Krosos mal za faul na Pedriho dostať minimálne žltú kartu a vôbec nemal dohrať ani len zápas. Rozhodca bol voči nemu veľmi tolerantný len preto, že vedel, že hrá možno posledný zápas kariéry, ale rovnako hral posledný zápas aj Zidane (ktorého veľmi neznášam) a napriek tomu dostal redku od rozhodcu, aj keď v porovnaní s faulom Kroosa to bol zákerný útok na obrancu Talianska. Tie fauly sa nedajú porovnávať, toho som si vedomý, ale rozhodca by mal mať rovnaký meter na všetkých hráčov a na všetky zákroky. Na to je na trávniku, nehovoriac, že má k dispozícii ešte aj VAR.
A trener esp De La Fuente je fotbalu neznaly emocne nevyzrely a nevzdelany blb, ze.... . Uz sa tu niektore tie nazory naozaj nedaju citat..... Kros mal zrejme dosrat pusu a pochvalu....
Skoda Pedriho zranenia, bol vo forme. Bohuzial, ked sa na to pozriem z vacsej perspektivy: Pedri zraneny, Gavi zraneny, Frenkie zraneny, Araujo zraneny, Fermin ide na OH...Tak to vyzera, ze na Flicka preskocia Xaviho nocne mory z minulej sezony, kedy mala len nasa zaloha pre zranenia problem odohrat 3 zapasy po sebe v rovnakom zlozeni...Potrebujeme top 20 hracov v time, nie 14 alebo 15, po zraneniach takychto klucovych hracov bude nevyhnutne nasledovat aj kolisava forma, lebo nasa lavicka neje schopna tychto hracov nahradit. A bohuzial lavicka timu ako real naozaj na nic cakat nebude... Uvidime, co s tym bude Flick schopny robit:/
FCBrarcelona2018- ty si myslis že ak by dostal prvú žltú tak by došlo k tým veciam?ved by si dával o mnoho viac pozor,on je dosť rozumný hráč a ospravedlnil sa,každý vie že on neni zákerný hráč a nechcel ho zraniť. Áno žltú mal dostať ,následne by ale neodohrával tie situácie keďže by vedel že má žltú . Porovnávať faul ZZ s týmto je nezmysel . ZZ jasna červená za napadnutie aj keď sa vyjadril prečo to urobil ,Talian mu nadával na rodinu a rozpraval jak je…l jeho sestru ,skratka sa nechal vyprovokovat čo je chyba🤷🏻♂️ Materazi si ju ale zaslúžil tak ako ten pako čo sa smial Valverdemu na nenarodené dieťa keď bojovalo o život ,tu si zaslúžil tiež a bol sean že išiel žalovať ešte keď si to pýtal . Valverde to urobil trosku múdrejšie keďže to urobil mimo štadióna .
Ako obhajovať krosa po tomto zápase aký je inteligentný hrac . Práve o to ide že keby mu dal hneď zltu tak z tých ďalších 5 zákrokov by 4x pustil Španielov ďalej a 1x by fauloval a dostal druhu zltu a dovidenia . Ale bohužiaľ rozhodca bol slabý, to ze var je len pri červených je podľa mňa chyba , mala by byť pri žltých, fauloch , pri všetkom keď je niečo reálne inak ako rozhodca zápiska ma zasiahnuť, to ze sa var zle používa je ale iná vec. Túto ide o to co bolo vyššie spomenuté a to je dvojaký meter
Btw krosa mam rad a nie som hejter
Suhlasim s Pudingom, Kroos hra hlavou neni zakerny hrac, zakrok nebol umyselny / likvidacny (ako napriklad zakrok na kotnik Rodryga v Copa America proti Uruguaju), ale zlta byt mala, islo to na koleno a chvalabohu to neni nic vaznejsie. Za vsetko hovori aj reakcia Pedriho, ktory je nad vecou. A porovnavat to so situaciou ZZ a Valverdeho nema zmysel, uplne odlisne situacie.
Ja som tie situácie nevytiahol.len kros nespravil 2 fauly na žltú kartu že môžeme povedať ze by sa tomu vyhol . On ich spravil viac a nikde není napísané že aspoň jeden by nespravil aj so žltou a šiel by predcastne do sprchy
Jasne je to mozne. No mozno aj to nakonec hralo v prospech Spanielska, ze Kroos hral takto "premotivovane", vacsinou ked hrac neni emocne spravne nakalibrovany tak nepoda ani 100% vykon. Pre Spanielsko super, i ked nic dobre pre Pedriho, samozrejme to bude dost velke oslabenie do seminfinale spolocne s dalsimi s absenciami...
Ardit- sledoval si zapas? S Olmom hralo Španielsko o dosť lepšie koniec koncov mal 1+1. Možno ak by zostal Pedri tak by Španielsko nepostúpilo (netvrdim že nie,hovoríme možno keďže Olmo bol pri všetkom)
Hovoríš že možno by z tých 5 ostatných faulov dostal druhu ZK ,neuvedomujes si ale že jeho hra so ZK by bola úplne iná,do tých situacii by nešiel ani keďže je dosť skúsený a vie že má a nemá ZK.Rozmyslal si že pri kopu tých fauloch by možno nebol ani na ihrisku už kedze mal hrozbu?Kolko krat sa nechal v kariére Kroos vyjadrovať v dôležitom zapas?Skus najst 😉 Ten hráč je dosť inteligentný ,keď nemá žltú vie že si môže dovoliť ist ostrejšie ,nikdy ale nie zákerne ,každá futbalová legenda,personál aj hráči o ňom hovoríš že je Gentleman,aj vystupovaním aj na ihrisku,skús pozrieť jeho kariéru.Hned po zápase sa ospravedlnil a Pedri vedel že ho nechcel zraniť ,možno to byt iný hráč ,tak z toho neni zranenie.
Možno by do jednej z tých 5 šiel. Ja nehovorím o ničom inom ci pedri ci olmo . Ja komentujem len krosa . Nechce sa mi riešiť ze posledný zápas väčšie emócie atď atď. Jeden z tých 5 ďalších spraviť mohol a za normálnych okolností by zapas nedohral
Btw krosa mam rad a nie som hejter
Hovoríš že možno by z tých 5 ostatných faulov dostal druhu ZK ,neuvedomujes si ale že jeho hra so ZK by bola úplne iná,do tých situacii by nešiel ani keďže je dosť skúsený a vie že má a nemá ZK.Rozmyslal si že pri kopu tých fauloch by možno nebol ani na ihrisku už kedze mal hrozbu?Kolko krat sa nechal v kariére Kroos vyjadrovať v dôležitom zapas?Skus najst 😉 Ten hráč je dosť inteligentný ,keď nemá žltú vie že si môže dovoliť ist ostrejšie ,nikdy ale nie zákerne ,každá futbalová legenda,personál aj hráči o ňom hovoríš že je Gentleman,aj vystupovaním aj na ihrisku,skús pozrieť jeho kariéru.Hned po zápase sa ospravedlnil a Pedri vedel že ho nechcel zraniť ,možno to byt iný hráč ,tak z toho neni zranenie.