Je X dovodov preco by Xavi mohol skoncit ale toto? 😂 Niekomu zasiahla pravda ego? Barcelona ma poslednych cca 8 rokov katastrofalne vedenie klubu vratane terajsieho. RM je uplne inde. Smutne.
Ja by som si pockal ako to dopadne, ci to neni vymyslene / nafuknute. Odvolat trenera za to, ze povie, ze financna situacia klubu je zlozita mi pride trochu too much:) A ak ho odvola Laporta to bude musiet vysvetlit.
Za mne taky kachna :)
Hele, co to fakt dost sledujete, kolem RM je taky tolik sr*ček, laciných ubohých clickbaitů? Chápu, že z toho dané medium profituje. Ale působí to na mne jak sofistikovaná kampaň, jak FCB očernit, vykreslit jako Kocourkov. Tím nepopírám celou řadu špatných rozhodnutí z dílny vedení.
Jj urcite tam hraje aj toto svoju ulohu. Vypustit vonku nejaky šit, vsetci vratane klubu sa tym teraz musia zaoberat a reagovat, ucelom je bud clickbait alebo priamo poskodit obraz klubu...Nechce sa mi verit, ze by Laporta odvolal Xaviho kvoli jednej tiskovke, aj keby tam neviem co povedal.
Drussbarb, suhlasim, ze forcabarca zverejnovanim takychto prvoplanovanych info posilnuje tvorbu skor bulvarneho webu nez seriozneho a vo vysledku moze robit medvediu sluzbu tym mediam, ktorym ide iba o to sirit nepodlozene info a poskodit nas klub (ak Xaviho naozaj vyhodia kvoli nejakej tlacovke rad sa ospravedlnim, ale neje to prvykrat ked sa tu prezdielavaju hovadiny), ale keby mali niektori navstevnici tohto fora kriticke myslenie, overovali si info a neverili okamzite vsetkemu co si niekde precitaju, redakcia forcabarca by sa mohla akokolvek odtrhnut z retaze a zverejnovat cokolvek a nemalo by to ziaden efekt. Preto vidim primarne problem u toho navstevnika webu ktory uveri hned kazdej kachne a nie redakcii, ktora take prispevky prezdielava. Tato redakcia navyse moze legitimne spravovat web ako uzna za vhodne, nikde nedeklaruju ze budu prinasat len isty typ obsahu a pod. a my s tym len mozeme abo nemusime suhlasit:/
Tak za mě by měl Xavi odejít a to hlavně za to že se mu nedaří dostat z hráčů maximum a je to stále to samé, občas něco zázračně výjde, ale jinak posun ve hře je téměř nulový. Včera sice výhra proti poslednímu, ale hra strašná, jen jsme měli stěstí, že Almerie nedala 3 tutovky, jinak by to byla i prohra asi. Od našeho vedení do druhého golu čistá tragedie. Furt se vymlouvá, že nemá hráče co chce atd., Valverde měl jen Messiho a i když ta hra taky nebyla koukatelná , ale o dost lepší než teď, tak kromě ligy mistrů byly aspoň výsledky. Teď je kádr asi 2x silnější ale hra je totálně špatná a za to může trenér a proto by měl skončit…..
Jak řekli že zůstává, tak jsem opravdu neměl radost a je vidět že to bude stejné. Je to osobnost ale my poťřebujeme někoho kdo ty hráče postaví do latě. Jen příklad Araujo posere LM a nic se neděje, naopak špatnej je Gundogan že si to dovolil říci a poukázat na chyby co nás staly postup, Araujo na to že má etický kodex tak se k tomu nebude vyjadřovat…….Jak to pak asi řeśí v šatně asi jen opatrně aby se někdo neurazil z hráčů………Včera opět Lewa vypadal že půjde rovnou po Xavim za to střídání……
Tým pádom by mi to trhanie lístkov margarétky vyšlo. A ešte čudujem sa že v dnešnej dobe je snom nejakého hráča hrať za Barcu. Neskutočné jednanie s ľudmi a istoty.
Hele, co to fakt dost sledujete, kolem RM je taky tolik sr*ček, laciných ubohých clickbaitů? Chápu, že z toho dané medium profituje. Ale působí to na mne jak sofistikovaná kampaň, jak FCB očernit, vykreslit jako Kocourkov. Tím nepopírám celou řadu špatných rozhodnutí z dílny vedení.
Na českém webu je obsahu minimum, ale zase je kvalitnější