As reported by Cadena Cope amongst others, Barcelona fans have been donating money to the club on TikTok, with a view to aiding their bid to sign Nico Williams. The Blaugrana have been ‘flooded’ with fans donating money over the social network under the references ‘My contribution to the signing’, ‘To sign Nico’ and ‘My contribution to sign Nico Williams’, although it is not detailed exactly how much has been sent in total.
Neviem ako to je s TikTokom, ale neberú si väčšinu peňazí z darovaní oni sami ako Twich, YouTube, ..? Také mala Barcelona urobiť na svojej stránke, alebo hoc kde pod ich kontrolou. Už sme to tu riešili pred asi pol rokom. Veľa fanúšikov by bolo ochotných dať čo majú a nič by za to nechceli. S takou fanúšikovskou základňou by vyzbierali reálne milióny možno aj v radoch desiatkach.
A prečo by nie ? Stačí to obísť cez nejakú firmu ktorá si bude akože platiť reklamu a môžu to zrazu robit všetci a nemusia dávať peniaze z vlastného ..... Si snáď vážne myslíte že keby sa začne skladať Barcelona tak všetci budú len pozerať a nechajú to tak ? Buď by sa to napadlo na fife ( nepoznám aké sú tam možnosti) alebo začnú to isté
Tá veta je krásna a aj by mohla fungovať keby každý jeden nevedel že viac ako AM potrebujeme krídlo ( čo olmo hrať nevie ) a ešte keby nico nemal ďalších xy ponúk čo po EURE určite má
Sorry to bolo o príspevok dole .... A tu nejde o to či by to Barcelona riešila ... Ide o to že to začnú riešiť všetci - ak môže jeden tak začnú aj ostatný
Kým by to Barcelone dalo peniaze tak by to využívala ako páky. Ak by sa to zakázalo/obmedzilo ako páky, ktoré už nejde úplne použiť pre vylepšenie FFP, tak potom by sa to už nevyužívalo. Hoc je to úplne niečo iné ako predávanie svojho majetku ako pri pákach. Dary od fanúšikov zakázať by bolo mimo.
Zoberme že toto leto sa vyskladaju fanúšikovia na NICA ... Vieš čo nastane hneď cez zimu ? Začne sa skladať každý ... Samozrejme keď kluby mali na prestup 100m a zrazu to bude 400m tak vyletia ceny hráčov ich platy a odmeny pre agentov a rodinu ... Ten wirtz ktorého dufas už o rok tak nebude stáť 100 ale kľudne 300m ....a aké budú neskutočne výkupné klauzule to je druhá vec....ak tomu neveris tak si zober príklad Neymar čo nastalo keď odišiel a každý vedel že máme prachy ... Countinho cena smerom hore dembele cena smerom hore ...
Snáď je Olmo len vyjednávacia možnosť pre zisk Williamsa. Hoc boli správy, že Flick neverí na 10-tke Gundovy z hľadiska presingu, ktorý tam Flick potrebuje.
Ako že si v bilbau povedia že keď chceme olma tak nám dajú Williamsa za 50% ceny? Prestup olma a NICA nemá nič spoločné hlavne z pohľadu bilbaa keďže na NICA majú záujemcov dosť
Tá veta je krásna a aj by mohla fungovať keby každý jeden nevedel že viac ako AM potrebujeme krídlo ( čo olmo hrať nevie ) a ešte keby nico nemal ďalších xy ponúk čo po EURE určite má
Média to ale vytrubujú, že je Olmo univerzálny, že si to Flick váži. Ja toho názoru nie som. Nicov agent a Nico vedia len to čo sa dočítajú. Myslíš si, že by neboli v Barcelone schopný dať Olma na LW. Už nám tam hrávali Cou a Griez :D
Podhrot? V 4-2-3-1 to nie je pod hroťákom podhrot, ale CAMko/10tka. To ti zahrá aj Pedri aj Fermin okrem Gunda. Noah Darwich tam ešte je, ak mu vyjde príprava.
