Plodny rozhovor:D Za komentar by stalo vela jeho vyrokov...dvojka Laporta-Deco zacina byt v niektorych aspektoch strasidelna. Vygenerovat raz vo volbach profesionalne vedenie klubu sa zda ako mission impossible.
LaLiga999 ked prides k niekomu do obyvacky tiez nepicujes na to, ake maju koberce a ze v chladnicke nic nemaju, aj keby si mal pravdu. Si tu "na navsteve", pis si co chces, ale neviem k comu maju prispievat podobne komentare a v tomto konkretnom pripade si myslim, ze hlavne provokuju. Ja osobne si diskusiu predstavujem inak, ked pridem k niekomu na navstevu. Ako som uz dnes zmienoval - fanusici Barci su na tomto fore preto, ze sleduju a maju radi Barcu, neviem preco su tu taki ako ty.
Budú, nič v zlom, my tu chceme debatovať o svojich záležitostiach, vy tiež určite teraz máte milión svojich tém, vy máte svoju pravdu my zase tu svoju.. no načo to je dobre? ver mi, tu absolútne nikto nie je zvedavý na vaše “názory” teda okrem vašich misionárov.. aj keď sú to niekedy dristy, sú to naše dristy.. teraz si myslím, že hovorím za drvivú väčšinu
Ďakujem za pochopenie
Cule -súhlasím s tvojim komentom ale len z časti .. Ak prídem k niekomu má návštevu tak tam nepocujem ,nie pokial sa to netýka a nehovoria o mne, tu žiaľ hovorí Laporta o Reale. Takze ak dojdem na návštevu a bude mi picovat niekto kto je doma ,áno určite budem reagovať a odpoviem ( to je tento prípad) ✌️
No adekvátny človek keď sa ocitne v situácii, že mu domáci priamo a nepriamo naznačuje že je nevítaným hosťom, skôr sa postaví, poďakuje sa a zdvorilo odíde a už tam nikdy v živote viac nepôjde.. no ale to by bola reakcia adekvátneho človeka, nie bodybuildera s veľkým prémiovým autom 😀
Netreba reagovat na istych blbcov z Madridu, o ktorych vieme, ze majú mindráky a chodia sem len preto, aby si "nabíjali" v ich oĉiach vlastné egá...stačí ich poslat do riti, lebo z Hala riti pochádzajú...
Puding, ale toto nie je verejnopravne medium, ktore by malo dbat na objektivitu a vyvazenost, toto je fanusikovska zakladna:D Preto ak mas potrebu robit akehosi "strazneho psa", ktory dba, aby sa o tvojom klube informovalo a hovorilo iba pekne a vyvazene, tak ta asi sklamem:D na stadione tiez nejdes hladat "porozumenie" do kotla superovych fans, aj keby vykrikovali blbosti, nechas to tak:D tiez by som bol radsej, aby bola latka v diskusnom fore nastavena vyssie, ale my sa tu bavime o tom, ze ked tvoj sused u seba doma hovori nieco, co sa ti nepaci, je to tvoj problem, nie jeho, lebo doma si moze hovorit co chce. A ty ani ja s tym nic neurobime:D
Fanúšikovská základná verejná ?ci uzatvorená? Nikde nevidím že “vstup len fanúšikom Barci” . Ak by to vadilo adminom tak už dávno je Ban ,ale nemá im to pre čo vadiť ak sa slusne vyjadruješ a reaguješ len na to keď si niekto o teba obtrie ústa. Ja ta úplne chapem s tým čo si aj hovoril že sa tu nedá čakať objektivita uplna ,ty by si ale mohol chápať že ak sa niekto do teba obuje aj v živote ,tak nebudeš ticho a budeš sa hájiť ,za mna úplne normalna vec. Ja neberiem nikomu jeho názor ,iba reagujem. Na štadióne keď kričia kraviny tie sa mi to nemusí páčiť ale asi tam sa vyjadrit nedá keďže má nikto pocut nebude 🤷🏻♂️😁
Nesúhlasím že doma môže hovoriť o mne čo chce,veď nemá o mne vôbec čo hovoriť ,naco si má berie do ust? Jasne že sa budem tomu brániť . Po ďalšie jeho “doma” je jeho osobne vlastníctvo ale toto je verejná stránka prístupná všetkým .Nie raz bolo písané že články Realu sú tu dlhodobo najkomentovanejsie. Tvoj názor ale akceptujem,si jeden z tých čo sa vie slusne vyjadrovať a má aj argument preto ho aj berim napriek tomu že mám názor iný.
