Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Podľa mňa nebudu hlasovať zaňho ,tak aby získal zlatu loptu ,myslím že za jeho chovanie ,provokovanie ,papulovanie leží mnohým hlasujúcim v krku ! Za mňa Haland ci koritnačka....
Neymar si zase zaslúži Oscara za herecké výkony. Vinicius sa často sťažuje, že ho rasisticky urážajú, ale na ihrisku sa sám správa (s prepáčením) ako opica (alebo človek čo žil v jaskyni). Keď sa ale sústredí iba na hru, tak je to kvalitný hráč.
Aj keď to nerad hovorím som realista myslím že to vyhraje momentálne je najlepší na svete
Ak vyhrá Brazilia Copa America, daju mu to. Ak nie, rozhodne EURO. Ma sancu aj Mbappe stale ale musia vyhrat a on musi hviezdit. Bellingham ak Anglicko a mozno aj ten Kroos ak Nemecko.
Uvidíme ako dopadnú turnaje a aké výkony na nich hráči predvedú. Hlavnými favoritmi sú Vinicius, Bellingham a Mbappé. Výborné výkony podávali aj Kane a Palmer, ale bez trofeje sa ťažko vyhráva zlatá lopta. Prípadne by karty mohol miešať ešte Wirtz. Neuveriteľná sezóna s Leverkusenom a ak by bol úspešný aj na ME.
Bohužel s ním musím souhlasit, přes jeho nechutné chování, byl asi tenhle rok nejlepší