Ja pozerám futbal a myslím si že je Pedri od neho lepší takmer vo všetkom ... no presnejšie povedané nie tento Pedri, ale ten Pedri bez zranení v top forme.
Ani náhodou ... Aj v top forme je musialla lepší .... V zápasoch s realom bol 2x najlepší hráč na ihrisku ... To čo tam predvádzal zatiaľ za mňa Pedri neukázal
A druhá vec je že musialla dokáže takto hrať celú sezónu zatiaľ čo Pedri má sem tam zápas kde ukazuje čo dokáže .... Ale musiala je ťahúň už teraz a Pedri nie
Ide o to, ako vravím akého Pedriho porovnávaš. Ty očividne máš na pamäti len toho večne zraneného Pedriho, ktorý sa nemôže dostať do formy. Ako nemám ti to za zlé. Väčšina ľudí má krátkodobú pamäť a preto porovnáva podľa toho čo vidí v súčasnosti, viď. porovnávaš tam nedávny zápas s Realom. Musiala je tak možno lepší v driblingu a mierne v rýchlosti, keďže to nie je veľmi Pedriho silná stránka, ale fakt neviem v čom inom.
Ja som už písal že musialla je lepší aj v časoch keď Pedri dostal cenu dolden boy ...a aj bol( a to bol Pedri v top forme ); ... Bohužiaľ pedi dostal cenu za to že bol v Barcelone
A z akým iným pedrim to má porovnať je len jeden Pedri a to je ten večne zranenú čo sa polku sezóny dostáva do formy svet nefunguje na čo keby ale na to čo reálne je
Nie, lebo môžeš porovnávať talent a potenciál hráčov. Tu nejde o to, že by si Flick myslel, že terajší Pedri čo odohrá sotva polku sezóny by mal byť lepší než Musiala. To dá logiku. Preto to musí byť iný Pedri, Pedri s pred zraneniami, ktorého Flick porovnáva.
Miki,a kedy bol pedri v top forme bez zranenia? ten chlapec sa už dobre že 2 roky s tým netrápi a čo sa týka hrania je Musiala lepší vo všetkom,asi pozeráš zle. Je to náš hráč ale Musiala je inde než on
Ako vravím na Pedriho v top forme nepamätáte, ale na Musialu áno, lebo hrá. Ľudia majú krátkodobú pamäť. Viac k tomu dodať nemusím. Ak budú mať obaja znovu vyrovnané podmienky, čo v Pedriho prípade znamená sezóna bez zranení, tak potom uvidíte spravodlivo kto je lepší a nie takto skreslene, keď si to neviete v mysli usporiadať.
Pedri ale nikdy ofenzívny záložník nebol. On je CMko a nie AMko. Produktivita u záložníka nie je všetko. Iniesta a vlastne aj Xavi tiež neboli najproduktívnejší a aj tak sa rátajú ako jedny z najlepších záložníkov v histórii a jedny akože fakt v top 5 určite.
Bol to ten najofenzívnejší a najkreatívnejší záložník a hral najvyššie zo záložníkov. Napriek, aj čísla na vytvorenie veľkých šancí, či kľúčových passov sú dosť mizerné. Nikto mu že je dobrý, ale na Musiala je proste lepší.
jasne tunno, určite bol Pedri v 22/23 lepší ako Musiala. Pedri odohral 2715 minút, má 7+1, Musiala odohral 3024 minút a má 16+16, má viac vytvorených veľkých šancí, viac kľúčových passov, má väčšiu úspešnosť v bránení, vyhral viac súbojov.
Tunno nemyslis vazne ze to si napisal :D vtedy im tusim odisiel lewa a goly im daval musiala,v com je lepsi pedri ? v nicom,maximalne v tom ze je zraneny vkuse,to ze je pedri kvalitny hrac sa vie davno ale Musiala je inde nez on,Musiala je lepsi nez bellingham nieto Pedri,ukazal to napr proti realu ked hrali patril k najlepsim hracom na ihrisku
Pedri sice to netrvalo dlho mal nabeh byt generacnym hracom. Pri statistikach si treba uvedomit aj nasledovne: 1. Nejaky podiel z minutaze Pedri stravil "v procese navratu" v ramci ktorej hrac prirodzene nie je na svojej najlepsej urovni.
2. Bayern mal ovela sirsi kader a preto bol schopny stabilne hrat dobry futbal. Naopak u nas stacili zo dve zranenia v obrane/zalohe a Barca automaticky isla rapidne dole, a to bolo casto. Kvalitny vyber hracov sme mali kvoli zraneniam maximalne tak v polovici zapasov sezony.
3. V Bundeslige sa hra ovela otvorenejsi futbal - ovela lahsie hrac naberie statistiky. Hovorim samozrejme o sezome 22/23, kde proti nam 3/4 timov betonovalo.
tunno: to sú všetko len výhovorky. Pedri nie je hrot, ktorý je závislí od zvyšku tímu, ale je to ofenzívne a kreatívne CM až AM. Musiala mal mal o 300 minút viac ako Pedri, ale mal 16+16, Pedri mal 7+1. Musiala má viac vytvorených šancí, viac key pass, viac prihrávok, čo viedli ku gólovej šanci, vyhrával viac osobných súbojov, bol lepší v bránení. Taký Bruno Fernandes z United má síce túto sezónu mizernú, čo sa týka G+A, ale v štatistikách je, že vytvoril najviac gólových šancí v rámci PL, key pass, prihrávky ktoré by viedli ku gólu a podobne.
