňoval brankáře, kdyby tohle dal Valencia, budu frflat :)
Nelíbí se mi, aby se hráč v offsidu jakkoliv zapojil do hry.
Mrtvý offside vnímám tak, že pravé křídlo je na lajně v offsidu, hra se odehrává jinde, mrtvý offside.
Keď si všimnete prvú fotku ,tak to vyzerá ,že v okamžiku keď lopta opustila Lewyho hlavu Fermín nebol v ofsajde , bol tam za ním ešte hráč s číslom osem.
Možno by bolo vhodná fotka z Varu , aby bolo jasné o čom to je.Vedia odobrať aj jednotlivé postavy futbalistov , aby sa zistilo , či je to ofsajd alebo nie.
Takéto články len provokujú fanúšikov. Ak by VAR uznal že sa Fermin zapojil do hry zo snahou ovplyvniť let lopty a obmedzil tak brankára, tak by gól nebol uznaný, ale opak je pravdou. Preto nechápem na akého .... je tento článok!!!
Nelíbí se mi, aby se hráč v offsidu jakkoliv zapojil do hry.
Mrtvý offside vnímám tak, že pravé křídlo je na lajně v offsidu, hra se odehrává jinde, mrtvý offside.