Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-06-01 09:21:11
Boha ako sa teším na tú zmenu..Dúfajme, že upraví hru perfektne..Všetko je vývoj muzstva. Treba ho doplnat ako skladacju, nie hned rozpredavat vsetko
2024-06-01 09:32:59
Ja to vidím tak, že títo 4 sú nedotknuteľný pre Flicka. Gaviho, Cubarsiho nezahrnul asi preto, lebo vie, že sú nedotknuteľný pre vedenie a že ich tiež nepredajú. Pod Flickom mám ale také tušenie, že Raphinha napokon zostane. Raphinha sa do Flickovho systému hodí oveľa viac ako do toho Xaviho.
2024-06-01 09:43:22
Skôr my zaujíma ako chcú vyriešiť RB cez leto? Ak Cancelo nemôže hrať spolu s Baldem v zostave, tak sa asi Cancelo nekúpi, ale potom tam chcú nechať Koundeho nastálo na RB? Ak tak, takto sa nemôže predať ani Christensen, lebo by sme mali málo kvalitných stopérov zase. Na trhu viacmennej chýbajú kvalitné a defenzívne RB. Frimpong ma výkupku 40 mega, ale od defenzívneho RB má ďaleko. TAA ma rok do konca zmluvy ako Kimmich a najskôr po ňom pôjde Real o rok zadarmo.
2024-06-01 22:56:40
Yamal mg. To zas bude otrava pozerať tie zápasy.
2024-06-02 02:25:20
Konečně mam dobry pocit s našeho trenéra ,kdyz vidí přednosti jednotlivých hráčů a podle toho s nima bude i zacházet aby šli nahoru . U xaviho jsem měl pocit ze je spíše zabijí tikitakou a xxx nahrávky zpět . Nevím mam z flicka zatím supr pocit co mi dává naději na lepší sezónu konečně s koukatelnym fotbalem ….opravdu po dlouhé době se těším na novou sezónu