Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
5
maryann
2024-07-18 08:49:57
....čiže sa nevyjadril....
8
emiliano
2024-07-18 10:14:27
Radšej Nico ako Olmo. Ak sú pre repre Španielska najlepšie krídla Yamal a Nico, sú dobré aj pre nás. Olmo nie je krídlo.
3
Utumno
2024-07-18 12:53:24
Ja by som bral obidvoch. Každý na svojej pozícii.
2
JORDAN
2024-07-18 22:24:43
Olmo je dokonaly dokaz frazy ktora je na tomto fore snad zakazana. Hral zle lebo hral na zlej pozicii. Enrique ho trepal na kridlo a falosnu devinu a vykony v repre boli priemerne v najlepsom pripade. De la Fuente ho dal do trojclennej zalohy s "Barcelonskym" typom pivota a ako pokropeny svatenou vodou. Uprimne asi najvacsie prekvapenie celeho Eura pre mna. Goly, herny prinos, bojovnost... Velmi podceneny. Každopádne Flick nebude hrať ako De la Fuente, Xavi, Pep, Arteta atd. atd... asi chapete aky typ futbalu myslim takze Olmo tu moc nesadne. Každopádne Nico by sa mu isto velmi hodil lebo velmi nam chyba rychlost a dribling na kridlach a Nico ma aj potencial zlepsit finalny produkt. Nico je presne kridlo ktore by sa Flickovi lubilo a vedel by ho posunut na novy level. Suhra s Yamalom doda marketingovy smrnc a aj sa to ihned odzrkadli na adpatacii hraca v time. Ak ho kupime treba mu dat cas a priestor lebo je stale mlady, ani Vini v Realne prve 2 roky nehral dobre ale ajtak dostal podporu a teraz je kandidat na zlatu loptu. Nemozeme hned vyhadzovat hracov po zlych vykonoch alebo po tom ako sme ich nehrali. (Ehm ehm Roque) Neviem aky system chce Flick hrat, ale ak nebude hrat 433 tak ho Cules ukrizuju. A na tych dvoch poziciach nad pivotom mame pretlak zaloznikov, radsej DM kupit. Kludne aj ten Merino, Romeuho isto predbehne a o kolko. Flick si chce nechat aj Casada, mozno aj on sa ukaze. Nechajme sa prekvapit ale isto treba hlavne dat podporu Flickovi a mladym hracom a nevyhadzovat ich po 2 zlych zapasoch. Sme v celkom slubnej situacii, netreba robit unahlene zavery.