Ďalšie meno popri Kimmichovi, Silvovi ...., čo tu už pár týždňov lietalo, môžeme škrtnúť a nakoniec jediný prírastok do prvého týmu bude niekto z rezervy, alebo Bčka 😂. To sa nám to pekne zatiaľ formuje tá sezóna.
A ja sa tomu tesim. LaMasia vygenerovala zaujimavych hracov uz pre tento tim. Radsej ako vyhodit 100 mega s prehnanym platom na hraca, uvidim mladeho. Napriklad Casado, Guiu atd.
Tak ideme ďalej Real vychra vsetko každý dotoho kecá a nikto nevie čo má robiť ešte bude horšia sezóna ako pred tím možno že Flic skorej odíde ako prišiel Lewy mu len toľko slabý ako čaj keby zobrali naspäť Messiho tak on by ukazal že čo je v ňom
Odešel, hrál, vypracoval se. U nás by ani z daleka nenabral tolik svalové hmoty, jako má teď. Je to tank, kterého je těžké odstavit od míče. Jediné správné rozhodnutí by bylo ho mít zpět.
Chocolate ty snad vestis z gule s tou svalovou hmotou. To su ako tie keci o fyzickej priprave :) Odisiel len a len kvoli prachom. v PSG odohral dokopy snad 10 zapasov odvtedy chodi po hostovaniach kde sa konecne chytil.
Nemusím být věštec abych věděl, že u nás se svaly nenabírají a fyzická kondice je na druhé koleji. Pokud tento fakt nejsi schopen přijmout, tak se raději nepouštěj do složitějších diskuzí, které jdou někdy i proti tvému oblíbenému klubu.
Tak ja nie som schopny prijat fakty :) nieco zo statistik z LM: Bracelona nabehala v priemere 119km/zapas. Pre porovnanie: Real 114, Bayern 114, PSG 112, City 120, Arsenal 122, Dortmund 115, Atletico 121, Newcastle 113, United 115. Snad to vystacilo na tu zlozitu diskusiu :)))
Ja neviem ... zoberme si obranu ktoru mame kounde ara cubarsi balde fort inigo christensen cancelo... co je na tom zle? Ok treba nam jedneho dobreho krajneho beka.. stred pola pedri gavi fermin gundo frenkie ... ok treba nam pivota .. utok yamal raphina lewa roque felix torres.. ok dvoch predat jedneho kupit... zacinam si mysliet ze xavi fakt nevytazil z toho timu co mohol
Minulú sezónu mal Xavi na DM Busiho, na LO sme mali ešte aj Albu a vyhrali sme titul. Túto sezónu sme nemali DM-ko. Na LO sme mali Baldého - ktorý sa dlhodobo zranil. Ďalšie dlhodobé zranenie sme mali u Gaviho. A k tomu plno ďalších zranení. Veľa krát sme mali veľký problém poskladať základnú zostavu.
A vidis ja som radsej ked vyskocia mladi z LaMasie. A treba brat aj momentlane moznosti a tie mame take, ake mame, lebo sme premrhali vela penazi.
:/