To čo bolo v tejto sezóne a počínajúc okradnutou Almeriou kým iným než Realom, tak ten zápas je na nezabudnutie. Ten zápas podčiarkuje to aký VAR má la liga. Rovnako užitočný a prínosný ako neexistujúci snímač bránkovej čiary o čom sme sa zase presvedčili v el clasicu. My môžeme namietať koľko chceme nad úbohosťou rozhodovania v la lige a nakoniec ich argumenty sú ala Negreira a že my si kupujeme rozhodcov.
Snímač bránkovej čiary, či inú podobnú technológiu nemá ani 1 klub v LaLige. Takže plačeš na nesprávnom hrobe s tým snímačom. Mohlo sa to stať komukoľvek a doteraz neexistuje jednoznačný dôkaz, či to bol gól, alebo nebol. Ak neexistuje dôkaz, že to gól bol, tak ho nie je možné uznať. Posudzujú sa len 4 momenty hry, nie ďalších XY momentov ktoré ovplyvnili hru. Napríklad fauly, ktoré by viedli k ku kartám, či vylúčeniu hráča.
Nie len chýbajúci snímač, ale aj záhadne nefunkčná kamera práve v rohu, kde ju bolo treba... A celkovo nosferatu, bránkové technológie rieši LL jednak ako objednávateľ a jednak technickými predpismi, takže Mikimi má pravdu.
Ešte raz, žiaden klub v Španielsku nemá nejakú podobnú technológiu. Ani Barcelona. Real za vzniknutú situáciu nemôže, nemôžeš uznať gól, ktorý nemôžeš 100% dokázať. Videl som asi 20 simulácií, niekde tvrdili, že gól bol, niekde že nebol, inde že nedokážu to z daných záberov posúdiť, či gól bol, alebo nebol jednoznačne. Real bol tiež okradnutý o gól, dokonca kvôli tomu Bellingham dostal redku sa mi zdá a ľudia tu sa tvárili, že to je OK. Ale tá situácia nespadla pod niečo, čo archivovar skúma.
ty si precitaj, o com pise Miki, Miki nepsie, ze za to moze Real, my sme si sezonu presrali inde, vy mate stastie, ze sme si to posrali sami a ze vam stacila aj ta forma, ktoru ste na cast sezony chytili
Nie je to jedno a teraz nie z pohľadu toho, že by bola Barca obratá, ale táto situácia sa opakuje rok čo rok, často vidíme v zápasoch veľké kontroverzie, ktoré by mohli byť jednoducho odstránené, no samotný španielsky rozhodcovia toho nie sú schopný a jediné riešenie, ktoré LL ponúka, že stále posiluje postavenie a ego rozhodcov.
Mám za sebou 36 hod. bez spánku, tomu zodpovedá aj môj pravopis, tak nebuď chuj, dôležitá je myšlienka, nie forma, ale aspoň vidno, že nemáš nič k téme, tak iba rýpeš...
A inak podla mňa to gól nebol v El Clasicu..
Chuj si ty ...a neviem prečo by malo niekoho zaujímať, koľko hodín si nespal. Chuju ...