Ja to vidím tak, že títo 4 sú nedotknuteľný pre Flicka. Gaviho, Cubarsiho nezahrnul asi preto, lebo vie, že sú nedotknuteľný pre vedenie a že ich tiež nepredajú. Pod Flickom mám ale také tušenie, že Raphinha napokon zostane. Raphinha sa do Flickovho systému hodí oveľa viac ako do toho Xaviho.
Tak priznám sa, že mám z výkonov Cubarsiho v posledných zápasoch zmiešané pocity. Mal problém s rýchlymi útočníkmi na hranici ofsajdu napríklad - nejako pričasto ich pohyb odhadol zle. Pre súpera je tak systémovo lepšie hrateľný ako napríklad Araujo. Ten zas ale občas zazmätkoval.
Neviem no, tak všeobecne sme padli v obrane v tejto sezóne o level nižšie oproti minulej. Cancello ak mi niekto povie že je obranca tak akože pardon. Hej, zachytí pár dôležitých lôpt - nie že nie - ale on je strašne dopredný, chce potiahnuť loptu. Veľmi chce mať gólové prihrávky či strely. Nechá sa uniesť a zostane za ním často využiteľná diera.
Gavi nebude budúcu sezónu “Gavim”, bude sa rozohrávať, získavať zápasové tempo a verim že všetko pôjde ako ma a tu nasledujúcu sezónu bude nezastaviteľný ako sme si už zvykli, stále si myslím že netreba nič uponáhľať v jeho prípade
Skôr my zaujíma ako chcú vyriešiť RB cez leto? Ak Cancelo nemôže hrať spolu s Baldem v zostave, tak sa asi Cancelo nekúpi, ale potom tam chcú nechať Koundeho nastálo na RB? Ak tak, takto sa nemôže predať ani Christensen, lebo by sme mali málo kvalitných stopérov zase. Na trhu viacmennej chýbajú kvalitné a defenzívne RB. Frimpong ma výkupku 40 mega, ale od defenzívneho RB má ďaleko. TAA ma rok do konca zmluvy ako Kimmich a najskôr po ňom pôjde Real o rok zadarmo.
Podľa mňa by mal viac Hrať Hector Fort ja si myslím že je skvelým hráčom pretože vie nahrať vie vy kopnúť loptu na súperovu pólku vie skvelo tieňovat a dokáže aj rohy vybojovať.
Aby nám hral základ v LM v takom osemfinále, štvrťfinále a ďalej musí urobiť ešte väčší progres ako v tejto sezóne. Fandím mu, ale chcelo by to mať v tíme väčšiu poistku.
Asi, ale zase je o niečo lepší v bránení než Cancelo podľa mňa. Ja neviem no. Možno keby sa DMko sťahuje dozadu, keď útočia obaja krajný beci, tak by sa dalo mať oboch ofenzívnych.
Konečně mam dobry pocit s našeho trenéra ,kdyz vidí přednosti jednotlivých hráčů a podle toho s nima bude i zacházet aby šli nahoru . U xaviho jsem měl pocit ze je spíše zabijí tikitakou a xxx nahrávky zpět . Nevím mam z flicka zatím supr pocit co mi dává naději na lepší sezónu konečně s koukatelnym fotbalem ….opravdu po dlouhé době se těším na novou sezónu
Neviem no, tak všeobecne sme padli v obrane v tejto sezóne o level nižšie oproti minulej. Cancello ak mi niekto povie že je obranca tak akože pardon. Hej, zachytí pár dôležitých lôpt - nie že nie - ale on je strašne dopredný, chce potiahnuť loptu. Veľmi chce mať gólové prihrávky či strely. Nechá sa uniesť a zostane za ním často využiteľná diera.