LFC sledujem vždy keď si nájdem čas a po prvej sezóne som si hovoril, že Nunez nemusí byť zlý len potrebuje čas. Okrem iného doplácal na to, že jeho prestup ľudia porovnávali aj s Haalandom, ktorý tam prestúpil v rovnakom čase... teraz má za sebou druhú sezónu...a jeho hra vyzera ešte horšie... ten čo dokáže zahodiť to je neskutočné...
K Raphinhovi len toľko že z úcty k nemu mu nemôžeme spraviť to, že by sme ho pustili do Tottenhamu,,,
Okrem zakončenia,nie vo všetkých ostatných aspektoch na tom lepšie ako Haaland. Občas ho sledujem a tento chalan sa vie dostať do veľkého množstva šancí. Buď si ich sám vypracuje alebo vďaka kvalitnému výberu miesta, sa doň dostanete po prihrávke od spoluhráča. Ak zlepší koncovku, bude z neho beštia na deviatke.
Ale ani nunez není idealny typ hraca do zatvorenéj obrany kde bude treba hrať na malom priestore
To znamená ze opäť hrac co bude 90% času nepoužiteľný pretože v la lige neotvaraju hru tak ako anglickú a nebudeme hrať ani na brejky
Haland ? Véd to by bolo horšie ako lewa . On by musel mega popracovať na svojej hre aby u nás mohol hrať:D to jak keby si nikdy nesledoval Barcelonu keď toto napíšeš pre boha
Pep hraje podobne a dáva tam góly v City Haaland? Dáva. Očividne si neuvedomujete, ale Real bude mať 3 zo 4 najhodnotnejších hráčov na transfermarkete a zhodou okolností tí traja sú od ostatných kvalitou ďaleko. Potrebujeme Haalanda, potrebujeme takých rozdielových hráčov a takýc veľa už nenájdeme.
Presne toto je problém prečo sme tam kde sme :D lebo kupujeme hráčov ktorý sú hodnotný na transfermarkete kt k nám vôbec nezapadáju
Taky istý prestup bol lewa
Taky istý bol roque(lebo endrick)
Griezman + coutinho
A opäť sa tu porovnáva neporovnateľne
City vs barca
V momentálne zložení ci na trávniku ci mimo ? Nedá sa
My máme mužstvo postavené momentálne na 20 ročných chalanoch a city je na 30 ročných skúsených hráčov
Keď sa ti ľúbi hra lewu tak haland je ôk. Ale mne sa lewova medzi hra vôbec nepáči a haland bude to isté . Chceme hrať na top krídla alebo na top strelca ?
Myslím si ze barca nikdy nebude hrať hru centre do 16ky na hrotaka tak prečo by sme mali brať halanda mi je zahadou
Pozri máme iný názor. Niektoré fakta si upravuješ, lebo u Lewi, Roqueho a Coutinha nie je problém, že by nezapadali. Lewa je len už postarší. Coutinho hral mimo pozíciu na krídle a Roque sa tam dáva tiež. Len u jediného Griezmanna tvoj výrok pochopím, keďže bol podhrot a to sme nehrali.
Presne coutinho nebol LW ale hral tam , prečo? Lebo on hral to co griezman len z ľavá v Liverpoolu bohužiaľ tu to neexistovalo ešte aj s messim v teame čiže zbytočne
Roque? Keď máš 50 mega na prestup a na hrote lewu a na dm nikoho tak iba magor kupi roqueho :D
A lewa? Sak hej je starší ale jeho prednosti ? Zabijak v 16ke(tak isto aj haland) závislý od teamu (centre)ale my nikdy centre do 16ky hrať nebudeme :D čiže je jasne ze 90% sa bude nadávať na slabú medzi hru tak ako to teraz dostáva lewa tak isto by sa nadavalo na halanda.
To jak keby team co chce hrať na 16koveho zabijaka donesie na hrot jesusa kt prednosti sú práve v medzi hre a ze vie vysunut krídla.
Alebo chceme hrať centre a mrdneme tam messiho nech hlavickuje. Toto je logika haland do Barcelony;)
A roque keď šancu dostal tak nič neukázal. Keď si vezmem guiu 0 € a roque 50m€ tak ako nevidel som v hre rozdiel tých 50mega a aby teraz jeho agent vyplakaval
Zbytočne agresívny, zbrkly , problém so spracovanim(to nechápem proste ) , problém so zakončením, vôbec nevyzeral sebavedomo ze si ide užiť hru . Preto je jasne ze potrebuje čas a hejty na xaviho v tomto prípade sú odveci
Odveci tu píšeš ty. Odpoviem ti len takto. Vinicius sa adaptoval vyše 5 rokov a vy vrátane teba to chcete od Roqueho hneď. Odohral len 300 minút a ty čakáš hneď výkony o hodnote 50 mega? Blázon pojašený. Somariny píšeš pojašený, zbrkly, problém v zakončení 🤣🤣🤣 výsmech toto
Ja to od neho neocakavam :D preto si nemyslím, že on môže byť u nás hneď 9 do základu a nemôžeme na ňom stavať utok na dalsiu sezónu .bodaj by som sa ale mýlil:D ja len hovorím ze za tých 300 min ma nepresvedčil že by si v takejto sezóne zaslúžil viac
Akože tebe sa zdal roque sebavedomí v situáciách keď dostal gólovú príležitosť? Tebe prišlo že loptu príjma s ľahkosťou? Tebe prišlo že jeho defenzívna činnosť ôk a bez zbytočnej agresie?
