Ale Wirz je z Leverkusenu, takže aj keby hral 3x lepšie ako hral, tak cenu nedostane. Žiaľ väčšina hlasuje tak, že je to talent a hrá v Barcelone? Tak mu to dajme. Aj Gavi dostal prednosť pred Musialom, či Bellinghamom. Pedri tiež, ten to mal za to, že odohral 70 zápasov, ale Musiala a Bellingham mali lepšiu sezónu vtedy.
Priznám sa, neviem čo všetko sa v tejto ankete hodnotí. Keď sa ale pozriem na to, že Yamal má stále len 16 rokov a spomínané trio Wirtz, Bellingham či Musiala sú o 5 rokov starší, čím aj skúsenejší. Dovolím si povedať, že Lamine sa ich výkonom približuje, ak nie je aj vyrovnaný a to je stále tínedžer. Je dôležitou súčasťou španielskeho tímu, za Barcelonu predviedol v niektorých zápasoch dych berúce výkony a čo je hlavné, jeho forma neupadá. Myslím si, že Yamal si zaslúži toto ocenenie rovnako isto, ako aj spomínaní hráči.
Je to cena pre najlepšieho hráča do 21 rokov ... Či má niekto 16 alebo 20 by rolu nemalo hrať .... A myslím že ak berieš celú sezónu tak wirtz bol proste lepší .... Wirtz mal v tejto sezóne 21g+19a .... To je neskutočne pre porovnanie yamal mal 10+14 a áno čísla nie sú všetko ale za mňa ak berieme celú sezónu tak wirtz bol lepší
Wirtz nehra vo velkoklube to sa takisto zohladnit musi lebo ten rozdiel v tlaku je enormny. Ak by hral jeden Wirtz za velkoklub a druhy Wirtz za ne-velkoklub tak ten z velkoklubu bude mat vzdy vacsiu sancu.
Golden Boy je futbalové ocenenie, ktoré je udeľované športovými novinármi pre najlepšieho mladého hráča do 21 rokov!!!
Wirtz tento rok, keďže už dosiahol 21 rokov logicky nebude v nominácii na toto ocenenie.
Je to dosť možné že to dostane cubarsi a to je problém( pretože lepší nie je a znova len marketing) .... Ja si o tejto cene myslim svoje od roku kedy to dostal gavi a v Tom roku o level lepší musiala a Jude skončili až za gavim ....samozrejme ako fanúšik Barcelony a futbalu chcem aby hráči Barcelony dostávali trofeje ale tak isto chcem aby boli zaslúžené a nie aby to boli trofeje pretože že sú v Barcelone a že je okolo hráčov veľké mediálne haló ....
Lenže Jude aj bol najlepší nakoľko minulú sezónu mal skvelú .... Ale gavi bol horší aj podľa čísiel aj podľa hry a hlavne musiala tam hral neskutočne ten rok
Lamine je absolútne najväčším favoritom, a nikto si toto ocenenie nezaslúži viac ako on.
O Gavim nebudem písať nič. Spomínal som už na fóre podrobnejšie dôvody, prečo získal toto ocenenie Gavi zaslúžene. Rozpisovať to tu opäť, sa mi rozhodne nechce a ani na to nemám čas. 🙂🙂
Wirtz mal narodeniny 3. mája tohoto roku. Od jeho narodením do konca sezóny bolo 6 zápasov, 3x Bundesliga, 2x Európska liga a 1x nemecký pohár. Takže to je také dosť nefér potom.
Ano přesně , odborníci z reálu musí blít všude.....hnus. yamala je nejlepší o parník , gavi byl taky a Cubarsi bude též. Můžete se třeba posrat , ale to je tak to jediny co se s tim dá dělat.......
Inak akú predpovedate budúcnosť gulerovi ? Za mňa škoda že neskončil u nás pretože za Turecko hral neskutočne a aj v reale v 10 zápasoch dal viac gólov ako yamal za sezónu .... Ale pri Tom pretlaku v reale asi by bol pre neho najlepší prestup
Peťo nechcem predpovedať , ale myslím si že bude lavičkový hráč a časom odíde na hosťovanie, predať ho nepredajú. To že mu ME prialo neznamená že ďalší ročník bude lepší . Nepíšem že je zlý naopak je to skvelý mladý hráč s periférnym videnim na jednotku , ale ako píšeš ten pretkal v RM ho odradí , možno ale len možno RM dopadne ako PSG ak tam nebude Anceloti . Kopa skvelých hráčov a skutek utek.
Za mna bude urcite sikovny, kreativny a ocividne aj golovy, profilovo na sposob Ozila. Ale konkurenciu tam ma velku na pravom kridle (Rodrygo, Valverde) i v zalohe. Real ma mlady tim a ak nikoho nepreda sam som zvedavy kolko minut dalsie sezony nazbiera, lebo ich bude potrebovat. U nas sa cez Yamala nedostane nikto a v zalohe budeme mat dostatok hracov, ak nebudeme mat dlhodobo zranenych. Navyse podobny "lavonohy" profil ma aj Noah Darvich a neviem co bude s nim...Ale real ma prachy na to, aby zaplatil takto kvalitne 2 zakladne jedenastky vo svojom time. U nas by taka supiska si myslim generovala znacnu ekonomicku nestabilitu, takze Romeu ako nahradnik asi zostane:D
Ja neviem že tu diskutujete o tom či cenu Yamal dostane právom a či ten alebo onejn hráč by ju mal dostať namiesto Yamala. Rozhodnú to novinári a odborná porota a mi by sme mali byť hrdý že je to hráč Barce a neuvažovať že spravodlivejšie by bolo aby cenu dostal hráč Leverkusenu, Realu alebo hociktorého iného mužstva. Je to náš hráč a mali by sme byť na to hrdý a nešpekulovať tu a hádzať argumenty jeden cez druhého. Ja mám radosť ak cenu dostane Yamal a bodka!!!
Wirtz tento rok, keďže už dosiahol 21 rokov logicky nebude v nominácii na toto ocenenie.
Tento rok je aktuálna TOP 6 nasledovná:
Lamine
Endrick
Zaire-Emery
Savio
Güler
Pau
No a budúci rok to bude dosť identické, aspoň z môjho pohľadu.
O Gavim nebudem písať nič. Spomínal som už na fóre podrobnejšie dôvody, prečo získal toto ocenenie Gavi zaslúžene. Rozpisovať to tu opäť, sa mi rozhodne nechce a ani na to nemám čas. 🙂🙂