Raphinha není špatný hráč, ale Williams se mi líbí jak hraje. Hodil by se do Barcelony. Zatím se nic neřeší o návratu k 1:1, aby Barca mohla normálně nakupovat. Nelíbí se mi to, že se to neřeší alespoň nic oficiálně.
Kimmich a Nico budú minimálne 100 miliónov len prestup. Ešte k tomu treba zaplatiť dane, podpisové bonusy atď. Araujovi odmietajú zvýšiť plat, že nie sú peniaze a potom príde Kimmich skoro s 3x takým platom ako má Araujo, Williams má tiež vyšší plat ako on. Stále nie je zaregistrovaný Gavi, Roque, Martinez atď.
Peto333: povedal som moje ideálne zloženie...netvrdim, že na to máme to tak poskladať ani že Ferran má rovnakú hodnotu ako Raph..U Felixa sa párkrát spomínalo, žeby sa to hosťovanie mohlo ešte na rok zopakovať...
Patrikfcb ... Jasne chápem a každý máme svoje ideálne zloženie to je v pohode .... Len myslím že ak chcú predať raphinhu tak to je pre prachy na prestup NICA/diaza ... Preto myslím že práve odchod Ferrana by moc nepomohol .... Rovnako tak Madrid platil tuším obrovskú časť felixovho platu v nádeji že ho Barca kúpi a dosť pochybujem že to budú platiť ďalšiu sezónu
Ideál by bolo ponechať si Nica aj Raphinhu, ale moc si nenavyberáme... čo už. Zrejme to naozaj bude kus za kus. Ale aspoň budeme mať hráča schopného zahrať LW.
Zbytočne to riešite. Pred týždňom veľké predaje potrebné neboli, tento týždeň už ale áno a opäť sa to zmení na ďalší týždeň. Každý novinár teraz len háda ako to bude, keďže stále riešime tie dohody, aby sme sa dostali na to pravidlo 1:1.
Mame plnu prdel zaloznikov, Xavi tu uz nieje takze na 4 zaloznikov uz sa asi hrat nebude. Bude treba nahradu Lewu a to nebude lacne, bohvie ako ine posty este. Myslis ze vyvalime este k tomu 100+ za Wirtza ktoreho ani nebude kde na ihrisku umiestnit? (v Xaviho formacii by sa dalo ale to bejvavalo)
Jj suhlasim v tomto so Suarezom, za predpokladu, ze nikoho nepredame, vrati sa Gavi a pride nejaky DM mame stred pola slusne pokryty. Z realu bude buduci rok asi odchadzat Modric, ked uz Wirtz niekam zavita tak tam..Suhlasim aj s maryannom len bohuzial sme v blbej situacii kedy si nemozeme dovolit nikoho predavat a musime nakupovat:D
Prečo sa vôbec obmedzujete len na zálohu? Ľavé krídlo? Ferran aj Raphinha majú neistú budúcnosť, čiže aj keď príde Nico, tak no neznamená, že tam nie je priestor na zlepšenie. Úprimne v útoku sme asi najslabší a je tam čo zlepšovať.
Mikimi čítaj-Ferran Raphinhu nenahradí ničím,nie že je Raphinha nenahraditeľný,ale je náš a pod zmluvou a nemusíme kupovať iného,po
trebujeme k Yamalovi solídnu náhradu
No aku formaciu asi bude hrat? Sustavne sa tu pise o Diazovi a Williamsovi takze ocividne tam budu dve kridla. Ci tam bude double pivot a desina alebo pivot a dve 8ky je jedno stale to tam je prepchate.
Tomu poslednemu komentu nechapem. Takze horko tazko toto leto vykupime Williamsa za 60M a dalsi rok akoze pride na tu poziciu raz tak drahy Wirtz ci ako to mame chapat?
Suarez, nezabudaj ze jeden z komentujucich vidi az moc dobre podla toho ako pise na tomto fore do utrob a financii Barcelony 😎 a nepotrebuje ani vestecku gulu 😉
Ako ja neriesim ci na to mame alebo nie ale skor tu logiku naco by nam tu bol Wirtz (a to som ho velmi chcel do Xaviho systemu a dokym sa nezacalo basnit o Williamsovi)
Menoslov hráčov podla mikimi, čo by chcel do tímu. Wirtz, Williams, Kimmich, Frimpomg, Grimaldo, Haaland, Alvarez, v tíme už sú Gavi, Pedri, Lopez, Yamal, Araujo, Kounde, Cubarsi.
