Väčšina mien ktoré sa spomínajú sú horší hráči ako Lobotka. S výmenou trénera súhlasím ale každý vie že na nákupy hráčov v Barcelone má tréner minimálny vplyv.
ešte že tie doby keď sa kupovali hráči z medzinárodných turnajov, ktorí tam zažiarili, za veľké peniaze sú preč. A povedať, že Lobotka top 3 je riadny úlet.
denis pises akoby Lobotka ukazoval svoje kvality len v time SR.
Bol jednym z hlavnych strojcov minulorocneho uspechu v Serii A.
Uz ked isiel z LL bol vyborny. Ano potom ho zhumplovala twinska, ale dal sa dokopy
len je rozdiel byť TOP10 3 sezóny a byť dôležitý hráč titulu v Serii A. Ja nehovorím, že je to manták ale zase nerobme z neho Rodriho alebo čo. Popravde Škriniar to isté, zatiaľ čo tu na SK sa z neho robí pomaly prime Maldini, tak pri ňom mám navyše oproti Lobotkovi pocit, že je to priemerný stoper, ktorému vyšla časť sezóny s Interom.
Zase tieto snove poziadavky 🤣 mozno stale nebudeme ani 1:1 ale niektori tu rozmyslaju len o najdrahsich a najlepsich a najmladsich nakupoch ake exituju na trhu jasne sak mame 1,5 miliardy na prestupy hmmm pockat my mame 1,5 miliardy dlh nejak mi to nevychadza...... Lobotka mozno nie je taky dobry ako onana ale stoji o 20 mega menej a v jeho cenovej relacii je top volba. A mat slovaka v barce by bolo super. Ak prestupi hned kupujem listky na zapas a donesiem si dres cerstvy rovno z pece 😉
Pri vsetkej ucte k nemu by som povedal, ze vzhladom na nasu zalohu potrebujeme defenzivneho zaloznika typu casemiro tj aapon jedneho zaloznika co vie hrat aj silovo.
Ja len si neviem predstaviť,ako by nam mal pomôcť,keď našim najväčším problémom je rýchli prechod do útoku.viem,že to nie je na tom pošte hlavná úloha ,ale aj tak on je tipicky spomaľovačov tempa,vhodný na udržanie priaznivého stavu,ale za to tá jeho cenovka nestojí
99% prihrávok dáva dozadu,prienikovu ojedinele
Stanko je kvalitný hráč, no potrebujeme iný typ hráča ako je on. Stanko je tvorca hry. My potrebujeme silného, defenzívne kvalitného hráča a samozrejme ideálne by bolo aby vedel aj tvoriť hru.
Bol jednym z hlavnych strojcov minulorocneho uspechu v Serii A.
Uz ked isiel z LL bol vyborny. Ano potom ho zhumplovala twinska, ale dal sa dokopy
Nikto tu nepise ze je rodri. Alebo BUsq. Ale budme realisti, mat Lobotku, bolo by to super.
99% prihrávok dáva dozadu,prienikovu ojedinele