Co si nadrobil to ať si aj sní …. Smlouvy s trenéry se podepisují až po sezóně kdy se celá sezóna vyhodnotí … ale laporta je jak amater prodloužit smlouvu par kol před koncem . Pokud skoncime 3ti tak možná konečně otevře oči a přestane fungovat víc přátelství než profit klubu ale moc v to nevěřím :/
Xavi mal naďalej platnú zmluvu do 2025. Nič sa nepodpisovalo. Už som ti vravel, že na iného trénera ako buď na Xaviho, alebo Marqueza nebolo. Preto nebolo na čo čakať do konca sezóny. Xavi je lepšia možnosť ako Marquez. Tam išlo o to, že Laporta práve preto od Februára naliehal na Xaviho, aby radšej ostal. Laporta čakal na Xaviho odpoveď a nie naopak ...
Jo jasný vlastně neprodluzovalo se nic jasný ,napsal jsem to špatně ale myslím ze to kazdy pochopil jak jsem to myslel,ale speciálně pro tebe měl proste počkat s tím aby mu dal kontuitu do další sezóny . Jestli budem 3 tak další čára přes rozpočet . Jinak asi nejspíš jo xavi je lepší než marquez
Na čo by čakal, keď mal len 2 možnosti Xavi a Marquez a jeho preferovaná možnosť bol Xavi, ktorého 3 mesiace presviedčal, aby ostal a keď už mu po 3 mesiacoch konečne povedal áno, tak prečo?
Laporta radšej prečká nejako ďalší rok s Xavim a bude cieliť pred voľbami ako to vie veľkolepo na veľké mená Kloppa, Haalanda by v 2025 chcel podľa špekulácii, ale kde na to vezme prachy za ten rok kto vie. Xavi nie je ten problém, ale chýbajúca kvalita na niektorých postoch ako DM.
Yackip také me to strašně sere ty jeho recicky. Prohry proste k tomu patří ale je důležitý se k nim postavit správně …. Však kazdy zapas co jsme prohráli výjimkou snad jednoho nebo dvou jsme byly lepším týmem to už je vážně k smíchu . Nejsem si moc jistý jak se někdo muze zlepšovat ať už v čemkoliv když nemá žádnou sebereflexi ….ale tak hlavně ze máme držení míče to musí být a pak je xavi spokojen )))
kluk asi je to preto, ze necitas tie prepisy tlacoviek cele, ja som tam tej sebareflexie videl dost - mozem ti do komentaru skopirovat polovicu tlacovky, ale asi to bude zbytocne. Ale chapem ta, keby som sa mal tiez striktne drzat len svojich emocii tak za tuto sezonu im dam na stupnci 1 až 5 hodnotenie mínus 2 a povyhadzujem 90% hracov.
Cule mas pravdu už naky pátek to nečtu furtdokola to bylo to samy ty stejne kecy,tak jsem to přestal číst ,tak pokud tam je tak ok ,ale i tak po prohře 2:4 tvrdit ze jsme byly lepší je masakr
Tak za co zase muže? Za sračku většiny fans? Nebo na to jaký mají životy? Možná. To je mi ale záhada. Těším se na další prohru, kdy se zase něco najde :D .A těším se zase na tu snuru kdy se hraje dobře a vyhrává. Najednou jak jsem psal jsme 3 x prohráli a už je to v prdeli, kokot, debil ,nemá soudnost, hraje strašně, je to funebrák, musí jít, největší chyba :D apd. Totální žumpa fanouškovská :D Neskutečný. A ještě drtivá většina ani nečte články a přečte si jen ten nadpis. Viz poslední vyjádření zápasu KDE TO XAVI SOUDNE popsal kde je chyba. A stejně se našlo tisíc dementů v komentářích co si přečetli jen ten nadpis!!! Stydím se za takový fanoušky!. Stydím.
Tak, tak cizinkx. Ktosi to povedal: no pesos, no seňoritas. Po rozhadzovaní nemáme naviac, ako na veteránov pred dôchodkom. Šance vytvára 16-ročný chlapec. Mali sme aj smolu na zranenia (Balde, Pedri, Gavi, FDJ ), prišli prehry a je tu frustrácia a plno chýb od pilierov tímu. Ako povedal jeden na inej stránke, mužstvo nemá správnu mentalitu, stačí hocičo negatívne a položí sa. To isté v podstate skonštatoval aj Xavi po prehre s Gironou. Máme málo bojovníkov, zato veľa estétov, vždy opakujem, že typológia mužstva je zlá. Takže keď čítam reči o záujme o Bernarda Silvu, tak to je ďalší krok nesprávnym smerom, technik bez strely a dravosti.
Laporta radšej prečká nejako ďalší rok s Xavim a bude cieliť pred voľbami ako to vie veľkolepo na veľké mená Kloppa, Haalanda by v 2025 chcel podľa špekulácii, ale kde na to vezme prachy za ten rok kto vie. Xavi nie je ten problém, ale chýbajúca kvalita na niektorých postoch ako DM.