Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-05-07 17:12:00
Garcia nahradiť Koundeho na pravej strane obrany :D
Veď to automaticky až hučí v ušiach aký downgrade to je ...
2024-05-07 17:48:22
S tým Garciou to Xavi nemôže myslieť vážne. Buď je Garcia jeho miláčik alebo Xavimu úplne jebe v hlave!!!
kluc Premium
2024-05-07 19:29:45
Také negatívne veci na Garciu a zbytočne...a mimochodom v tej vete je podstatná časť "MOŽNO PRÁVE TEN", takže len špekulácia...každopádne ak si chceme udržať kvalitu tak Kounde by mal zostať určite na úkor Christensena...
2024-05-07 21:12:37
Garcia neni spravna nahrada, ale ked uz predat stopera, tak za mna Kounde. Ma extremne nevyrovnane vykony a casto chybuje (ano viem, že hra mimo poziciu). Na Barcu vsak nema dost dobru techniku. Pri rozohravke je neisty a strasne casto spomaluje hru. S Araujom hrat nemoze, ten tiez nema idealnu rozohravku, ale prinasa defenzivnu istotu. K nemu treba technickeho stopera a rozohravku ma jednoznacne lepsiu Cubarsi aj Christensen. Za Koundeho by sme mohli dostat slusne peniaze a z toho by sa dal zaplatit poriadny RB.
2024-05-07 21:13:28
Úprimne? Ja osobne by som predal aj Erica. Za mňa neexistuje veľky rozdiel v kvalite medzi ním a napr. Inigom. Ani jeden nemá na to aby bol našou prvou voľbou do obrany a za Iniga nám nikto nič nedá na druhú stranu na Ericovi by sme mohli zarobiť 15 mil + si myslím...
2024-05-07 23:13:57
Kounde nesmí odejít, top obránce