Super zhrnutie, mňa už z toho čo sa deje okolo klubu bolela hlava a trošku som obmedzil články ale tvoje zhrnutie bolo super a dozvedel som sa všetko na čo som hľadal odpovede. Pokračuj v tom, bolo to super
Veľmi naozaj veľmi som rád že Forca má konečne svoj podcast no dúfam že táto prvá časť bola len malý úvod a v budúcej sezóne budú podcasty zaujímavejšie napríklad vo dvojici kde by si aspoň dvaja vymieňali názory a postrehy keďže toto úprimne pre mňa nebol podcast ale len akési 20 min zhrnutie toho co sa deje bez názoru bez zábavy len holé fakty....
Ps1 naozaj dúfam že budete pokračovať keďže náš klub si naozaj svoj sk cz podcast zaslúži keďže každý týždeň aj vďaka vám sa dozvedáme o mnohom čo sa v klube deje či nedeje
Ps2 Lukáš pochádza zo stredného Slovenska? Lebo počuť apríľ v nejakom podcaste je naozaj zvláštne aj keď balzam pre moje uši❤️
PS2 Nie , Lukáš pochádza z východného Slovenska , dúfam že to nebude považovať , za porušenie "etického kódexu".Najmä ak už poslednom , čase si z neho urobili "madridské deti" , trhací kalendár.
Ty musíš mať strašne smutný život že aj v diskusií ku pozitívnej novinke akou je podcast potrebuješ na niekoho útočiť a vyvolávať konflikt aj keď tu žiadny nie je.
Smutný poslech shrnující to, co se v klubu děje. Na druhou stranu většina toho, co zde zazněla, jsou jen přemluvené články, kterými Lukáš zasypává tento web:)
Bleskovky
9 dní
Yamal najlepším hráčom zápasu proti Deportivu Alavés
Ps1 naozaj dúfam že budete pokračovať keďže náš klub si naozaj svoj sk cz podcast zaslúži keďže každý týždeň aj vďaka vám sa dozvedáme o mnohom čo sa v klube deje či nedeje
Ps2 Lukáš pochádza zo stredného Slovenska? Lebo počuť apríľ v nejakom podcaste je naozaj zvláštne aj keď balzam pre moje uši❤️