Viacmennej si trafil až na Grimalda, toho tu teraz asi ani nechcem. Vtedy ho trebalo keď bol zadarmo. A len jedného z dvojice Haaland/Alvarez na hrot. Nosferatu prezradím ti tajomstvo, dobre? Futbal sa hra s 11 hráčmi a ešte nejakých kvalitný potrebuješ mať aj na lavičke, aby to nedopadlo ako s nami proti angličanom 😉😏
Áno, kvalitu potrebuješ mať aj na lavičke. Ale poďme cenovky: Wirtz 110+ miliónov, Williams 60 miliónov, Kimmich 40-50 miliónov, Frimpomg 60 miliónov, Haaland 100+ miliónov, Alvarez 80+ miliónov. Samozrejme každý z nich bude chcieť aj svoj plat.
A teraz z toho poskladaj nejakú fungujúcu základnú 11
Celý Júl ma tú výkupku. Najdôležitejšie :DDD To vôbec nie je najdôležitejšie, ale chápem ťa tvoj obranný mechanizmus je tu a teraz ma chceš zbabrať za jedenácku. Prosím ťa, ja ťa mám prekuknutého. Nech napíšem čokoľvek tak si niečo nájdeš. Nosferatu no ták kámo, mňa týmto tu nenachytáš 😄
Každý súper je iný. Proti niektorým by si si mohol dovoliť dať aj Baldeho a Frimponga na kraje a nemusel sa báť o defenzívu a niekedy zase nie, takže také vypisovanie základnej 11 nerieši nič.
Takže tvárme sa, že sa bude hrať 4-2-3-1, lebo Flick
- Hrot Haaland + Alvarez = tak 180 miliónov (to je čo chceš, aby ti 80+ miliónový hráči, čo si kúpil leštili lavičku)
- LW - Williams = 60 miliónov.
- Wirtz v tomto systéme nemá miesto, ale 100+ miliónov.
- Kimmich teda tých tvojích 30-40 (lebo mojích 40-50 je že vraj úlet). Kto bude hrať vedľa neho? Špinavú robotu vždy za neho robil niekto iný. Niekoho tam potrebuješ.
- podhrot/AM tam je tak trocha tlačenica , Lopez, Gungo, Pedri, Alvarez na 1 miesto
- Frimpong je wingback, nie RB, v 4-2-3-1 nemá správne využitie, ale tvárme sa, že niekde sa našlo 40 miliónov.
Len Williams a Frimpong sú 100 miliónov splatných hneď, žiadne splátky. Chýba ti druhé DM ku Kimmichovi, Gavi v tomto systéme je zbytočný, krídlo to nie, nie je to ani ten kreatívn podhrot/AM, DM to tiež nie je. Čo s ním? AK budeš hrať Kimmicha, tak FDJ je na lavičke. Čo s ním? Čo tak sa aspoň trocha zamyslieť a pozrieť sa, ako tí hráči hrajú a či je vôbec nejak možné dať ich do 1 tímu, aby to fungovalo?
-Haaland ALEBO Alvarez. Nie obidvaja, ale iba jeden na hrot.
-Wirtz môže hrať v strede pod hrotom, alebo na LW v 4-2-3-1, takže miesto má. Real tam nakúpil Galacticos a tiež niekto bude musieť hrať z lavičky o minúty a najskôr to bude Rodrygo. Nevidím v tom problém, aby Nico, Wirtz a Yamal a ešte nejaké 4 krídlo (prípadne Frimpong) bojovali o minúty. Yamal ma 16 rokov aj tak ešte nemôže hrať non stop. Aj v repre je stále striedaný ako prvý.
-Vedľa Kimmicha môžeš zatiaľ ten rok striedať de Jonga, Gaviho a Gunda. Ak to nebude 100% fungovať, tak o rok zadarmo k nemu Merino.
AM/podhrot striedať Pedriho, Fermina a Wirtza. Gundo kto vie či o rok ešte v Barce bude kedy by mal prísť Wirtz.
