Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-06-04 21:28:37
Plodny rozhovor:D Za komentar by stalo vela jeho vyrokov...dvojka Laporta-Deco zacina byt v niektorych aspektoch strasidelna. Vygenerovat raz vo volbach profesionalne vedenie klubu sa zda ako mission impossible.
2024-06-04 21:47:14
Bol opäť pod vplyvom alkoholu?

"Čo sa týka podpisu Mbappého, viac verím filozofii Barçy, ktorá dôveruje Masii. Rešpektujem, čo robia naši súperi, ale držím sa našej filozofie."

Za posledné roky chcel podpísať osem hráčov realu : rudiger, ceballos, guler, endrick, Mbappe, vini, rodrygo, kroos.

Je to verejný fakt ze týchto hráčov chcel. Tak nech je on hlavne ticho keď sa jedná o fylozofiu LA Masie.
Marco01 Premium
2024-06-04 21:52:35
Teraz zase pride zastup vsetkych madrididtov z Forcy 🤣🤣🤣
2024-06-04 23:55:20
Marco- rozmýšľal si aj pre čo prídu? Napadlo ta že opäť akcia=reakcia . Ja chapem že jednoduchšie by bolo picovat na Real bez odporu ,ale ak si niekto obtrie o teba ústa či rozprava o tebe,je normálne že reaguješ . Chapem vyhovovala by situácia “kto do teba kamen ty do neho chlieb” alebo “ kto do teba kamen ,ty buď ticho” ale takto to v živote nefunguje
2024-06-05 06:36:31
Zatiaľ, čo tu vidím iba prestrelku medzi Barca fans a Madrid fans, mňa celkom fascinovala veta, ktorá veľa napovedá a môže definovať celú sezónu: " ...Flickom a my sme mali pocit, že je najlepší a najkvalifikovanejší. Deco v ňom videl zodpovedného trénera, ktorý chcel rešpektovať štýl hry zameraný na držanie lopty, pressing a pozičnú hru." Za mňa je to jasný signál trénerovi, že síce bude za kormidlom, ale herný štýl je daný a nemenný, čo ma celkom znepokojuje.
2024-06-05 07:10:14
Aká filozofia veď za posledné roky sme nakúpili kopec hráčov za neskutočné milióny a keby mal peniaze kupuje ďalej a nie filozofia LaMasia. Viď Coutinho, Griezman, Dembele úplne top prestupy za neskutočné peniaze. Teraz sa už môžme oháňať Lamasiou keď nemáme peniaze.