Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
táto telenovela sa mi páči čoraz viac :-D to je ako vedenie nejakého dedinského klubu v okresnej lige :-D
Dobry bordel ...
A takto to dopadá, keď sa zamestnávajú blízki kamaráti a nie najlepší možní odborníci
Nevíme jestli to není kachna, ale pokud není, tak se takto neřídí klub....
Já bych řekl Laporta out
Co cakame ak Laporta necha odist najlepsieho sportoveho riaditela, ktory tu bol za poslednu dekadu a nahradi ho byvalym hracom bez skusenosti so sportovym riaditelstvom? Jeho jedina prax bola, ze bol skaut v Juznej Amerike a aj to odporucil, niektore faily. Hlavne, ze berie mensi plat a nema námietky ku principalovi. Od zaciatku som hovoril, ze nahradit Alemanyho Decom bola nesmierna chyba.
Největší rozdíl mezi námi a Realem? Real když dostane gól, tak přidá a většinou to otočí. Za to mi se velmi rychle složíme....
Zaměstnat ho byla jedna ze zásadních chyb!! A taky to tak vypadá v klubu, když se dosazují lidi!. Ve vedení to začíná, na hřišti to končí :). Nechápu nebo spíš chápu proč si ho Laporta dosadil do funkce. Každopádně on by měl letět jako první. A dosadit do té funkne opravdové kapacity a ne týpka bez zkušeností a v CV jen kolonka jižní Amerika.