Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
To je vždy rovnaká pesnička. Keď starý tréner odíde, nahádže sa všetka vina na neho. Pamätám si, keď Xavi začal, písalo sa toto o jeho predchodcovi a ako to ide Xavi zmeniť. Áno, súhlasím že sme fyzicky nedominovali, ale nemuselo by to byt nutne treningom.. V našom mužstve sú príliš mladí hráči, hráči často zranení a tým pádom aj príliš vyťažení.. Nevieme kde je pravda.
Šípim hádku medzi Jackopzom a tunnom :D
Tohle je našim stylem hry. Nás chodící fotbal nepotřebuje fyzickou připravenost když nejvíce přihrávek maji obránci. Na to nemusíš běhat. Divím se ze je to furt stejné a dokola problém s fyzickou a nikoho to tam nenapadne, ze je potřeba se přizpůsobit době a ne se točit na naši legendární generaci která je pryc.
Prisiel Valverde a pisalo sa ze konecne budeme hrat fyzicky futbal ako Bilbao, prisiel Setien a pisalo sa ze ide zlepsit slabu kondicku, prisiel Koeman a pisalo sa ze ide zlepsit slabu kondicku, prisiel Xavi a pisalo sa to iste. Co mi to len pripomina?
Jsme zvědav na tyto hvězdy pod novým koučem... Pokud se cítím nepřipravený a trénink mi nestačí, asi mám možnosti jak si sám pomoct.
jj veď sme celú sezónu vládali tak 60 minút toto nie je zrovna niečo čo ma prekvapuje....