Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-06-27 20:39:39
Here we go again ... skôr dajte otázku Ferranovi z čoho máme zaplatiť Frimponga a N. Williamsa. Možno až potom pochopí prečo chceme predávať. Bodaj by mu to Flick povedal jasne a zreteľne v prvý deň prípravy a odstavil ho mimo. Xavi si Ferrana držal, ale u Flicka pochybujem, keďže Ferran ma ďaleko od typu krídla, ktoré Flick preferuje.
2024-06-27 23:39:29
Feri nedaj sa. Flick zisti ze nema na vyber a budes v zaklade.
2024-06-28 05:59:00
Co za debikov dava hracom zmluvy by ma zaujimalo.To ako keby si zamestnam zamestnanca a ten mi ma hovorit co mam vo vlastnej firme robit.Proste,hrat nebudes,budes preradenx do Bcka.Nie si v planoch a hotovo.Odchod
2024-06-28 09:11:17
Hráč je viazaný zmluvou ktorú podpísal s klubom a to čo je v zmluve je platné ako pre hráča, tak pre klub. To že klub dá nezmyselný plat hráčovi ktorý za to nestojí nie je problém hráča. Ten to samozrejme podpíše lebo ruku na srdce, v prvom rade (v tejto dobe) ide hráčovi o peniaze než o minúty. Keď si klub uvedomí že spravil blbosť s tou zmluvou tak už je neskoro a hráča nemôže len tak poslať do riti. Od toho sú zmluvy. Nemôžu ho ani donútiť znížiť si platy, to je už od charakteru hráča či na to pristúpi alebo nie. Toto nie je FIFA ako si tu poniektorý myslia že jednu sezónu hráča kúpiš a ďalšiu hneď predáš ľavou zadnou. Toto si treba uvedomiť než začnete písať že hráč by mal skákať ako klub píska.