Az si si nevsimol, vy vsetci baletaci ste tu nepozvane navstevy....co z toho mate chodit provokovat na stranku supera? Vykecavajte sa u seba kolko chcete ale tu ste nezvani....
Chapem, ale takouto argumentaciou sa dostaneme az k teme slobody slova. Tu nikto nevola po fyzickom nasili ani zakillovani Pereza ani nikoho:D Co sa tu max. napise je, ze Perez je kok (castejsie invektivy padaju aj tak na adresu nasho prezidenta:D). A bezohladu na to, ci sa nam to paci alebo nie neprekracuje to ani slobodu slova ani bezne fandenie ake najdes na akomkolvek fan page ineho klubu. A samozrejme mozes na to reagovat ako ktokolvek, len hovorim, ze by si nemal byt zo svojej pozicie prekvapeny, ked nedojde k "porozumeniu".
Marco- rozmýšľal si aj pre čo prídu? Napadlo ta že opäť akcia=reakcia . Ja chapem že jednoduchšie by bolo picovat na Real bez odporu ,ale ak si niekto obtrie o teba ústa či rozprava o tebe,je normálne že reaguješ . Chapem vyhovovala by situácia “kto do teba kamen ty do neho chlieb” alebo “ kto do teba kamen ,ty buď ticho” ale takto to v živote nefunguje
Ty a dalsi madridioti ste si asi nevsimli ze toto je fanusikovska stranka FC Barcelona. Na real sa tu vyjadrovat mozme kolko chceme a vase reakcie tu nepotrebujeme.
Kazda vec ktoru ten chudák puding vyprodukuje, a to sa snazi rozpisovat ako nejaky autor romanov, nema nielen, ze hlavu ani pätu, navyze si sam protireci a hned prezradi o sebe aky idiot je..
Puding, nepíšem už dlhšie na fórum z istých "dôvodov", ale k tomu sa musím vyjadriť.
Za 1. Toto je fanušikovská stránka klubu FC Barcelona a nie nejaké verejnoprávne médium (ako to už niekto spomínal)
Za 2. Je samozrejmé, že my, fanúšikovia nie sme objektívni 😀 Veď je to logické, keď fandíme jednému klubu a snažíme sa vždy nájsť len to pozitívne, dobré a niekedy ho až fanaticky bránime. Jediný "objektívny" je tu Rick so svojimi 245 tisíc účtami (tak, Puding? 🙂)
Za 3. Nečakaj tu pohladenie a pochopenie, keď niekto prichádza z tábora najväčšieho rivala. A ešte tu rozdáva rozumy. Nepáči sa im to? Proste nech zatvoria stránku a budú hneď "voľní". Ako som spomínal v bode 2., zaujaté články tu budú stále. Veď je to normálne... Nie sme na stránke milujemešport.sk. To je niečo podobné, ako keby išli zarytí vegáni rozdávať "rozumy" na diskusné fóra, zamerané na "milujeme krvavé steaky". Tiež by ich z tamaď 99% užívateľov hnalo.
Chcem tým povedať, že Lukáš tu môze pridať článok s fotkou Peréza s motívom Peppa Pig a vy s tým neurobíte nič. Veď, aj madristi majú svoje stránky a vaši admini môžu pridávať všeliaké články o Barcelone a tam môžete diskutovať medzi svojimi.
