Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-05-22 13:00:56
Ďalšia rana . A tohoto by tu zopár z vás chcelo za prezidenta,hanbu futbalu čo zapredal LaLigu Arabom ,vlastnú ženu podvadzal v ich spoločnom dome a robil si z toho ešte srandu,Real sledoval viac ako samého seba a teraz sa na neho vyťahuje ďalšia kauza.Jeho charakter je len odpad a to nech mi odpustí každý fans Braci čo sa ho to dotkne.
2024-05-22 15:09:56
Ktovie čo je na tom pravdy. Mne sa to moc nezdá. Aj keď od Piquého možno čakať každú špinavosť... 🤔
2024-05-22 15:10:20
chlapci ja neviem prečo sa z toho robí taká senzácia, lebo ak ten návrh o ktorom sa tam píše nie je podľa mňa vôbec zlý..zobrať 4% zo sumy za vysielacie práva a rozdeliť ich medzi kluby až po 4-tu ligu, sálistom, ženským klubom, amatérom. S tým že polovica pre hráčov, ktorí sa vzdali svojích výplat a druhá pre kluby aby kompemzovalo náklady za hráčov, ktorí si platy neznížili. Podla mna to vôbec neznie ako zlá idea. Lebo aj tak by tie 4% za vysielacie práva dostali väčšinou len top kluby...takto by šli v podstate všetkým klubom a väčšine hráčov na všetkých úrovniach....