Asi mňa ukamenujete ale tento rok hral veľmi dobre D.Carvajal. Veľmi dôležitý hráč minimálne tak ako Rodri. Už by to konečne mohol vyhrať obranca alebo brankár.
nie nie ja nie som žiadny troll ani nič podobné. Ukážte mi Rodriho štatistiky či dokáže mať konzistentne presnosť prihrávok viac ako 94% počas 7-8 sezon za sebou. Ani zďaleka. Ukážte mi Rodriho tituly. Je nehodné ho vôbec aktuálne porovnávať s Rodrim, ale kto vie, všetka česť Rodrimu, možno o pár rokov bude na úrovni Kroosa. Už má ale pokročilejší vek.
Takže naštudujte si prosím vecné a faktické štatistiky.
Za individuální výkony se tato trofej dávno nedává … Carvajal by byl skvělý vítěz .. lepší volba nez Bellingham .. v kombinaci s úspěchem na Euru to musí být Španěl hrající za Real ať už chceme či nechceme ..
kar va chal je psycho velmi mi pripomina pepeho tiez zakerak s tou 175 vyskou si dovoloval viac ako ibra v zlatych casoch ego vyssie ako iq pri clasicu pojde po yamalovi ako siel dalsi psycho ramos po leovi to je ako ked obama dostal cenu za mier a pritom to bol vojnovy agresor kar va chal pre mna urcite nie ale rodri je o inom nato ze hra DM nehra zakerne neni ani z neho citit povysenectvo je uplne v poho a robi si velmi dobru pracu
Nevieš ako by Rodri hral v El Clasicu ak by bol v jednom alebo druhom mužstve. Jedna vec je ako hrajem klube kde hrajem za klub a ďalšia ako sa hráč chova v repre k spoluhráčom. Tm mi príde Carvajal dosť tímový hráč. Prakticky klasicky kapitán.
chces mi povedat ze rodri v man city nehral proti manu alebo inym rivalom ? nepamatam si zeby hral zakerne o kar va chalovi sa to povedat neda akonahle pride na klubovu uroven tal je voci tym s ktorymi hral za repre zakerak jemu to ide z oci ci sa ti to paci alebo nie je to tak
Len blázon môže povedat že Carvajal je zákerný hráč ,ukaz mi niekde jeho zákerný faul kde zranil hráča a čo si myslis že by bolo úmyselne . Práve on určite neni zákerný ,je to hráč čo je ticho a maká,vie pochváliť súpera a nie jedného hráča Barci . Normal žasnem ak niekto povie na hráča ako Kroos či Carva že zákerný 😁 veď čo sa čudovať ,pozrieš na hlasovanie a Messi aktuálne 6% to nemôže dať normal zmýšľajúci človek. Áno Messi bol jeden z naj v Histórii futbalu ,bol fenomén ,rešpekt pred ním ,ale trosku sa vrátiť do reality ,Messi bude vyhrávať GB aj keď bude v dôchodku ? 😁
Za mna Carvajal aj keď myslím že to nevyhrá keďže je obranca.Vyhral ale najviac toho ,na svojom poste bol myslím najlepsi .Finale LM vytazny gol a muž zápasu.Vyhral Ligu,LM,Euro,Suparcopu a z pozície obrancu mal 7+6
Jeden nepodarený zápas a hneď je Kroos hovado? Gavi to robí v každom zápase. To isté môžeš povedať aj o Olmovi potom, čo nakopol Rice a mal ísť dole. Je zaujímavé, že ti nikto o tom ani necekol a Španielsko od 37. minúty mohlo hrať o 1 menej.
Nepodarený zápas? Mal to byť futbal a nie full contact, ale od fanúšika RM sa takéto nezmysly dajú čakať. Kroos hral zákerne a mal dostať červenú, či sa ti to páči alebo nie. Veď 3x fauloval minimálne na žltú, a ten prvý faul mohol ľahko byť aj na červenú. To, čo by si Gavi či Olmo zaslúžili alebo nie, nemá nič spoločné s faktom, že za taký rozlúčkový zápas by sa mal Kroos hanbiť. A aj ty by si sa mal zato, že ho brániš. A aj zato, že sem chodíš písať tie tvoje pro-madridistické sprostosti.
Kto ho bráni? Ľudia tu nadávajú na Kroosa ako na mäsiara, lebo 1 zápas. To čo robil Kroos, robí Gavi každý jeden zápas a podľa miestnych fans je to len tvrdá hra a je to v poriadku.
Utumno- už to tvoje “3x fauloval na žltú” navedcuje o tom že taras hlúposť .. Zákerný faul neni na žltú ale jasne na červenú ,keďže zákernosť je keď ta človek chce zraniť a nie takticky faul . Pleties si trosku zákernosť s niečim iným .. Kolko mal Kroos CK keď je tak zákerný hráč?-dalsia vec čo ide proti tvojmu tvrdeniu . Zákerný môžeš povedat na Gaviho čo nie jeden fans hovoril že mohol byt viac krat vylúčený a že mu prepinalo ,hral premotivovane .
