Yamal je top, no Barca este musi posilnit na viacerych poziciach, aby dokazala porazat najlepsich - Nico lave kridlo, DM a najneskor za rok aj hrot. Za mna je najlepsi hrac Spanielska Rodri, v kazdom zapase hra perfektne, diktuje hru, nepanikari, rozhoduje sa spravne, robi ciernu robotu, je to dokonaly hrac a s nim je proste obrana a utok spojena pupocnou snurou.
Realita je bohuzial taka ze tych dier v lodi je ovela viac. Gavi je velky otaznik ako bude po zraneni hrat. Pedri, Araujo je nekonecny pribeh so zraneniami a nemozeme pocitat ze potiahnu v sezone. FDJ detto.
My sa modlime pred kazdou sezonou aby piliere teamu boli zdrave a potom prekvapene sledujeme ze v Jan/feb nema kto hrat.
Krotil by som ocakavania, Yamal to sam neuhra a Nico zazrak nespravi
Jasne uplne suhlasim, "vyzdvihol" som len to, akych hracov nutne potrebujeme, za predpokladu, ze tych co mame budu ako tak zdravi. Nemame dostatocnu sirku kadra, staci ze sa zrani Yamal mame problem, zrani sa hrot mame problem, lave kridlo mame problem atd. Opakovane na ten isty problem poukazal uz aj Rodri minuly tyzden: "People only see the game but there’s the pre-game, the preparation, the travel, the time away in the hotel, in which you’re “in” the game. Sincerely, something needs to be done. There’s more and more [games] and it looks like it isn’t about to stop. You have to take care of players. I’m very conscious of that. I reached a point where I can’t [do it] any more. No one can play 60, 70 games a season. Over a couple of seasons, maybe, but not 10."
Jj Peto333, Fabian hra tiez perfektne, no myslim, ze profil takeho zaloznika, ktory podporuje utok u nas ciastocne mozeme najst napr. vo Ferminovi, mozno Pedrim. Ale druheho Rodriho nevidim nie len u nas, ale ani nikde inde.
My sa modlime pred kazdou sezonou aby piliere teamu boli zdrave a potom prekvapene sledujeme ze v Jan/feb nema kto hrat.
Krotil by som ocakavania, Yamal to sam neuhra a Nico zazrak nespravi