A vy hráte football manager? Araujo je jeden z top stopérovi a v obrane je úplná súhra...ešte balde keď snáď bude tak to s Matsom sa dá
Pred nimi gundogan s gavim a podľa mňa žiadneho DM nekúpia...skôr pôjde rafinha keď sa im to horko ťažko podarí a v našich snoch je nico
Vy čo tu píšete za bludy? Vy len vidíte čo dostane gól...Si uvedomte že čo sa stalo s obranou keď sa zotavil...on organizuje obranu, je na neho spolah v rozohrávke...chyby nastali keď nám chýbalo DM
Mamardashvili, Valles, Ledesma, Dimitrievski su len z nasej ligy dostupni za nie velke peniaze. Ked chybal, tak chytal za neho snad najhorsi brankar co som videl tuto sezonu. Rozohravka uz 2 sezony vyzera horsie a horsie. Ja by som chcel od vas vidiet 3 zapasy na najvyssej scene kde nam cisto MATS vychytal vitazstvo alebo nam zachranil vysledok ako vcera Mamardashvili proti Cechom. To by malo byt lahke kedze je tu uz 10 rokov nie?
Naozaj 31 rocny ledesma ktorý este 3 roky dozadu chytal za rosario? Alebo valles ktorý v 27 rokoch odychtal jednu sozonu v la lige? Nebud smiešny. Aj livakovic na ms chytal ako boh podobne ako proti Čechom mamardasvhilli ale to neznamená ze je top brankar a predvedie takych zapasov v sezone 50.
Netvrdím ze je marc najlepsi brankar sveta ale teda okrem špičky ako Allison ederson coutrois donnaruma lepsi fakt niesu. A predavat ho ked na trhu nieje náhrada navyse v case ked potrebujeme hracov na ine posty(lw,rb,cdm) je sprostosť. A k tym zapasom pozri highlights z odvety na bayerne alebo kto jediny hecoval tim ked cavani znížil na 3:1 ( zapas s psg) ked všetci vrátane lea piqueho atd mali hlavy dole. Alebo si spomen na sezonu 21/22 kde by sme bez jeho zákrokov hrali asi konferencnu ligu na tehelnom a nie ligu majstrov.
Ano naozaj, nie kazdy musi teraz od 16 hrat v top klube. Emi Martinez mal 28, sedel v Arsenale na lavicke a bol presne ten rozdielovy brankar ktory Lea podrzal v najtazsich momentoch, nie ako MATS. Na trhu je nahrada, prave som ti ich vymenoval, len keby si nebol obmedzeny na brankarov za 100M a sledoval aj hracov v mensich kluboch. Hecovat ako pokrytec moze kolko chce, najlepsie sa hecuje ked stoji ako sviecka ked lopta mu leti do siete. Sezonu 21/22 proti Frankfurtu v EL bol neviditelny a v Clasicach bol priemerny. Aj pre teba mam ulohu, pomoz drussbarbovi a najdi mi 3 zapasy v ktorych o nieco slo a podrzal nas.
Chalani uz fakt neblaznite. Este nikdy v zivote sme nemali lepsieho brankara, do Matsa to bola vzdy nasa slabina. Minuly rok nam s obranou vyhral titul, to sa este tiez asi nikdy nestalo. Boli to same 1:0 a liga doma...
Fuuuu, otvírá se mi kudla v kapse když tady čtu spinu na Matse. Ani Valdes nebyl tak kvalitní jako Mats, ten měl jen před sebou tehda zed, přes kterou se málo kdo dostal. Neříkám ze Valdes byl spatnej ale Mats je na úplně jiné úrovni než byl Victor. Nahrazovat ho tady Ledesmou a Mamardashvilim chce fakt hodně odvahy… Mamardashvili kterej proti Barce udělal totální kiks a prohrál Valencii dost dobře rozjetej zapas.. Mats je super kvalita a je na nej spoleh skoro každý zapas.. ono je těžký nedostávat goly když obrana každý druhy zapas děla den otevřených dveri, to si prosím každý uvědomte. MATS je nedotknutelný právem
Tvé komentáře budu komentovat, kdy se mi zachce, borče.
Psát o nahrazení brankáře, který je lepší než kdy byl Valdés, tu chuť odepsat prostě vzbudilo.
Tvé nápady s náhradníky z Gruzie tu chuť ještě podpořily.
Asi jsem jednoduchý, uznávám, ale odpovědi na tvé dotazy jsem v tomto vláknu našel, jen ne ve formě zápas/datum, přesto tam jsou.
Jestli jednoduchý chlapec jako já zvládne číst a chápat lépe než ty, snad si ani nechci představovat, co máš pod čepicí.
Nemáš zč
Pred nimi gundogan s gavim a podľa mňa žiadneho DM nekúpia...skôr pôjde rafinha keď sa im to horko ťažko podarí a v našich snoch je nico
Mamardashvili, jasně :)
Psát o nahrazení brankáře, který je lepší než kdy byl Valdés, tu chuť odepsat prostě vzbudilo.
Tvé nápady s náhradníky z Gruzie tu chuť ještě podpořily.
Asi jsem jednoduchý, uznávám, ale odpovědi na tvé dotazy jsem v tomto vláknu našel, jen ne ve formě zápas/datum, přesto tam jsou.
Jestli jednoduchý chlapec jako já zvládne číst a chápat lépe než ty, snad si ani nechci představovat, co máš pod čepicí.
Nemáš zč