Felix za mňa najhorší hráč v našom útoku a je smiešne že sa vôbec len uvažuje že by mohol zostať ....po jeho výkonoch v tejto sezóne ak sa ukáže v našom drese aj v nasledujúcej sezóne tak za mňa je to dôkaz že u nás o priestupkoch rozhodujú agenti
Felix dostaval malo casu, aby nemalo moznost Atletico vydierat. Vzdy, ked nastupil, nastupil, ked bolo treba nieco reparovat a ukazal, ze ma talent a dal aj goly...tazko je hracovi ukazat nieco, ked je zapas rozhodnuty a je tlak, ze teraz za par minut musi nieco spravit, lebo vsetci sa nanho üozeraju potom ako na spasitela..
Přesně ,neměl dosatek času .Byl vždycky střídán nebo nastoupil na pár minut ,kdy Barca vedla a už nehrála dopředu ,jen zdržovala na udržení výsledku.Nebo naopak potřebovala dat gol a byla to křeč od všech .Přesto,že odehrál minimum minut ,tak je myslím naším 3-4 nejlepším střelcem a těch tyček a břeven ..... A chápu ,ze nastupoval naštvaný vždycky na posledních pár minut,Xavi ho uplne ignoroval.Felix chtěl vždy hrát dopředu ,nabíhal si ,ale nedostával do náběhu nahrávku.Doufám ,že nový trenér tohle vše změní a začneme hrát přímočare a ne dozadu
Panove ako moc hrubé máte tie ružové okolurie ? Nedostal dosť času ? Táto paródia na akože hviezdneho hráča ( ktorá všade totálne Pohorela) hrala v základnej zostave celkovo 22 krát ...... Neviem ako si predstavujete viac času aby niečo ukázal .... Odohral celkovo 2143 minút.... Len pre info raphina a aj Ferran sú obaja pod 2000 minút a majú lepšie čísla ako tento hráč ktorého by bolo potrebné kupovať ... Proste hosťovanie ukázalo že na Barcelonu nemá
Peto333. Je to Tvoj nazor, ktory vidia zas iní ako nezmysel.
Predavat treba vprvom rade. Roberta, Romeua, Garcíu, Lengleta, Alonsa, Torre...Myslim si, toto treba ako domacu ulohu splnit, dokial to nieje vyriesene 100% netreba uvazovat o inych "predajoch"....napr. naco uvazovat o zotrvani Garciu, ked je ppc vela inych na jeho pozicii a boli sme radi nadovsetko, ze Erikov kukuč konecne zmizol...
To nie je môj názor ale to sú reálne čísla ..... Ak sem niekto napíše že dostal malo času tak to je názor .... Ale ak sa to reálne podloží číslami tak už je to realita a nie názor .... A čísla hovoria jasne minút dostal dosť ( a aj v základe) a nevyužil to
Je rozdiel naškrabať minuty ked furt nastupujes ako nahradnih od 70tej minuty ako by si nastupovaö v zaklade. Ale to je cielena politiks, vid pisal som Atletico Madrid. Ak to nedokazes pochopit, tak si uviazol na mrtvom bode..Lewandowski sa ide naje...t aj ked ho vymenia v 85 minute. Ako sa ma na to pozerat Felix, chce nieco ukazat a dostane priestor vtedy, ked je vsetko uz lazo plazo a rozhodnute...
Napísal som že nastupoval 22x v základnej zostave ( z počtu zápasov 53) čiže v každom 2.5 zápase bol v zaklade.... A ty píšeš o nastupovaní v 70 minute... A podľa teba som ja ten čo niečo nechápe ....
Lol
Félix ak u nás zostane a zahra dobre môže len prekvapiť lebo jeho štandard sú malé čísla naposledy mal dobre čísla v benfice
Čísla sú hrozne a workrate ešte horši . Yamal tam je 80 min a ide dozadu pomáhať obrane a Félix tam je 10 min a vyklusava . Urobí 1 vec peknú na oko z čoho aj tak gol nie je ani šanca poväčšine inak nulový prínos. Asi preto bol v základe "len" 22krat
Predavat treba vprvom rade. Roberta, Romeua, Garcíu, Lengleta, Alonsa, Torre...Myslim si, toto treba ako domacu ulohu splnit, dokial to nieje vyriesene 100% netreba uvazovat o inych "predajoch"....napr. naco uvazovat o zotrvani Garciu, ked je ppc vela inych na jeho pozicii a boli sme radi nadovsetko, ze Erikov kukuč konecne zmizol...
Félix ak u nás zostane a zahra dobre môže len prekvapiť lebo jeho štandard sú malé čísla naposledy mal dobre čísla v benfice
Čísla sú hrozne a workrate ešte horši . Yamal tam je 80 min a ide dozadu pomáhať obrane a Félix tam je 10 min a vyklusava . Urobí 1 vec peknú na oko z čoho aj tak gol nie je ani šanca poväčšine inak nulový prínos. Asi preto bol v základe "len" 22krat