Ani moc nie. Môžeš od neho viacmennej čakať to isté čo od Raphinhu, ktorého by sme radi predali, čiže ... zmysel kúpy Diaza?
Ako je to pracant, ale nie je už najmladší a cenovka 70m+ ma úprimne odrádza. S Olmom a Diazom ako možnosťami by sme sa mali rozlúčiť a sústrediť všetko na Nica tento rok.
Ak nebodaj z Raphinhu kvapne 70-100 miliónov, tak to chce investovať do niekoho oveľa lepšieho ako Diaz. Ale pochybujem že niečo také bude. Raphinha všetko odmieta jak Ferran a narozdiel od neho ma Raphinha vo vedení spojenca Deca, ktorý za neho všetky ponuky skartuje.
pod astronomickou sumou som si predstavoval nieco ine ako 100mil ale potom aom si uvedomil ze sa pise o Barcelona a bolo mi vsetko jasne ked si clovek pozrie tie skvele "predaje " az na neymara
A koľko chces za raphinu ? Ani tych 100m nemá hodnotu ....ak chcete predávať hráčov draho tak nie je problém ale musíme predávať hráčov ako yamal a gavi
Nejde o to akú ma hodnotu, ale dopyt a ponuka Peťo. Je jasné, že 100m za Raphinhu by dali len Arabi. Tam ale Raphinha najskôr nepôjde, takže od európskych klubov môžeme očakávať tak okolo 60-70 mega.
Tak to potom bola astronomická suma vyplatená len 1x ..... Astronomická suma pri prestupovej je podľa mňa už aj 100m nakoľko cez tú sumu už idú len najlepší hráči na svete
Veď pól roka dozadu tu bolo že Raphinhu pod 80mil do EU klubov ani náhodou ,že má väčšiu hodnotu. Ak dostanú za Raphinhu 70 od Európskeho klubu tak ho zabalia ešte aj náhradné kopačky a loptu pribalia .
Ako je to pracant, ale nie je už najmladší a cenovka 70m+ ma úprimne odrádza. S Olmom a Diazom ako možnosťami by sme sa mali rozlúčiť a sústrediť všetko na Nica tento rok.
Ak nebodaj z Raphinhu kvapne 70-100 miliónov, tak to chce investovať do niekoho oveľa lepšieho ako Diaz. Ale pochybujem že niečo také bude. Raphinha všetko odmieta jak Ferran a narozdiel od neho ma Raphinha vo vedení spojenca Deca, ktorý za neho všetky ponuky skartuje.