Zda sa mi to prilis dlho. Militao s Courtoisom mali rovnake zranenie a vratili sa v tej istej sezone. Ocakaval som Gaviho navrat v predsezone, najneskor v Auguste.Ale az Oktober-November? Ved uz pred 2 mesiacmi behal na piesku a nedavno boli uz aj fotky ako trenuje na trave. To naozaj by sa daval este 4 mesiace dokopy?
Nj tazko povedat, ja s nim plnohodnotne pocitam aj tak az v novom kalendarnom roku. Dovtedy bude pomalicky ziskavat minuty, kym odohraje celych 90 min. a bude vo forme to este potrva...
Vazivo sa hoji dlhsie a zlozitejsie ako kost, chrupavka takmer neregeneruje. a ked sa zahoja treba zatazovat velmi postupne, urcite vedia co robia, nebolo to tak davno ked boli take zranenia likvidacne teraz sa s nimi da pokracovat v kariere. Gavi beztak skoci v prvom zapase do suboja hlavou a dohra ho s otrasom mozgu :D dufam, ze ho bude az do konca kariery sprevadzat nejaka silna umbakarna a tohto warriora si budeme uzivat dlho
Vladinko ty si pekne mimo. Je v clanku niekde vyjadrenie doktora alebo som ho spominal ja? Ty si urcite z tych, co zeres vsetko, cim ta krmia media. Ja aspon kriticky rozmyslam nad tym, co kto napise. Dal som niekolko dovodov, preco si myslim, ze navrat v Novembri sa mi zda neskoro. Ale samozrejme ty si vytiahol len druhu cast, aby si sa mohol ukojit. Ak si to nedokazal pochopit tak je to smutne, ale na tvoj nazor som sa nepytal a ani ma nezaujima. Mozno, ked jeho neskorsi navrat spochybni nejake relevantne medium ako " Marca"tak zacnes uvazovat aj ty.
Dle mě začne přípravu za měsíc už s týmem. Vždyť už teď jede v tělocvičně na krev a myslím, že za měsíc už bude moc být na trávníku a v srpnu dostávat první minuty.
A toto je špecialita Slovákov. Vedieť hovno, nemať vzdelanie, pacienta nikdy nevidieť, ale neveriť tým co ho ošetrujú:D