Vieš ako to funguje? Ak lekár povie, že je fit a tréner rozhodne, že bude hrať, hráč nemá šancu sa brániť, že nie je fit. Klub môže proti nemu aplikovať sankcie, ak nenastúpi.
Však spokojne nastúpim na zápas keď lekár povie že som fit , ale to neznamená že v 15 minúte si nemôžem sadnúť na trávnik a požiadam o striedanie pretože cítim bolesť v členku . Tak nemôžu voči mojej osobe aplikovať žiadne sankcie a môžu sa aj roztrhať. Keď viem že ma členok bolí tak ho nebudem zaťažovať aby ma to potom vyradilo z hry na mesiace.
Automobilový pretekár Richard Gonda raz pri spolukomentovaní TV prenosu F1 povedal, že ak by si mohli piloti F1 zvoliť či budú mať monopost o trochu bezpečnejší alebo o trochu rýchlejší tak KAŽDÝ JEDEN z nich by si vybral ten rýchlejší. Preto F1 má povinné bezpečnostné pravidlá a posúva ich stále ďalej.
Tipnem si že Frenkie trošku zaklamal pred El Clasicom aby ho lekári na zápas pustili. Všetci ktorí sme kedy hrali futbal vieme veľmi dobre, že lekári nikdy nedokážu na 100% určiť stav zranenia a už vôbec nie ak dotyčný čo i len trochu zavádza.
Koeman hral roky futbal, vie ako to chodí. Hentaké jeho vyjadrenia nepomôžu nikomu - DeJongovi, holandskej repre, FCB ani jemu. Sú tak dobré pre novinárov a sociálne siete na mútenie vody.
Presne, ako píšeš Toky. Mne to jeho vyjadrenie pripadá skôr, ako alibizmus, ak holanďania pohoria, aby mohol potom povedať, že mu chýbalo kľúčový hráči, alebo podobnú výhovorku. Koniec koncov, robil to aj v Barce, keď stále niekoho z niečoho obviňoval.
Stále o tom rozprával,že chce hrať a bude hrať na ME,že bude fit.
Tipnem si že Frenkie trošku zaklamal pred El Clasicom aby ho lekári na zápas pustili. Všetci ktorí sme kedy hrali futbal vieme veľmi dobre, že lekári nikdy nedokážu na 100% určiť stav zranenia a už vôbec nie ak dotyčný čo i len trochu zavádza.
Koeman hral roky futbal, vie ako to chodí. Hentaké jeho vyjadrenia nepomôžu nikomu - DeJongovi, holandskej repre, FCB ani jemu. Sú tak dobré pre novinárov a sociálne siete na mútenie vody.