Barcelona nezvláda registrovať ani svojích juniorov na seniorov veľmi. A tu sa rozpráva, že Barcelona chce Kimmicha, ktorý proste berie 20 miliónov a bude stáť tak 45+ plus.
Ked sa vratime k pravidlu 1:1, tak sa ma na buducu sezonu zvysit platovy strop na 530 milionov...Relevo o tom informovalo, co je celkom dobry zdroj...potom by mohlo byt aj na Kimmicha
Chceš 20 miliónov? O.k. ale nie v Barce. Kúpime iného z 3 chcenych za rovnakú cenu, mladšieho ešte ako Ty a vzhľadom na to, že už aj tak aktualne nehrávam to, co si hrával....Kimmich nieje jediný na svete..
Marco1: Len nezabúdaj na to, že keď kúpiš, tak zase sa ti to ráta do stropu. Navyše do 30. júna musí byť uzavreté účtovníctvo. Zatiaľ tam svieti minimálne -100 miliónov za peniaze, čo nedorazilo od Libero. 100 mega, čo rozmýšľa zobrať Laporta pôžičku za Libero nebudú zisk ako taký treba ich splácať.
MarianH: koho iného kúpiš? Zubimendi len za posledný rok minimálne 3x odmietol ísť do Barcelony.
Po prve: Nic, nevadi. Romeua si nechame, bude hrat DM, lebo na top nesu prachy. Zase vyhrame bačov kok a fanusikovia budu tvrdit, ze Flick mal kvalitnych hracov k dispozicii a mal hrat lepsie:D Po druhe: ma fascinuje, ako tu vsetci detailne vidia do uctovnictva klubu z otvorenych zdrojov t.j. clankov medii:D
Bol tu článok, ktorý potvrdil aj Tebas, že Barcelona 40 miliónov z Libero zarátala do príjmov, aj keď tie peniaze fyzicky nedorazili. V rozpočtovom pláne na túto sezónu sa rátalo s ďalšími 60 miliónmi od Libero, ktoré nedorazili. To je -100 miliónov potvrdených.
Nemyslel som konkretne Libero, ale celkovo vsetky prijmy a vydaje klubu. Nehovorim, ze nevieme vobec o nicom, ale do uctovnictva, podmienkach uzatvarania zmluv, do planovanych transferov atd nevidi detailne nikto okrem nich. Keby kazdy videl do uctovnictva klubu, tak Xaviho nevyhodia aj kvoli vyrokom, ze situacia klubu neni najlepsia a treba byt realista:D
Jj. A (nielen) podla tychto vyrocnych sprav nasho klubu aj samotny Tebas hovori, ze financia situacia klubu sa rapidne zlepsuje, vedenie robi skvelu pracu a uz v dohladnej dobe budeme moct dojst k pravidlu 1:1 a podpisovat top hracov.
Dalsia vec je ze vyhodili Xaviho. Bol to jeho idol. Nepojdem hrat za menej ked jeden z dovodov preco som to vobec zvazoval bol prave vyhodeny ako prasiva handra 🙂
To je blbosť a vieš, že je to blbosť sám. Pochybujem, ze je nejaky hlupak na svete, kto robí na základe takých myšlienkových pochodov životné rozhodnutia...
Flick siel za menej. Felix siel za menej, Araujo tu je dlho za menej nez by mohol mat. Xavi sa vyplatil z Qataru a siel za menej.
Niekto tu je kvoli tomu za menej ze je to proste Barcelona. Dobre pocasie, prostredie, plaze.
Netvrdim ze je to 100% fakt, ale nemozes to Ani uplne vylucit ze to ze Xavi ide prec nehra nejaku rolu. Gavi Fermin Cubarsi su vsetci naviazany na Xaviho. Rodinny vztah. S Flickom mozno taky vztah nebudu mat a moze sposobit AJ ich odchod.
Nie vsetko je vzdy o peniazoch. Vztahy tiez robia svoje.
Xavi má stále plat, ktorý by mu nikto iný nedal v Európe. Felix nemal inú možnosť, ak chcel hrať. Araujo už kvôli tomu protestoval a nie raz, že má malý plat, lebo že vraj nie sú peniaze. Inde by mal aj 2 násobok pri jeho kvalite a aj on má len 1 nervy.
Veľmi by som sa čudoval ak by Kimmich prišiel do Barce, ktorá má veľké finančné problémy už niekoľko rokov. V Barci by nemal absolútne žiadne istoty!!!
MarianH: koho iného kúpiš? Zubimendi len za posledný rok minimálne 3x odmietol ísť do Barcelony.
Niekto tu je kvoli tomu za menej ze je to proste Barcelona. Dobre pocasie, prostredie, plaze.
Netvrdim ze je to 100% fakt, ale nemozes to Ani uplne vylucit ze to ze Xavi ide prec nehra nejaku rolu. Gavi Fermin Cubarsi su vsetci naviazany na Xaviho. Rodinny vztah. S Flickom mozno taky vztah nebudu mat a moze sposobit AJ ich odchod.
Nie vsetko je vzdy o peniazoch. Vztahy tiez robia svoje.