Gigi, PSG je klub, ktorý má peniaze a som presvedčený, že za Lamina ponúknu aj 400 miliónov len aby ho dostali. Dúfam však, že tak Barca a aj Lamin nepodľahnú čaru peňazí a Lamin zostane v Barci. Bola by to kolosálna chyba prísť o neho a rovnako aj o Cubarsiho, Pedriho, Gaviho, Forta a Fermina. Títo mladíci sú budúcnosťou Barce a len verím, že vedenie neurobí ďalší prešľap a nepodľahne tlaku PSG. Už nám ukradli Neymara a Dembelého, aj keď keby obaja neboli chceli ísť do Paríža tak by nešli, ale peniaze sú veľké lákadlo a tých majú Parížania dostatok.
Ja to chapu, jen to proste chce nejaky financni stropy a jak uz jsem jednou psal, rad bych ho videl jako budouci legendu v Barce, jen naplni svuj potencial? A tyhle prachy by Barcelone zachranilo krk, jestli teda nevyjde ta smlouva s nike
Tiež si myslím. Je to ponuka, aká sa neodmieta. Povedal by som, že je to aj dosť uletená suma, lebo ešte nie je jasné, či z Yamala bude svetový hráč. Poznáme také prípady, ako napr. Fati, ktoré sa v mladšom veku ukazovali ako supertalenty a potom nejako vyhoreli.
Srabi. To vám na to viem odpovedať. Nie je ľahšej cesty ako sa pokakať a prijať takú ponuku. Áno, nikde nie je dané, či nedopadne ako Fati. To isté sa ale dalo hovoriť aj o 17 ročnom Messim. Taký neschopáci ako vy by predali aj 17 ročného Messiho za také prachy 🤣 Prachy nie sú všetko. Barca ich bude získavať čo chvíľa, len sa netreba pokakať takto a treba pokračovať v budovaní projektu. Prečo radšej PSG neuprednostní za 250 mega Leaa, Osimhena, Kvaru ... ale radšej idú po 1 hráčovi ako je Yamal ... Prečo my by sme to mali urobiť, ak to nie je ani ich prvá voľba.
Nevyriešilo by to vôbec naše všetky problémy. Aj keby si mal peniaze na prestupové sumy na 4-5 hráčov, tak ťažko by si urobil miesto pre 4-5 platov v platovom strope. Ak si budeme Yamala chrániť a nebudeme ho hrať ešte ani v ďalšej sezóne zápas čo zápas, tak nevidím problém v tom, že za pár rokov z neho budeme mať oveľa väčší úžitok ako zo 4-5 hráčov. Rovnako mám pochybnosti či by z 250m boli až 4 hráči. 4x Nico Williams možno, ale ten je ešte pomerne lacný. Ak by sme chceli Leaa/Kvaru, tak aj teraz by nás stali 80 mega minimálne s tým, že keby vedeli, že máme prachy, tak pýtajú minimálne 120 mega :D
Mikimi skoro vždycky s tebou nesouhlasím , ale teď jednoznačně ano. Už to že někdo něco takovýho nabídne , tak klub jako Barča musí ukázat fakace. Skoro všichni tihle individua pak tady nadávají na barcu jak se chová a že nesmí tohle a tamhleto , protože je to velký tým a bludy a bludy ....a pak by prodali to co takový tým dělá.... A za další , Barca stopro už vidí na takové peníze během dvou tří let a tudíž by to byla totální hloupost , když si je umí vydělat jinak. Jen jsou tu mezi námi lidí co neumí být pár let bez trofeje a budovat něco velkýho , odpovídajícího Barče. Neumí pořádně ani posoudit práci , která se teď v barcě odvadi , jen vidí že jsme druhý a v LM špatný a tím je to všechno na hovno ...mentálně 9lete děti....
Väčšina by predávala....a čo perspektíva?
Na koho budú chodiť diváci? Na Ferrana?,Lewu?Olma???
Tie prachy by sme si mohli strčiť..
Odišiel Messi,diváci nemali na koho prísť.
A nebo se taky muze odrovnat zranenim a uz nikdy nebude top. Ja ho chci videt vyhravat trofeje za Barcu, ale clovek nikdy nevi a ta castka je prestrelena
Mladých super hviezd pod 18 sa každý rok objaví tak 5. Pred 3-4 rokmi dávali štatistiku že na 1 talent čo sa udrží dlhodobo na vrchole 10 tisíc čo to nezvládnu. Len samotný prechod z juniorov na seniorov zvládne tak 1 zo 1000 (aby to bol aspoň hráč 2. lige a mohol sa tým živiť na full time). Za 250 miliónov sa dá kúpiť 4-5 veľmi kvalitných hráčov, ktorí mi pozdvihnú celý tím a dokážu priniesť trofeje. Ak aj jeden z nich odpadne, stále sú tam ďalší 3-4 čo to vedia ťahať. Ak sa zraní Yamal? Odíde mu forma? Nezvládne ten tlak psychicky? Čo potom? Treba vedieť aj predávať.
A si myslíš, že ostatné kluby keď budú vedieť, že Barcelona má 250-300 M za Yamala budú predávať za rozumnú sumu? Každý by sa snažil Barcelonu ošklbať ako to pojde. A celkovo by to zvdyhlo sumy v prestupoch vo futbale.
Jednoznačne prepalena cena brutálne za chlapca ktorý má 16 je pravdou že 250 mil by klubu neskutočne pomohlo ale ci to fakt stojí za to ho predať nevie nik, možno bude z neho druhý Messi a možno druhý Fati ostava len dúfať ze bude nasledovať najväčšiu legendu našu
Predal by ho len blázon. Môžem kašľať na nejakého Leaa, Kvaru či niekoho iného, Lamine má to čaro, na ktorého budú ľudia chodiť, ako chodili na Lea. Ja sa budem radšej pozerať na naše mladé talenty, ako na preplatené hviezdy. Áno, je to veľká suma a nikto nevidí do budúcnosti Yamala, ale za mňa ani za 300M.
Na koho budú chodiť diváci? Na Ferrana?,Lewu?Olma???
Tie prachy by sme si mohli strčiť..
Odišiel Messi,diváci nemali na koho prísť.