Len plat hráčov v prvom tíme a bez bonusov sa ťahá k 300m .... Všetky ostatné odvetvia ... Kopa trénerov akadémie prevádzky štadiónov ... A už prichádzame aj o pár desiatok miliónov ročne pre chýbajúce predaje pak
Obrat je okolo 750 miliónov. Keď sa otvorí štadión, klub bude ročne splácať okolo 200 miliónov na dlhoch. Tak isto máš náklady na akadémie, iné športy, športoviská atď.
noc už jen z profesionality a díky kariéře. Ale ani chápu, sám osobně miluju Barcelonu a mám choutky, tam bydlet. Ale nvm, asi bych nebyl někde, kde jsem 5 kolo u vozu.
Barcelona ako futbalový klub je unikát, legendárne niečo.
Barcelona ako firma je unikát. Neuveriteľné niečo. Vedená absolútnymi neschopákmi. Žiadna firma sa takto nemôže udržať dlhodobo.
Už som tu písal, že títo babráci by mali ísť na školenie do Bayernu a naučiť sa ako zostať na vrchole a neprehajdákať už dnes peniaze požičané na zajtra...
Kúpiť Ferrana za tie peniaze... 🤦
Barcelona ako firma je unikát. Neuveriteľné niečo. Vedená absolútnymi neschopákmi. Žiadna firma sa takto nemôže udržať dlhodobo.
Už som tu písal, že títo babráci by mali ísť na školenie do Bayernu a naučiť sa ako zostať na vrchole a neprehajdákať už dnes peniaze požičané na zajtra...
Kúpiť Ferrana za tie peniaze... 🤦