Prosím Ťa, mohol by si povedať presne koľko nás stál Araujo svojim zadrbaním? Pojem "pěkný prachy" je dosť neprehľadný. A ešte by som Ťa chcel poprosiť, keby si uviedol metodiku výpočtu a či si zahrnul vstupy aj výstupy, pre objektivitu. A zdroj, samozrejme.
Dík
Araujo je jediný hráč? Bolo tam ďalších 10 hráčov a udržať 2 gólové vedenie mohli aj v 10. To že to nezvládli je chyba celého tímu na čele s trénerom, ktorý sa viac hádal s rozhodcom ako sa venoval dianiu na trávniku.
No k těm penězům- Alirael je nepřesny: Takže postup do semifinále není 13,5, ale 12,5m k tomu 2,8m výhra jako taková(Pac jestli se počítá postup, tak se musí počítat benefit z výsledku, který by ten postup zarucil), pak máš benefit z lístků, k tomu benefit z Tv práv a hlavně možnost urvat další výhru/remízu jakože proti Dortmundu bychom min jednu remízu uhrali, ale spíš dokonce vyhráli s velkou šanci postoupit, kdy se to celé násobí a nedej bože výhra celkově a plus Superpoháry, MS Klubu atd.. Za mě teda v základu (postup a tam minimálně jedna remíza) je třeba 20-30M (nevím detailní parametry u lístků, Televize a všeho odkud by tekl v případě postupu prachy) s POTENCIÁLEM jít v celkovém součtu i pres 100m bo by součet skončil az v zimě po Ms Klubu.
Takže dopad toho nepostupu je monstrózní to ne že ne, ale platí co píšu v prvním komentu a lynč je blbost naopak jsem rád, že ho máme. Ale zamrzí ta vidina kolik z toho mohlo kapnout, to teda jako. 😅(ještě v naší spesl situaci)
Na MS klubov ide Chelsea, Real, City, Bayern, PSG, Inter Milano, Porto, Benfica, BvB, Juventus, Atletico a Salzburgu. Prvý 3 menovaný postupujú, lebo vyhrali Ligu majstrov, zvyšok na základe 4 ročného kvalifikačného rebríčka. Barcelona mala 4 roky na to, aby sa kvalifikovala. Takže to nepadá len na 1 zápase. Barcelone stačilo zaparkovať autobus v 10 ľuďoch na 60 minút brániť a mohlo sa postúpiť. A bolo by sa aj na MS.
Yes . Já jen chtěl upravit, že ten nepostup byl masnejsi než těch 12,5. Ale to je prostě sport a děje se to rok co rok, že někomu ujde postup a málem i zbankrotuje viz sázka Plzně, kdy Sádek šel all in a oni neudělat postup do Lm, tak papa jinak řečeno hroutit se a odsoudit za to jednoho hráče je naprosto hloupé a myslím, že i ti co to hlásali po vyřazení, bo emoce už to dnes taky vidí jinak(jasně ne všichni)..
Dík