Len keby nejaké "biele" diskusné fórum bolo, že? 😊
Harry je tu viac objektívnych fans Barci o to sa neboj ,to že je to fanúšikovská stránka FCB neznamená že ta stránka neni verejná a že pokial sa vyjadruješ slusne že nemôžeš písať svoj názor .Ak by to bol problém tak by bol dávno BAN ,ale za čo však?za názor? Či za to že Reaguješ na niekoho kto ta má v ústach? Neni tam dôvod však,lebo dôvodom neni rozdielny názor či povinnosť prispievateľa neni mat totožný názor ako ostatok ľudí ,to by museli bloknut skoro každé diskusné fórum . A áno Real nemá stránku dobru to som už viac krat povedal a aj pochválil tuto stránku že je na väčšej úrovni. Ak si si všimol a písalo to ti aj viac fans Barci ,články o Reale sú dlhodobo najkoncentrovanejšie na webe
Marian - pokazde napíšeš jak niečo nemá hlavu či pätu ,jak to neni pravda či je to hlupost ,či si protirecim,nikde ale nekonkretizujes čo konkretne a kde si protirecim a výpovedná hodnota tvojho argumentu je nulová .Hovoris len aby si hovoril . Keď si tak strasne inteligent na čo na mna potom reaguješ a dupľom od veci keďže výpovedná hodnota tvojho komentu je nulová a vôbec nie k veci.
Eli- najviac má bavia tieto pomenovania Madridioti atd ,čo mas 12rokov? Alebo si jednoduchší aby si si vymýšľal take prezývky? Už som počul aj take že Plačceloma,Penaldo a podobne ,take slovíčka som vymýšľal keď som mal 10rokov.
1. Čo tu ty potrebuješ a nepotrebujes nikoho zaujímať nemusí ,ako už bolo písané Tato stránka neni tvoja ,je to verejná stránka a ja sa vyjadrujem slusne .To že mám názor iný alebo si neobjektívny to už je vec tvoja.
2. Nikto ti nepovedal že sa nemôžeš vyjadrovať na Real ,áno môžeš kolko len chces ,to len ty chces určovať kto sa môže na čo vyjadrova .Ale ak sa vyjadris o niekom zle,nečakaj potom že sa neozve ,to je úplne normálne ale keď si jednoduchší asi nechápeš že akcia vyvolá reakciu .
Hovorim, kto nemá v hlave, ten nemá... Su 3 stupne inteligencnej retardácie. Debil, Imbecil a Idiot. Schvalne som pouzil ten 3.stupen, ktory je u Teba vystižný...a este ked k tomu pridas chovanie ako decko, ktore si pravda dokaze uplne sam delit stravu....a vyskakovat, co on dokaze, pricom ostatni to robia uplne automaticky, dalej snaziace sa obraciat pouzite slova protiargumentujuceho proti nemu, tak mame obraz kompletny. Preco tieto blbosti nepise na Madridistickej stranke a aky zmysel to ma chodit semna nasu este nedokazal seriozne vysvetlit....Lebo vysvetlenie je iba jedno a to si toto decko samozrejme nedokaze pripustit..
Puding vo svojom prvom prispevku pises "napadlo ta preco vlastne pridu?akcia=reakcia?". Zasadne nesuhlasim a je to popletene. Reakcia by bola na mieste keby fanusik Barci prisiel na web madridu a tam vam zacal nakladat (inymi slovami k tebe domov). Reakcia by bola v takom pripade opravnena, lebo ked pride niekto k tebe domov nemas na vyber zobrat sa a odist, odist ma "host". A ak ti nadava "u seba doma", nemusi sa ti to pacit, ale tvojou reakciou by malo byt zobrat sa a odist. A ak nie tak aspon respektovat, co si doma kto hovori.
puding - nejde len o mna. Ty mas pocit ze sa tu s tebou niekto chce bavit? Ze tu o tvoje komentare ludia stoja? Co sledujem, aj tak sa s kazdym len hadas.