-Frimpong je mladý. Postupne by sa učil defenzívnej hry. Aj tak je defenzívne na podobnej úrovni ako Cancelo s ktorým sme tam hrali v tejto sezóne bežne aj s Baldem na druhom kraji. Frimpong by sa na RB striedal s Koundem vzhľadom na súpera a prípadne by vedel hrávať aj na krídle a striedať Yamala. Aj tak si myslím, že Flick potrebuje hlavne rýchlych bekov, ktorý hráča v protiútoku dobehnú ako defenzívne monštrum.
Raphinu nepredavat, s yamalom na RW mame tympadom dobre zdvojeny post. Na LW nica a ziadneho wirtza nekupovat. Treba nam LW, DM a RB, ktore ak nepride frimpong by som tam odkupil toho cancela za tych 30. A pritom moze hrat aj na LB. A treba ratat ze tam mozu prist aj nejake zranenia, napr balde nemusi vydrzat celu sezonu.
trebujeme k Yamalovi solídnu náhradu
Tomu poslednemu komentu nechapem. Takze horko tazko toto leto vykupime Williamsa za 60M a dalsi rok akoze pride na tu poziciu raz tak drahy Wirtz ci ako to mame chapat?
A teraz z toho poskladaj nejakú fungujúcu základnú 11
Ale neodpovedal si na to najdôležitejšie, základná funkčná 11
- Hrot Haaland + Alvarez = tak 180 miliónov (to je čo chceš, aby ti 80+ miliónový hráči, čo si kúpil leštili lavičku)
- LW - Williams = 60 miliónov.
- Wirtz v tomto systéme nemá miesto, ale 100+ miliónov.
- Kimmich teda tých tvojích 30-40 (lebo mojích 40-50 je že vraj úlet). Kto bude hrať vedľa neho? Špinavú robotu vždy za neho robil niekto iný. Niekoho tam potrebuješ.
- podhrot/AM tam je tak trocha tlačenica , Lopez, Gungo, Pedri, Alvarez na 1 miesto
- Frimpong je wingback, nie RB, v 4-2-3-1 nemá správne využitie, ale tvárme sa, že niekde sa našlo 40 miliónov.
Len Williams a Frimpong sú 100 miliónov splatných hneď, žiadne splátky. Chýba ti druhé DM ku Kimmichovi, Gavi v tomto systéme je zbytočný, krídlo to nie, nie je to ani ten kreatívn podhrot/AM, DM to tiež nie je. Čo s ním? AK budeš hrať Kimmicha, tak FDJ je na lavičke. Čo s ním? Čo tak sa aspoň trocha zamyslieť a pozrieť sa, ako tí hráči hrajú a či je vôbec nejak možné dať ich do 1 tímu, aby to fungovalo?
-Wirtz môže hrať v strede pod hrotom, alebo na LW v 4-2-3-1, takže miesto má. Real tam nakúpil Galacticos a tiež niekto bude musieť hrať z lavičky o minúty a najskôr to bude Rodrygo. Nevidím v tom problém, aby Nico, Wirtz a Yamal a ešte nejaké 4 krídlo (prípadne Frimpong) bojovali o minúty. Yamal ma 16 rokov aj tak ešte nemôže hrať non stop. Aj v repre je stále striedaný ako prvý.
-Vedľa Kimmicha môžeš zatiaľ ten rok striedať de Jonga, Gaviho a Gunda. Ak to nebude 100% fungovať, tak o rok zadarmo k nemu Merino.
AM/podhrot striedať Pedriho, Fermina a Wirtza. Gundo kto vie či o rok ešte v Barce bude kedy by mal prísť Wirtz.
-Frimpong je mladý. Postupne by sa učil defenzívnej hry. Aj tak je defenzívne na podobnej úrovni ako Cancelo s ktorým sme tam hrali v tejto sezóne bežne aj s Baldem na druhom kraji. Frimpong by sa na RB striedal s Koundem vzhľadom na súpera a prípadne by vedel hrávať aj na krídle a striedať Yamala. Aj tak si myslím, že Flick potrebuje hlavne rýchlych bekov, ktorý hráča v protiútoku dobehnú ako defenzívne monštrum.