Otáznikom za mňa u Fatiho nie je sila, ale výbušnosť, ktorú sme u neho nevideli od zranenia a ktorá ho robila tak zaujímavým hráčom. Tú výbušnosť by som rád u neho videl v príprave, ale zase nechcem mať prehnané očakávania.
Ak by ale dokázal presvedčiť skôr by som zvažoval možnosť, že by nahrádzal v zostave Ferrana a nie odsunul Nicov nákup na neurčito.
myslim ze pokial nepride dobry predaj tak nico tento rok urcite nepride ferran nie je pre mna hrac do zakladu fati ak neukaze v predpriprave 200 percent tak nech sa ho cim skor zbavia
Ešte len uvidíme, či veľký predaj treba. Každý špekuluje vrátane novinárov, lebo nikto v skutočnosti ešte nevie. Hypoteticky len z trojice Todibo, Collado a Abde môžeme zarobiť okolo 30 mega na zmluvách o budúcom predaji. Ak Ferrana Flick presvedčí k odchodu, tak West Ham má o neho záujem a tí by vedeli dať 25-30 mega. Plus tu máme ešte Lengleta, Garciu, Iniga na predaj a možno aj Fayeho.
ferran je ako kliest ja neviem preco alebo co ho drzi aj pri repre aj v barcelone komu co skrabe....garciu by som skusil na kraj obrany alebo DM ale ako stred obranybje hrozny nizky chybny ...super predaj by bol pre mna lenglet za 20 a ferran za 50 ale to je mimo reality 😀
Kedysi držala Ferrana v Barcelone ta Enriqueho dcéra, ale už sa s ním rozišla. Už je to za mňa len to, že vie, že do iného veľkoklubu neodíde s skôr by si musel znova raziť cestu zo stredne veľkého klubu, kde nemá nič isté.
Ferran hra dobre ale musí hrať RW ... Aj teraz zápas Španielsko Albánsko patril k najlepšiemu na ihrisku .... Ale za Barcelonu za 3 sezóny odohral koľko času ako RW ? Možno tak 10 zápasov a takmer zakaždým predviedol na RW dobrý výkon
Ferran nie je hráč pre Flicka a ani Raphinha úplne. Niet divu, že Flick mal prísť s menom Frimponga na stôl. Klauzula 40 mega teraz v júli a vyriešil by sa tým ako tak aj RB aj RW. Ferranov predaj by nám ho vedel minimálne z polovice ak nie z väčšej časti zaplatiť, len ak by neodmietal odísť.
To neni o strane ale o ulohach. Ak ma za ulohu robit nabehy, tlacit sa do stredu, kombinovat na malom priestore a dostavat sa do sanci je platny. Zapichnut ho na ciaru ked nema rychlost a dribling nefunguje.
Tak za mňa ma Gnabry lepší dribling ako Ferran a to nie je zase zanedbateľná vec u krídla. Iné alternatívy za Ferrana sú lákavejšie, ale pokiaľ sa tu bude držať, tak s tým nikto nič nespraví.
Z každej strany sa hovorí že priorita bude DM a po prípade LW .... Oba transfery budú dosť drahé ... Kde by si chcel zohnať ešte ďalších 40m na RB frimponga ?
Nike dohoda 100-150 miliónov, či snáď nie? Len si treba na ňu počkať. Panikárite, lebo čítate tie negativistické články novinárov, ktorý tiež nič nevedia a len hádajú. Jeden týždeň netreba veľký predaj, ale na ďalší už áno. Písal som už vyššie, že je možné, že zarobíme okolo 30 mega za hráčov čo už technicky vzato nie sú naši. Písal som aj, že predaj Ferrana by z väčšej časti zaplatil Frimponga, ktorí by vykryl nie len jeho pozíciu, ale aj Cancela, ktorý na ďalšie hosťovanie nemusí prísť. Ešte máš hráčov na predaj ako Garcia, Inigo, Lenglet, (Faye?). Tých stopérov mame dobludu.