Ja som odveci blázon ale ty nemáš argument na nič co som napísal ale ôk:D
Vinicius sa adaptoval vyše 5 rokov ? Možno tak statistikami:D ale herne ? Určite nie 5 rokov
To proste vidíš tu ľahkosť a prácu s loptou napr u yamala vs roqueho , tam proste vidí rozdiel aj slepý. Tak isto u viniho to bolo , tu prácu s loptou a sebavedomie proste mal , nemal dobre rozhodovanie v poslednej nahravke/strele ale ostatne tam bolo preto dostával minúty a potom prišli aj g+a.
Yamal je to iste teraz , všetko super ale na ten zaver musí dozret .
Ale bohužiaľ u roqueho nebolo vidno ľahkosť v driblingu 1na1 , ani chladnokrvnost v zakončení tak preto ma 300 min .
Opäť nehovorím ze od neho očakávam ze bude r9 hneď, ale hral toľko koľko kvality ukázal.
K Raphinhovi len toľko že z úcty k nemu mu nemôžeme spraviť to, že by sme ho pustili do Tottenhamu,,,
To znamená ze opäť hrac co bude 90% času nepoužiteľný pretože v la lige neotvaraju hru tak ako anglickú a nebudeme hrať ani na brejky
Taky istý prestup bol lewa
Taky istý bol roque(lebo endrick)
Griezman + coutinho
City vs barca
V momentálne zložení ci na trávniku ci mimo ? Nedá sa
My máme mužstvo postavené momentálne na 20 ročných chalanoch a city je na 30 ročných skúsených hráčov
Keď sa ti ľúbi hra lewu tak haland je ôk. Ale mne sa lewova medzi hra vôbec nepáči a haland bude to isté . Chceme hrať na top krídla alebo na top strelca ?
Myslím si ze barca nikdy nebude hrať hru centre do 16ky na hrotaka tak prečo by sme mali brať halanda mi je zahadou
Roque? Keď máš 50 mega na prestup a na hrote lewu a na dm nikoho tak iba magor kupi roqueho :D
A lewa? Sak hej je starší ale jeho prednosti ? Zabijak v 16ke(tak isto aj haland) závislý od teamu (centre)ale my nikdy centre do 16ky hrať nebudeme :D čiže je jasne ze 90% sa bude nadávať na slabú medzi hru tak ako to teraz dostáva lewa tak isto by sa nadavalo na halanda.
To jak keby team co chce hrať na 16koveho zabijaka donesie na hrot jesusa kt prednosti sú práve v medzi hre a ze vie vysunut krídla.
Alebo chceme hrať centre a mrdneme tam messiho nech hlavickuje. Toto je logika haland do Barcelony;)
Zbytočne agresívny, zbrkly , problém so spracovanim(to nechápem proste ) , problém so zakončením, vôbec nevyzeral sebavedomo ze si ide užiť hru . Preto je jasne ze potrebuje čas a hejty na xaviho v tomto prípade sú odveci
Akože tebe sa zdal roque sebavedomí v situáciách keď dostal gólovú príležitosť? Tebe prišlo že loptu príjma s ľahkosťou? Tebe prišlo že jeho defenzívna činnosť ôk a bez zbytočnej agresie?
Ja som odveci blázon ale ty nemáš argument na nič co som napísal ale ôk:D
To proste vidíš tu ľahkosť a prácu s loptou napr u yamala vs roqueho , tam proste vidí rozdiel aj slepý. Tak isto u viniho to bolo , tu prácu s loptou a sebavedomie proste mal , nemal dobre rozhodovanie v poslednej nahravke/strele ale ostatne tam bolo preto dostával minúty a potom prišli aj g+a.
Yamal je to iste teraz , všetko super ale na ten zaver musí dozret .
Ale bohužiaľ u roqueho nebolo vidno ľahkosť v driblingu 1na1 , ani chladnokrvnost v zakončení tak preto ma 300 min .
Opäť nehovorím ze od neho očakávam ze bude r9 hneď, ale hral toľko koľko kvality ukázal.