No aby Bellingham za 103 miliónov mal byť tak razantne lacnejší ako WIrtz, tak to sa mi nezdá ani náhodou😂😂😂 150 m je už cez čiaru
Aj za Raphinhu ponúkala Chelsea cez 70 miliónov a nakoniec hráč chce ísť len k nám a prišiel za 58 miliónov. Wirtz chce hrať za Barcu, takže to hrá v náš prospech.
Tak isto chcel hrať aj Guler za Barcu a hľa kde je.. to, že niekto chce niekde hrať neznamená, že máš na pred, pred ostatnými klubmi. Tam rozhodujú iné faktory ako len to, že Wirtzovi sa páči Barcelona a je jej fanúšikom.
Ak Barcelona dokáže tento rok ukázať pekné výsledky a Flick predvedie očakávaný futbal, určite sem zavíta skôr ako keby mal prísť do klubu, ktorý sa stále nedokáže spamätať.
O cenovke 150m snáď snívajú, keď Haaland odišiel do City za koľko? 70? 80? Ak sa necháme znova porobiť, tak budeme pekne na smiech..
Chcel? Važne chcel hrať Guler za Barcu? No táááák ... ono to bolo zjavné že keď sa ozval Gulerovi Real, tak to bol jeho vysnený klub. S Wirtzom toto neporovnávaj.
Mikimi- tak ako Lewa,Aubama atd snívali o Reale dlhu dobu a skončili v Barce. Ale uvidis o rok ,ja ti to pripomeniem . A Bellingham nestal 103 ale viac keďže tam bol bonus v rôznych podobách takze neviem či to nebolo až okolo 130-140 keď Aa splnia všetky,nepamätám si presne sumu. Wirtza reálne predaju za 130+. Osobne si myslím že dovoliť si ho bude môcť len Anglicka PL ,PSG a Real. Uvidíme.
Áno, lebo do Barci prestupovali Lewa a Auba už s vyšším vekom a vedeli, že Real sa im už neozve. Chlape, Wirtz má ale 21 rokov a teraz zisťujem, že sa narodil aj v ten istý deň ako ja :DDD už som zistil prečo mi je sympaťák :DDD Ako veď uvidíme. Niektorí hráči sa toho vedia držať stoj čo stoj, kde chcú prestúpiť.
Mikimi- konecne normalna reakcia z tvojej strany 👍
U Lewu mas pravdu ale Aubu nemal ešte tolko rokov .
Druha vec je že ten Wirtz bude stať 130+ určite a aj plat dosť ,či si to bude môcť dovoliť Barca keď bude chcieť posilniť aj iný post .Ako som hovoril to že znížili náklady na platy to je síce pekne ,ale do kedy? Nemyslím si že Araujo,Yamal,Gavi,Pedri,Balde budú hrat vecne za drobne ,ich platy pôjdu rapídne hore keďže o nich je záujem a s nimi aj náklady na mzdy. Videl som niečo už od teba že je Fanúšik Barci ,problém je ale že média z hráča mladého vždy urobia fanúšika svojho klubu,videl som tolko fotomontáži s dresom . Tak isto sa tvrdilo aj to že Vinicius bol fans Barci a další zase že od mala bol fans Realu,kde je pravda sa ťažko dozvedieť. Uvidíme .Velku šancu by som ale dal Lpoolu a City na jeho zisk.
Atletov sa tu snažíme ukecat na splátky keďže nemáme peniaze na kúpu wiliamsa cash a o rok budeme kupovať hráča ktorého cena bude 130m ( ak zahrá podobne ako tento rok ) ...urcite
Bože, zkuste fakt kouknout do účetnictví klubů, nebo se aspoň pobavit s lidma, kteří v tom jsou a uvidíte, že to tak je hned z několik racionálních důvodů.
A ďalšia vec je aj otázka kde by hral ... Jeho ideálna pozícia je podhrot teda CAM .... Ak prejdeme na 4-2-3-1 a budeme hrať na krídla tak CAM bude len 1 .... A to je miesto pre dvojicu Pedri a fermin + tam môže aj gundo a gavi ... Akože za mňa máme pozície ktoré vôbec nemáme takto kvalitné zdvojené .... Kraje obrany ,hrot útoku, krídla a aj DM ...
Aj za Raphinhu ponúkala Chelsea cez 70 miliónov a nakoniec hráč chce ísť len k nám a prišiel za 58 miliónov. Wirtz chce hrať za Barcu, takže to hrá v náš prospech.
Ak Barcelona dokáže tento rok ukázať pekné výsledky a Flick predvedie očakávaný futbal, určite sem zavíta skôr ako keby mal prísť do klubu, ktorý sa stále nedokáže spamätať.
O cenovke 150m snáď snívajú, keď Haaland odišiel do City za koľko? 70? 80? Ak sa necháme znova porobiť, tak budeme pekne na smiech..
U Lewu mas pravdu ale Aubu nemal ešte tolko rokov .
Druha vec je že ten Wirtz bude stať 130+ určite a aj plat dosť ,či si to bude môcť dovoliť Barca keď bude chcieť posilniť aj iný post .Ako som hovoril to že znížili náklady na platy to je síce pekne ,ale do kedy? Nemyslím si že Araujo,Yamal,Gavi,Pedri,Balde budú hrat vecne za drobne ,ich platy pôjdu rapídne hore keďže o nich je záujem a s nimi aj náklady na mzdy. Videl som niečo už od teba že je Fanúšik Barci ,problém je ale že média z hráča mladého vždy urobia fanúšika svojho klubu,videl som tolko fotomontáži s dresom . Tak isto sa tvrdilo aj to že Vinicius bol fans Barci a další zase že od mala bol fans Realu,kde je pravda sa ťažko dozvedieť. Uvidíme .Velku šancu by som ale dal Lpoolu a City na jeho zisk.