Z akého dôvodu sa domnievas že peniaze od Nike sú určené na transfer ? Neprebehol predaj podielov a Barca priznala že na vstupnom vznikla solídna sekera oproti odhadom v rozpočte takže je pravdepodobné že peniaze od Nike by len dorovnali rozpočet ....čiže ak ratas povedzme Nico 60 + DM ďalších 60 tak ani predajom všetkých čo si napísal tak 120 nedostaneš nie to ešte ďalších 40
Poviem to na rovinu. Môžem sa mýliť ja aj ty. Na isto nevieme ani jeden. Úprimne s tou dohodou dopredaja Barca Studios sa skôr prikláňam, že peniaze od Nike budú skôr priamo na prestupy. V Januári bol odhad do kladného rozpočtu, čo pamätám 20-60 mega a niekde v tých sumách by sa mal pohybovať asi aj ten dopredaj Barca Sudios. Veď uvidíme aké zaujímavé leto budeme mať.
Jasne že sa môžme mýliť .... Preto je dôležité radšej nerátat to čo nemáme ....ak bude potvrdena zmluva od Nike bude to fajn ... Ale tiež netreba zabudnúť na dlh klubu viac ako miliarda a aj ten sa musí splácať ....
Ale prosím vás je to celé jeden zlý vtip oni dostanú už neviem koľku šancu s hlupim argumentom o novom trénerovi a ďalšiu sezónu zasa ferran a fati dostanu ďalšiu šancu potom o o ďalší rok im predĺžia zmluvy kde im trošku znížia plat aby kvázi neodysli zadarmo a potom tu bude nový tréner lebo s týmito motakmi žiadny tréner nič nehrá a zasa tu bude argument že majú dostať novú šancu s novým trénerom je to celé zlá komédia a celé celého tohto sú ľudia vo vedení čo nevedia čo robiť keď sa klub vedel zbaviť hráčov ako Pedro Alexis sancez čo boli hráči ktorý mali kvalitu a podávali výkony a relatívne mali na to dupnúť si že nikam nejdú a pozriem sa na tých dvoch tragedov ako fati a ferran čo si tu z toho robia doslova 🍕 a budeme tu počúvať zvesti o predaji rafinhu ktorý asi ako jeden z3-4 hráčov v kádri ukázal že schopný podávať výkony aj v Európe proti kvalitným súperom tak človeku sa rozum zastavuje tento klub je v totálnych srackach a nič čo tento klub robí nenaznačuje že by sa šlo v najbližších rokoch niečo zmeniť poviem to na rovinu ak si niekto s fanúšikov myslí že Barcelona budúcu sezónu získa nejakú trofej s týmito hráčmi mali by ste vyhľadať odbornú pomoc lebo ak si myslíte že útok kde je dedko lewandovski ktorý má prvý dotyk s loptou ako radiátor a na krídlach ferran a fati dvaja impotentny tragédi tak jasne celý klub bude stáť na pleciach 17 ročného chlapca ktorého takýmto štýlom a porciou zápasov čakaju len zranenia a zničená kariéra ešte predaju rafinhu nech to má aj klinec do rakvi normálne keď si pomyslím že začne nová sezóna po lete je mi zle od žalúdka lebo presne viem čo nás caka
No neviem. Pochybujem, že by mu niečo také oznámili, keď on sám prišiel s menami hráčov na krídlo, ktoré by on chcel ... Frimpong a ten angličan z Hull City.
to je také ako keď sa coutinho vracal z hosťovania. mesiac a pol to bude mať účinok z prechádzajúceho klubu a potom sa vráti do barcelonských lenivých koľají. lewa to isté
Ak by ale dokázal presvedčiť skôr by som zvažoval možnosť, že by nahrádzal v zostave Ferrana a nie odsunul Nicov nákup na neurčito.
gol ? ferran ?