Tam majú 2 dobre krídla a silné cdm :D to je to co xavi túto sezónu bohužiaľ nemal , inak by sme takýmto štýlom hrali aj my
Morata nie je žiadna extra hviezda ale ten pohyb bez lopty oproti lewovi je rozdielny . Keď odišli ale Španielsku včera krídla (tréner ich dal moc skoro dole)tak Nemci hneď viac mohli útočiť keďže sa menej báli a oprávnené ved predsa feranovi robila problém aj lopta nie ešte nemci
Sezónu predtým mal Busquetsa a aj tak bolo 70% zápasov nepozerateľných, najlepším tímom v lige bol brankár a v Európe to bola fraška. To ozaj môžeš rovno povedať že každý ofenzívny tím v Európe hrá jak Barca.
Presne si to napisal 50 miliónový lewa co 9z 10 narqzciek nezvládne
Raphinha co prvú sezónu hral horšie ako tu druhu , okrem workrate nič neukázal. A druhe krídlo nebolo
Čiže mal busq bez krídla a hrotaka do nášho štýlu a aj tak vyhral ligu.kde je ten problém:D
50 miliónový Lewa bol predtým najlepsi hrotak v Európe a adept na zlatu loptu. Raphinha bol jeho hráč s ktorým nedokázal pracovať a totalne zabijal jeho prednosti. Aj keď boli kridla k dispozícii tak hral radšej na 4 záložníkov. Vyhrať laligu kde je jediný konkurent Real a zbytok ligu podpriemer v Európe nie je výpovedná hodnota, to som pisal ešte pred sezónou. Problem bol v predvedenej a nudnej hre, usmatlanych výhrach 1:0 a fiasko v Európe. Xavi je slabý tréner od ktorého nemožno čakať úspechy v Európe a to mi potvrdili aj posledné spravy o slabej fyzickej a silovej príprave ako aj to že chcel Lobotku na DM.
Ah jo takže pep je nahovno tréner ako xavi lebo ibru nezapracoval a vtedy bol top9 s oveľa lepšou technikou ako ma lewa . Proste lewa nie je do štýlu Barcelony idealny to Je proste fakt. Zlý nákup laportu . Raphinha bol decov hrac.
Haaland nie je o nič lepsi technicky a bol najlepsi strelec v Európe prvú sezónu a vystrieľal s City treble. Rozdiel je že Pep uprednostnil Messiho ako false 9, to nie je že by nedokázal zapracovať Ibru 😂 Raphinha bol rovnako Xaviho hráč a niekoľkokrát sa vyjadril ako mali spoločne telefonáty a Xavi ho chcel, rovnako ako Kessieho s ktorým Xavi absolútne nevedel pracovať
Síce už si spomínam že ty si pri vyhadzove Xaviho plakal ako prajes Flickovi a Roquemu neúspech len kvôli tomu že slabého Xaviho vyhodili 🤣 takze tu je debata asi zbytočná
Otáčas pointu mojich komentov
Jeden dôvod bol kvôli tomu AKO vyhodilo xaviho a roque kvôli tomu ze vlastne jeho agent nám vyhodil trénera co sa mi nezdá ôk keďže roque ešte nič neukázal.
Ale v city majú trosku iný suport a haland býva veľa hier neviditeľný keď tam nedostáva 100% prihrávky , do medzi hry není , ale ten vek ma taky ze sa môže zlepšiť v tých veciach ale u lewu bolo jasné že pôjde výkonmi dole .
Fakt ideš porovnávať city ktoré sa buduje x rokov a Barcelonu ktorá sa naopak x rokov rozpadá ?
Jeho agent nám nevyhodil trénera, to neviem kde si zobral keďže ani pod Flickom nie je iste že bude Roque hrávať 🤣
Vytiahol som ho kvôli tomu nezmyslu čo si napísal s Ibrom. Pri Ibrovi to vobec nebolo o zapracovaní ale o tom že Pep chcel ako false 9 najlepsieho hráča v histórii futbalu. Ten istý Pep dokázal zapracovať hraca ktorý je horsi technicky a aj v medzihre, ci v porovnani s Lewom alebo Ibrom. Španielsko tam ma paródiu na útočníka menom Morata, takze proti tomu je Lewa furt výhra, čiže pisat že Xavi dostal “len” Lewu je dost mimo. Realita je taka že Xaviho strop bola laliga so slabými výkonmi, v Európskych súťažiach bol tiež stratený a takého trénera tu nechceme.