To zalezi od uloh hraca nie od formacie. Ked si pozres Flickov Bayern a Nemecko tak to co ty nazyvas 10tkou sa spravalo ako second striker. 10tka je typicka ze sa stahuje do hlbky medzi linie a nebeha pomaly az za hrot.
Ako som uz riesil par tyzdnov dozadu, ak pride Williams tak nebudeme mat na kridlach zakoncovatelov takze tie nabehy na podporu Lewu bude musiet robit ten hrac pod nim. Preto Olmo zahviezdil narozdiel od Pedriho. Lebo Pedrimu taka uloha nesedi a lepsi by bol ako 10tka a este idealnejsie 8.
Ak by boli prachy, tak ja by som bol aj za Alvareza radšej ak by to mal byť Olmo s tým, že o rok ak by Lewa skončil, tak by sa Alvarez mohol posunúť aj na hrot.
S tým že Olmo by stál okolo 60 mega, tak Alvarez by až o toľko drahší nemal byť 70-80 miliónov a dalo by sa asi dohodnúť aj na bonusoch čo by znížilo základnú čiastku. Merino má stať okolo 20 miliónov, ale Sociedad chce aj zahrnúť niekoho z našich zvyšných stopérov, takže by aj to znížilo cenu. Ferran, Raphinha odísť nechcú. Za Fatiho nikto slušné prachy teraz nedá. Jediná možnosť by bola len ak by sa predal Roque a nešiel na hosťovanie. S tým aká je jeho situácia možno predaj s možným spätným odkupom nie je zlá voľba. Ak by nám to dalo prachy na Alvareza, tak by som do toho išiel hoc mám tygríka rád, ale osud mu nepraje.
Už by měli začít s těmi přestupy hýbat. Snad se to s tím Nicem nebude vláčet až do konce srpna. Jinak se obávám toho Merina-ví vůbec v klubu někdo že to není DM? Chápu že hledají schůdnější cenu než Zubimendi, ale Merino je CM a těch máme v týmu hromadu. Zato ani jedno DM.
Skôr je box-to-box záložník, ktorý nema ďaleko od DMka. Rakitič u nás sem tam zahral DM. Rovnako aj Kroos v RM. Defenzívne je Merino dobrý. V súbojoch by bol určite nápomocný. Musí hrať s niekym double pivota, lenže teraz s kým?
Áno ja súhlasím ale to chce čas hráča to naučiť .....on hrával skôr CM ako DM to znamena že určite veci má zaužívané a tiež aj fdj.... A bude to naozaj trvať kým by sa jeden z nich naučil hrávať to stiahnuté DM
Ako príklad dam FDJ keď hral u nás DM .... Hral skvelo ale často vyletel hore a za ním zostala diaľnica a to len pretože mal zaužívané že mohol ísť hore - proste to hral roky
Mikimi uplny súhlas, skor mi pride blbost mat dvoch dm a jeden z nich by bol topologicky busquets. To by sme mohli s klasickým cdm hrat 433. Asi aj preto skor flick(ak to samozrejme nieje novinárska sracka) preferuje merina ako hráča typu zubimendi, rodri atd.
Mikimi veď to súhlasím že FDJ bude vyvážať a bude hrať toho viac off cdm ... Z môjho komentáru máš však zrejmé že musíme rátať že čas kým sa tam Merino etabluje bude trvať a to dosť dlho
Veď si písal o etablácia - usadení sa. Či čo si chcel s tým. On nie je DM len na papieri. Či si myslel, že sa musí etablovať ako DM? To je somarina ak tak a riadna.
Ked sme sa skladali na detsku neonatologiu, preco nie na Nica
Snáď je Olmo len vyjednávacia možnosť pre zisk Williamsa.
Ako som uz riesil par tyzdnov dozadu, ak pride Williams tak nebudeme mat na kridlach zakoncovatelov takze tie nabehy na podporu Lewu bude musiet robit ten hrac pod nim. Preto Olmo zahviezdil narozdiel od Pedriho. Lebo Pedrimu taka uloha nesedi a lepsi by bol ako 10tka a este idealnejsie 8.