Zatiaľ, čo tu vidím iba prestrelku medzi Barca fans a Madrid fans, mňa celkom fascinovala veta, ktorá veľa napovedá a môže definovať celú sezónu: " ...Flickom a my sme mali pocit, že je najlepší a najkvalifikovanejší. Deco v ňom videl zodpovedného trénera, ktorý chcel rešpektovať štýl hry zameraný na držanie lopty, pressing a pozičnú hru." Za mňa je to jasný signál trénerovi, že síce bude za kormidlom, ale herný štýl je daný a nemenný, čo ma celkom znepokojuje.
Aká filozofia veď za posledné roky sme nakúpili kopec hráčov za neskutočné milióny a keby mal peniaze kupuje ďalej a nie filozofia LaMasia. Viď Coutinho, Griezman, Dembele úplne top prestupy za neskutočné peniaze. Teraz sa už môžme oháňať Lamasiou keď nemáme peniaze.
"Čo sa týka podpisu Mbappého, viac verím filozofii Barçy, ktorá dôveruje Masii. Rešpektujem, čo robia naši súperi, ale držím sa našej filozofie."
Za posledné roky chcel podpísať osem hráčov realu : rudiger, ceballos, guler, endrick, Mbappe, vini, rodrygo, kroos.
Je to verejný fakt ze týchto hráčov chcel. Tak nech je on hlavne ticho keď sa jedná o fylozofiu LA Masie.
Prosím 🙏🏻
Ďakujem za pochopenie
Nesúhlasím že doma môže hovoriť o mne čo chce,veď nemá o mne vôbec čo hovoriť ,naco si má berie do ust? Jasne že sa budem tomu brániť . Po ďalšie jeho “doma” je jeho osobne vlastníctvo ale toto je verejná stránka prístupná všetkým .Nie raz bolo písané že články Realu sú tu dlhodobo najkomentovanejsie. Tvoj názor ale akceptujem,si jeden z tých čo sa vie slusne vyjadrovať a má aj argument preto ho aj berim napriek tomu že mám názor iný.
Za 1. Toto je fanušikovská stránka klubu FC Barcelona a nie nejaké verejnoprávne médium (ako to už niekto spomínal)
Za 2. Je samozrejmé, že my, fanúšikovia nie sme objektívni 😀 Veď je to logické, keď fandíme jednému klubu a snažíme sa vždy nájsť len to pozitívne, dobré a niekedy ho až fanaticky bránime. Jediný "objektívny" je tu Rick so svojimi 245 tisíc účtami (tak, Puding? 🙂)
Za 3. Nečakaj tu pohladenie a pochopenie, keď niekto prichádza z tábora najväčšieho rivala. A ešte tu rozdáva rozumy. Nepáči sa im to? Proste nech zatvoria stránku a budú hneď "voľní". Ako som spomínal v bode 2., zaujaté články tu budú stále. Veď je to normálne... Nie sme na stránke milujemešport.sk. To je niečo podobné, ako keby išli zarytí vegáni rozdávať "rozumy" na diskusné fóra, zamerané na "milujeme krvavé steaky". Tiež by ich z tamaď 99% užívateľov hnalo.
Chcem tým povedať, že Lukáš tu môze pridať článok s fotkou Peréza s motívom Peppa Pig a vy s tým neurobíte nič. Veď, aj madristi majú svoje stránky a vaši admini môžu pridávať všeliaké články o Barcelone a tam môžete diskutovať medzi svojimi.
Len keby nejaké "biele" diskusné fórum bolo, že? 😊
1. Čo tu ty potrebuješ a nepotrebujes nikoho zaujímať nemusí ,ako už bolo písané Tato stránka neni tvoja ,je to verejná stránka a ja sa vyjadrujem slusne .To že mám názor iný alebo si neobjektívny to už je vec tvoja.
2. Nikto ti nepovedal že sa nemôžeš vyjadrovať na Real ,áno môžeš kolko len chces ,to len ty chces určovať kto sa môže na čo vyjadrova .Ale ak sa vyjadris o niekom zle,nečakaj potom že sa neozve ,to je úplne normálne ale keď si jednoduchší asi nechápeš že akcia vyvolá reakciu .