Ja by son ho práve chcel vidieť ešte jednu sezónu .samozrejme s cdm a lw keby aj s cancelom na LB a koundem na rb a hrotakom lewom . Verim ze by sme boli spokojny . Myslím ze po tom co ho prosili aby zostal nemal byt tak vyhodený.
Ale sťažoval sa na nho agent roqueho a lewu a hop zmenilo sa to .
City je budované x rokov + skúsenosti sú tam iné to nemôžme porovnávať . Tak ja som tiež reagoval len na to co si napísal ty. Ze nezapracoval lewu co bol aj tak naj strelec pri tom rok mu vôbec ale vôbec nešlo a xavi v ňom tu dôveru mal ale ôk
Absolútny súhlas vyjadrením trénera. Španielsko hrá zatiaľ najkrajší futbal na EURE a verím, že to dotiahnu až k titulu. V zápase z Nemeckom som im fandil viac ako naším proti Angličanom. Mimochodom, dúfam, že Anglicko skončí v semifinále vzhľadom na to, aký otrasný a nezaujímavý futbal hrajú!!!
Tlieskam tomuto trénerovi,čo z tým tímom urobil,páči sa mi štýl akým hrajú Španieli,takto by mala hrať Bsrca.
Morata nie je žiadna extra hviezda ale ten pohyb bez lopty oproti lewovi je rozdielny . Keď odišli ale Španielsku včera krídla (tréner ich dal moc skoro dole)tak Nemci hneď viac mohli útočiť keďže sa menej báli a oprávnené ved predsa feranovi robila problém aj lopta nie ešte nemci
Btw titul bol doma tak hrozne to nebolo
Raphinha co prvú sezónu hral horšie ako tu druhu , okrem workrate nič neukázal. A druhe krídlo nebolo
Čiže mal busq bez krídla a hrotaka do nášho štýlu a aj tak vyhral ligu.kde je ten problém:D
Jeden dôvod bol kvôli tomu AKO vyhodilo xaviho a roque kvôli tomu ze vlastne jeho agent nám vyhodil trénera co sa mi nezdá ôk keďže roque ešte nič neukázal.
Ale v city majú trosku iný suport a haland býva veľa hier neviditeľný keď tam nedostáva 100% prihrávky , do medzi hry není , ale ten vek ma taky ze sa môže zlepšiť v tých veciach ale u lewu bolo jasné že pôjde výkonmi dole .
Fakt ideš porovnávať city ktoré sa buduje x rokov a Barcelonu ktorá sa naopak x rokov rozpadá ?
Vytiahol som ho kvôli tomu nezmyslu čo si napísal s Ibrom. Pri Ibrovi to vobec nebolo o zapracovaní ale o tom že Pep chcel ako false 9 najlepsieho hráča v histórii futbalu. Ten istý Pep dokázal zapracovať hraca ktorý je horsi technicky a aj v medzihre, ci v porovnani s Lewom alebo Ibrom. Španielsko tam ma paródiu na útočníka menom Morata, takze proti tomu je Lewa furt výhra, čiže pisat že Xavi dostal “len” Lewu je dost mimo. Realita je taka že Xaviho strop bola laliga so slabými výkonmi, v Európskych súťažiach bol tiež stratený a takého trénera tu nechceme.
Ale sťažoval sa na nho agent roqueho a lewu a hop zmenilo sa to .
City je budované x rokov + skúsenosti sú tam iné to nemôžme porovnávať . Tak ja som tiež reagoval len na to co si napísal ty. Ze nezapracoval lewu co bol aj tak naj strelec pri tom rok mu vôbec ale vôbec nešlo a xavi v ňom tu dôveru mal ale ôk