Toto je nonsens... Ak by po podpise zmluvy Yamal sklamal a bol by to prepadak, tak by trvali na dodrzani zmluvy, nikto by zrazu nesuhlasil so znizenim platu a museli by sme hladat moznosti hostovania, aby bolo mozne dodrzat vysoky plat... Ak 1 z 10 pripadov sa ukaze ako dobry obchod a vyhodna zmluva pre Barcelonu, hned ziadaju zvysenie platu... V takomto pripade by Barcelona nikdy nemohla podpisat vyhodnu zmluvu... Jednoznacne by som trval na dodrzani zmluvy a dva roky pred skoncenim zacat vyjednavat o novej zmluve... Kde je napisane ze nepride zranenie ako u Fatiho a talent zhasne?
Jasné. Mohol by si to navrhnúť na najbližšom zasadnutí podtatranského konzília. Od budúceho pondelka končia činnosť všetci futbaloví agenti na svete. Hotovo. Ďalší bod.
A kto bude hráčov zastupovať? Oni sami? Nebuď smiešny. Hráči chcú rakety na výplatných páskach, kluby chcú platiť čo najmenej, v tomto prípade by nikto nikam už neprestúpil. V reálnom svete neexistuje niečo také že "môj vysnívaný klub je Barca, Real, PSG a pod. tak tam pôjdem hrať za drobné". Jasné že agenti vybavia veľké provízie pre seba ale aj pre hráča práve na úkor klubu.
Tak staci zaviest strop pre agentov.Ved je to ako obchod s bielym masom v “.Preco by mal agent brat proviziu v milionoch eur.Napriklad 100litrov za prestup a hotovo.Krasne peniaze a kluby by boli omnoho zdravsie.Ved to co sa teraz deje na futbalovom trhu+mzdy hracov je cesta do pekla.A nazornym prikladom je prave Barcelona.
Tak isto by sa mal zaviesť strop vo výške prestupu za jedného hráča ako to je v NHL, ale UEFA a FIFA z toho tiež profitujú takže tu platí pravidlo "PENIAZE > FUTBAL"
Predať Psg za 300 mega a Barcelona sa konečne vylíže z finančných problémov nech je yamal akýkoľvek talent treba myslieť v prvom rade na klub a jeho budúcnosť a toto je riešenie ako konečne klub vytiahnuť z týchto sraciek
Otázka jestli by to vyřešilo tu situaci, aby pak zase nejeblo lidem ve vedení a nezačalo to šílenství, jako po odchodu Neymara. A talent je to ohromný a byla by škoda ho prodat. Je více jiných adeptů, kde by to přimeslo finance. Araujo, Pedri např, oba jak Rosický skleněný. A Cubarsí by Arauja nahradil plnohodnotně
Jeho predaj by mohol byť veľmi krátkozraký, dostaneš jednorázovo 300 mega a keď sa z Yamala naozaj svetová hviezda, len na marketingu ti to za 2-3 roky zarobí
Neskutočné toto, v iných kluboch by toto netolerovali. Fajn mal dobrú sezónu a ukazuje obrovský talent, ale aby mu okamžite zvyšovali plat tak to nie. Kokos buď konzistentný nezran sa a o ďalšiu sezónu sa môžme baviť ale nie toto kvôli nenazranym agentom kua.
Neprajem mu nič zlé, ale aby to nedopadlo ako s Fatim. Aj Pedri bol ospevovaný a teraz je viac zranený ako hrá, podobne Gavi. Ešte podľa mňa toho veľa neukázali a všetci by chceli hneď milióny a samozrejme aj ich agenti. Tak ako povedal Koeman, prirovnávajú ho k Messimu, ale Messi je len jeden a nikto sa mu nevyrovná .
Moj názor je že Yamal sa nikdy nepriblíži k Messimu .Jasne má talent ale nevieš kde sú hranice ,ďalšia vec je že vyskočiť na 2,3,4roky je jedna veď a mat tu úroveň 10-15 rokov (čo vydrzi malo kto) je vec druha .
Byť vo vedení sadol by som si s Mendesom a pustil by som mu pekne pripravený krátky dokument o Fatim a Bojanovi.
Ak vieš vlastným majetkom zaručiť na papieri že sa to s Yamalom nestane, poďme sa porozprávať. Mendes by v tichosti poďakoval že sa musí ponáhľať...
Jeho nezaujima čo mu pustia ,on vie že inde dostane 5nasobok ,on sa nemusí o tom baviť ,skratka keď je Yamal pod zmluvou vie ho Barca držať ale riskuje že keď mu bude robiť zle a problémy tak urobí to že nepredĺži a nedostanú ani cent následne .Kluby nemajú moc dobru pozíciu o mladších hviezd v dnešnej dobe ,vid Alaba,Rudiger ,Mbappe a kopu dalších .
To čo píšeš je pravda. Ale jednoducho klub musí byť riadený tak aby tu bol aj zajtra. Musí sa stanoviť určitá línia a tej sa držať. Nie aby si tu 17 ročné deti rozkazovali. Podľa mňa by sa v Barcelone mali odobrať na školenie do Bayernu. Alebo aj do Realu trebárs. Keby Bayern mal takú akadémiu ako Barcelona, nik by na nich nemal. A nepreplácajú nikoho a za nikoho nevyhadzujú astronomické sumy.
Je pravda že Real aj Bayern majú dobru politiku ,ale je aj pravda že Real ani Bayern zase nechcú aby hráč prvého mužstva hral za drobne . Pozri si najhoršie plateného hráča základu Real a Bayernu ,stavím sa že majú viac ako má Yamal o dosť a ti Yamal patril medzi najlepších . Real príklad mal nízku sumu v plate Viniciusa ale jak išiel hore a vystrelil hneď mu zmluvu vylepšili . Problém Barci je že musí šetriť ,kašľalo sa na platy podľa výkonu ale platilo sa už jak niekto prišiel veľké peniaze ,nie na základe výkonu,teraz sa tých zmlúv nevedia len tak zbaviť . Ja som tvrdil že odchovanci nebudú hrat za drobne dlhodobo keď inde vedia mat 3,4,5x tolko .Je to risk klubu že sa zrania alebo dopadnú jak Fati,Krkic,Pedri ale aj ten hráč si chce zarobiť ,podpísať zmluvu dobru aj keď by sa zranil chce sa zabezpečiť .
Tak a teď se roztočí ta nesmyslná spirála vydírání a navyšování platu každým rokem, jen abychom naši největší hvězdu udrželi v týmu. Posledně to klub skoro zruinovalo, schválně, kolik miliard bude za pár let Yamal pobírat?
Ako som písal tu viac krat . Áno síce Barca tlačila platy dole ale nedá sa čakať že hráči čo vyskočia ako Balde,Gavi,Pedri,Cubar.ci Yamal budú hrat za drobne ,ich plat pojde rapídne hore a Barca bude mat platy na podobnej úrovni ako predtým . Ak im to nezaplatia tak odídu ,ak majú talent nebudú hrat za drobne to je jasne,nikto by nehral
Ak vieš vlastným majetkom zaručiť na papieri že sa to s Yamalom nestane, poďme sa porozprávať. Mendes by v tichosti poďakoval že sa musí ponáhľať...