2/ Pedri je CM/AM, jeho štatistiku nemajú byť čo ovplyvnené stratou 1-2 hráčov.
3/ stará stále sa opakujúca pesnička. Barcelona si sama môže za betón, keďže každý útok začínala prihrávkou brankárovi a nevieme, či v rámci sezóny nebol náhodou v TOP 3 v Barcelone, čo mal najviac dotykov s loptou a prihrávok. Pokiaľ sa súper stačí krokom vrátiť brániť, je chyba.
Samozrejme, ze kvalita timu ma znacny dosah na statistika hraca. Podla statistik su Bruno, Cesc alebo Ozil uplne inde ako Iniesta a skutocnost je presne opacna. Ani Ozil ani cesc nikdy neboli top 3 hracmi sveta. Pedri hral minulu sezonu interiora nie CAM.
A rovnako samozrejme beton nezavisi od nas. Staci aby si sa kus logicky zamyslel. Ofenzivne timy hrali proti nam ofenzivne (napr. Bayern, villareal, manutd, bilbao, rayo, 2x aj Real, predtym sezonu Neapol a dalo by sa pokracovat). To iste mas kazde MS a ME. Tak v polovici zapasov to jeden tim betonuje, nie preto zeby súper hral "pomaly tiki taku". A prave pod Xavim nie je mozne hovorit o tom, ze by sme spomalovali hru a nehrali protiutoky - to plati o sezone 22/23 aj o tejto poslednej nepodarenej.
Miki,sorry ale ty si úplny idiot,ty pises jak 15 rocny ja pisem zo srandy to jeho zranenie lebo vidim ake chytas mindraky ked napisem ze jeden hrac je lepsi nez nás :D Musiala je lepší a môžeš písať slovovky aj 5 rokov
petoxs, sorry ale strč sa láskavo. Do idiota a 15 ročného si nadávaj pred zrkadlom. Za to, že ma niekto iný názor ho ideš urážať, takže ty tak, no dobre. Maj si názor aký chceš a ja si budem ma aký chcem ja. Pochválim ti aspoň meno, lebo dnes si super pe-toxický, zbohom 👋
V com som ta urazil? to ze ti pisem idiot neznamená že ta nerešpektujem alebo niečo,šak sa opúštaš zato že ti povie niekto že nejaký hráč je lepší než náš :D
A já si zase myslím ze Pedri na tom SOZ nebude nic extra, na mě působil poslední dobou nic moc, ze většinu balonu jen posouvá do stran. On je klasicky SZ ale rad bych se mýlil. To více na téhle pozici vidím teda Fermina.
To ano souhlasím s tebou ale z té pozice ve formaci 4231 je potřeba mít i to zakončení. Hlavně dle mého musí udělat víc a být většinu zapasu užitečný a dávat více přihrávek dopredu a ne na jistotu do stran. Proto v něm vidím víc SZ
Podla mna aj strelu ma celkom dobru, tam ide o to, ze velmi malo striela a casto namiesto strely este hlada volneho spoluhraca...podla mna by mohol davat potom viac golov...to je aj na trenerovi aby mu vstepil, ze ma viac strielat ked je v okoli 16ky ci v nej
No vidím že zmena v trepani jalovych reči oproti xavimu neprišla každý kto sleduje fotbal mu je jasné že musiala je o level niekde inde a navyše má skvelu fyzičku o ktorej Pedri ani nechyroval takúto hlúposť môžu trepnut len ľudia z okolia klubu ktorý iné ani povedať nemôžu aby si nepohnevali vedenie a fanúšikov s ružovými okuliarmi mimo reality
Pedri nieje dost golovy na taku poziciu. Tam sa viac hodi Gundo a z lavicky Lopez. Na dvojity pivot ale tiez nieje idealmy tak kde s nim? Cela 4231 nedava zmysel pri tomto kadri, ved nemame ani jedno LW a nieto este dve.
2. Bayern mal ovela sirsi kader a preto bol schopny stabilne hrat dobry futbal. Naopak u nas stacili zo dve zranenia v obrane/zalohe a Barca automaticky isla rapidne dole, a to bolo casto. Kvalitny vyber hracov sme mali kvoli zraneniam maximalne tak v polovici zapasov sezony.
3. V Bundeslige sa hra ovela otvorenejsi futbal - ovela lahsie hrac naberie statistiky. Hovorim samozrejme o sezome 22/23, kde proti nam 3/4 timov betonovalo.
2/ Pedri je CM/AM, jeho štatistiku nemajú byť čo ovplyvnené stratou 1-2 hráčov.
3/ stará stále sa opakujúca pesnička. Barcelona si sama môže za betón, keďže každý útok začínala prihrávkou brankárovi a nevieme, či v rámci sezóny nebol náhodou v TOP 3 v Barcelone, čo mal najviac dotykov s loptou a prihrávok. Pokiaľ sa súper stačí krokom vrátiť brániť, je chyba.
A rovnako samozrejme beton nezavisi od nas. Staci aby si sa kus logicky zamyslel. Ofenzivne timy hrali proti nam ofenzivne (napr. Bayern, villareal, manutd, bilbao, rayo, 2x aj Real, predtym sezonu Neapol a dalo by sa pokracovat). To iste mas kazde MS a ME. Tak v polovici zapasov to jeden tim betonuje, nie preto zeby súper hral "pomaly tiki taku". A prave pod Xavim nie je mozne hovorit o tom, ze by sme spomalovali hru a nehrali protiutoky - to plati o sezone 22/23 aj o tejto poslednej nepodarenej.