Z Kimmicha na nejakého Pepelua z Valencie. To sa totálne nádherne číta ... Guida strpím, lebo je zadarmo, ale okrem neho treba na DM poriadne meno a žiadneho Pepelua.
To áno, ale je otázka či na top kvalitu máme prachy. Lebo ak nie, tak to bude znovu iba možnosť D, E alebo F ako to bolo v prípade Oriola.
Osobne by som bol asi radšej keby sme vzali niekoho z voľných hráčov - Guido/Ndidi a dali šancu aj niekomu z akadémie. Našetrili prachy a následne kúpili presne toho, koho chceme. Než aby sme brali prvú lepšiu možnosť, ktorá bude dostupná.
Ak by na to niekto z akadémie mal, tak by už hral v tejto sezóne a neskúšal by sa tam Christensen. Prim, Bernal na to ešte asi nemajú a Casado na to asi ani nikdy mať nebude na takej úrovni. Preto som skôr za to vziať zadarmo Guida a mať aspoň niekoho v zálohe a stále je to dobrý hráč z lavičky. Ale mimo toho by som sa snažil priviesť ešte niekoho top na DM a tie prachy sa snažil nahrabať aj keby to malo byť jediný hráč čo v lete príde. Možnosti D, E, F nedávajú zmysel ak máš už Guida.
O DM-ku sa píše už dlhú dobu a je smutné, že sa dookola opakuje tých istých pár mien - Kimmich, Zubimendi, Onana, Guido Rodriguez, Brozovič, Amrabat, Lobotka atď.
Keď hľadáme nové DM najprv by sme sa mali pozrieť na našu akadémiu a až následne hľadať hráčov na trhu. Za mňa máme v rezerve pár zaujímavých mien práve na DM - Casado, Prim, Bernal. A na trhu je dosť hráčov, stačí sa len poriadne popozerať a vybrať si toho čo nám bude vyhovovať najviac.
Urcite su velmi nadejni dobuducna, ale ked chceme aspirovat na zisk nejakych trofeji dalsiu sezonu nemoze nam DM robit 18 rocny chlapec bez skusenosti:/ je to klucova pozicia. ak by boli pripraveni Xavi niekoho z nich uz urcite vytiahne do Acka.
Šancu na DM-ko môže dostať aj mladý hráč. Pokiaľ by mal pri sebe skúsenejších hráčov. Vieme ako začínal Busquets, mal okolo seba skúsenejších hráčov ako Xavi, Iniesta, Keita, Touré a v prvej sezóne s ním v tíme sme vyhrali LM. Teraz je ten problém, že máme mladú zálohu - Gavi (19), Pedri (21), Fermín (21).
Samozrejme Prim a Bernal majú ešte chvíľu čas, predsa len Bernal mal 17 pár dní dozadu a Prim mal vo februári 18. Casado bude mať v septembri 21, takže by som ho do A-čka namiesto Oriola kľudne zobral.
nejde o vek, ale skusenosti. Busquets ako mlady hral, lebo bol asi pripraveny, Xavi by uz mladeho DM urcite vytiahol z becka hore keby boli ready, ved vedel, ako velmi potrebuje obsadit tuto poziciu. inak jasne vsetci nasi mladi su perspektivni a dufam, ze niekto z nich casom prerazi:)
ale jasne ved sancu maju dostat sezona je dlha. len si nemyslim, ze taky Casado ma uroven na to aby bol nasim DM cislo 1. Nech len dojde nejake top DM na 2-3 roky (problem peniaze...), Casado mu kludne moze robit 2ku a ucit sa od neho mozu vsetci.
Jj, ideálne by bolo kúpiť top DM a mať Casada ako dvojku. A počkať kým jeden z dvojice Prim, Bernal vyrastie. Nie som expert na našu juniorku, ale Bernal sa mi zdá z týchto mladíkov ako najväčší talent.
Osobne by som bol asi radšej keby sme vzali niekoho z voľných hráčov - Guido/Ndidi a dali šancu aj niekomu z akadémie. Našetrili prachy a následne kúpili presne toho, koho chceme. Než aby sme brali prvú lepšiu možnosť, ktorá bude dostupná.
Keď hľadáme nové DM najprv by sme sa mali pozrieť na našu akadémiu a až následne hľadať hráčov na trhu. Za mňa máme v rezerve pár zaujímavých mien práve na DM - Casado, Prim, Bernal. A na trhu je dosť hráčov, stačí sa len poriadne popozerať a vybrať si toho čo nám bude vyhovovať najviac.
Samozrejme Prim a Bernal majú ešte chvíľu čas, predsa len Bernal mal 17 pár dní dozadu a Prim mal vo februári 18. Casado bude mať v septembri 21, takže by som ho do A-čka namiesto Oriola kľudne zobral.