Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
mito669 Premium
2024-05-07 14:07:10
Budem sa opakovať ale za mňa je najideálnejšie predat 49% klubu. Takto sa len odkladá nevyhnutne a trpí tým celý klub, fanúšikovia začnú strácať dôveru, čo sa odrazí na návšteve zápasov, predaji suvenírov. Štve ma, že náš milovaný klub ma takéto problémy ale bohužiaľ bude treba robiť možno nepopulárne rozhodnutia aby sa zachránil a vrátil sa na pozície, na ktoré sme si zvykli a kam nepochybne patrí.
2024-05-07 14:35:41
Ja napríklad netuším aké je pre nás najideálnejšie riešenie pretože som prestal rozumieť financiám vo svete športu. Lebo všade čítam ako Barca neustále krachuje a napriek tomu chceme kupovať špičkových hráčov, rekonštruovať štadión a podobne.
To mi príde pre mňa nezrozumiteľná komunikácia vedenia klubu smerom do médií :-)
2024-05-07 14:43:42
Celkovo si môžeme povedať, že najviac strácame na tom nezaplatenom od Libero 40 mega a ešte keď sa k tomu má pridať ďalšia platba 60 mega, ktorú tiež nezaplatia, no zbohom. Súdna cesta bude trvať dlho a my neuvidíme peniaze veľmi dlho. Fakt sa nedalo skôr to opätovne predať niekomu inému? Či nie sú záujemcovia?
2024-05-07 22:54:49
Za mňa je hlavný problém to, že sa snažíme robiť veľa vecí naraz a ani jednu nerobíme poriadne. Riešime finančné problémy po starom vedení, robíme rekonštrukciu štadióna, menil sa tréner a robíme aj obmenu kádra. A bohviečo ďalšie ešte k tomu.
A popri tomto všetkom chceme vyhrávať trofeje, hrať pekný futbal, mať v tíme veľa mladých hráčov, kupovať drahšie ako Real, stavať na klubových hodnotách, ružového slona, zelenú žirafu a neviem čo všetko ešte.
Skrátka a jasne. To sa všetko nedá. Za mňa sme mali postupovať inak pri prestavbe tímu. Zmieriť sa na pár sezón s horšími výsledkami a pomaly budovať tím.