A vy ste madridisti, ktorí si fórum pomýlili. Ja nemám problém priznať, že Gavi je premotivovaný a že si pravidelne zaslúži kartu. To bolo ale hlavne v minulosti, keď bol veľmi mladý. Kroos je, na druhej strane, starý chruňo, ktorý počas svojho možno rozlúčkového zápasu išiel hlava-nehlava do súbojov s vedomím futbalového veterána. Nedá sa to porovnať, či sa to vám balerínam páči alebo nie.
Utumno- nič to nemeni na tom že si sám povedal na žlté karty a zákerný faul neni na ZK ale jasnú červenú .Kroos hneď po zápase aj povedal že ho zraniť nechcel a ospravedlnil sa,skratka súboj do tela,futbal neni balet . Neodpovedal si kolko CK má Kroos v kariére keď je tak zákerný .Toto môže ozaj povedat len zaslepený človek . A to nikto nepopiera že ten faul na ZK bol ,ale aj to že ak by ju dostal tak by skratka k ďalším zákrokom neprišlo ,keďže je dosť skúsený aby sa nechal vykartovat
Kde som ja povedal, že Kroos bol vždy zákerný? V tom zápase zákerne určite hral a veľa ľudí (nielen ja) si myslí, že ten prvý faul mohol byť aj na červenú. A to nehovorím o tom, že potom ešte fauloval 2x na žltú, no dostal len jednu. A ževraj by k tým ďalším už nedošlo 😂 V každom prípade už osobne nemám čo dodať, Kroos mi teda vôbec za to nestojí.
Mohol byt tiež neznamená zákernosť .. Zákernosť je jasna červená keď ideš do toho s tým že zranis súpera . Kroos to nikdy nerobil a ten zákrok na CK ani nebol ,áno bol na ZK ale nie na CK. Bol to súboj tvrdší ale možno byt tam iný hráč čo neni tak náchylný na zranenia tak by mu nič nebolo . Sám Pedri povedal že on vie že Kroos ho nechcel zraniť a že to bol súboj .
Denis_99 - Som fans Realu a Repre podporujem .Zasluzena vyhra za mna aj keď je pravda že tie veľké mužstva tomu moc nedali. Anglicko za mna hra zle,to iste IT či Belgicko.FR tiež ako mužstvo nepracuje dobre.
Dosť má prekvapila hra Švajčiarov aj Rakúšanov ,skoda že nešli ďalej.Ano Real tam má malo hráčov ,bude to aj tým že asi individuálnych hviezdnych hráčov tam má Španielsko malo ,skôr vyhrajú ako (team) . Aby si má pochopil (na väčšine postov nemajú najlepších hráčov sveta) napriek tomu dobre pracujú ako mužstvo.
Vinicius ?? Tak to je dobry for :). Utocnik,ktory da v lige v 38 kolach len 15 golov a to hra za vitazny team,je uplny priemer! Este aj dochodca Lewa,kotry mal sezonu ze uplne na prd,dal o styry goly viac. Takze prestante robit z toho cirkusanta extra triedu,lebo nie je.
Ak by nebolo EURO/Copa America, tak Vinicius urcite.
Ale je pravda, ze na Copa America to nepotvrdil. Za Braziliu 5 golov za celu repre karieru. A Rodrygo inac tiez slabota za Braziliu. Spoliehaju sa teraz na navrat Neymara k MS 2026, to bude zas vybuch.
Nyemar? ten skoncil vo chvili,ked opustil Barcu. Odvtedy prudko padal nadol a navyse roky pribudli. Mal by si najst ine hobby ,ale ani poker mu nesiel velmi,tak mozno rybarcenie.
Takže naštudujte si prosím vecné a faktické štatistiky.
Za mna Carvajal aj keď myslím že to nevyhrá keďže je obranca.Vyhral ale najviac toho ,na svojom poste bol myslím najlepsi .Finale LM vytazny gol a muž zápasu.Vyhral Ligu,LM,Euro,Suparcopu a z pozície obrancu mal 7+6
Debil!!
Mňa by inak zaujímalo, aký vzťah k repre Španielska majú španielski fanúšikovia realu, keďže Real repre toho moc nedáva
Dosť má prekvapila hra Švajčiarov aj Rakúšanov ,skoda že nešli ďalej.Ano Real tam má malo hráčov ,bude to aj tým že asi individuálnych hviezdnych hráčov tam má Španielsko malo ,skôr vyhrajú ako (team) . Aby si má pochopil (na väčšine postov nemajú najlepších hráčov sveta) napriek tomu dobre pracujú ako mužstvo.
Ale je pravda, ze na Copa America to nepotvrdil. Za Braziliu 5 golov za celu repre karieru. A Rodrygo inac tiez slabota za Braziliu. Spoliehaju sa teraz na navrat Neymara k MS 2026, to bude zas vybuch.