Dobre som vedel prečo postup neprajem ani jednému táboru. Škoda, že jeden z nich postúpiť musí. Ale ako zaujímavé, že práve pri strete Realu a Bayernu obe tábory majú komplexy z Barci a Messiho, ktorý sa nezúčastňujú tohto semifinále ani náznakom.
Netreba hádzať všetkých fans do jedného vreca,aj tu sú ľudia čo prajú zranenie a podobne. Od takych sa treba dištancovať ,robia hanbu.Massi bol a bude legenda tak ako Ronaldo,Maradona,Pele či už väčší či menší pre každého inak.Treba rešpektovať čo dokázal ✌️
Real je možno primitívna spodnina ale fanúšikovia Barcelony nie sú o nič lepší keď to tu človek číta týchto pomylenych ľudí mimo reality bez akejkoľvek Sebareflexie čo si posledných 10 rokov myslia že ich klub je top klub po každej prehre založený po jednej výhre za 3 roky vylezú a tliachaju jalové reči píšu hlúposti o Tom ako je real nervózny a Barcelona už jednou nohou postúpila tak neostáva nič iné len sa smiať a nezabudnime poslednú perličku o Tom ako by sa mali fanúšikovia realu hanbiť za postup proti city a podobne kraviny a v konečnom dôsledku je realita taká že sme šli dostali 4 na girone ako najväčší sedlaci a real odkráča s ďalšou ligou majstrov a keby to tu skončilo tak ok ale nás Boh ochraňuj budúcu sezónu lebo xavi ostáva jeho milovaný univerzál ostáva a ani Boh Kristus netuší čo bude s pacientmi typu fati ferran Alonso Romeu roque Martinez
Najvacsich guy fans maju tito 2-ja, co sa cudujes messi ma rodinu a to je pre guy europu neprijatelne musis sa s nimi s totoznit, musis mat 72 pohlavy aby si bol in, a to je aj barca, ale som zvedavy ked sem nabehne milion islamistov ako to potom zredukuju, hehehe cakam..... z mojej milovanej barci sa stal klub idiotov
Románku největší primitivná spodina bez sebereflexe jsi tady s přehledem ty. Nikdo si tu nemyslí, že je Barca momentálně top klub, ale kromě tebe tu nikdo nema uchylnou rozkoš z každé prohry. Vyhráváme, prohráváme, ale stále fandíme. Ty jsi akorát masochistická špína převlečená za “fanouška”.
dosť. Ja tie kluby nemám vôbec rád ale rešpektujem ich✌️🤝