Čiže chcel povedať, že sa má zosrať strachom ako jeho starší brat a báť sa urobiť ďalší krok v kariére ako je prestup do veľkoklubu. Stačilo to povedať takto. Jednoducho a narovinu. Dobrých hráčov v menších klubov škoda. V Bilbau si žiaľ kariéru snov neurobí, lebo také kluby nevyhrávajú často trofeje.
Nie každý má ambíciu hrať vo veľkoklube. Navyše nehovorí, že sa má zosrať strachom, len to, že má spraviť správne rozhodnutie a má byť na to psychicky pripravený, aby dokázal uniesť tlak. Ak si si nevšimol mikimi, Barcelona posledné roky rada požiera a likviduje svojích hráčov. United je tiež klub s veľkou históriou, ale to neznamená, že je to klub, kam by som odporučil za súčasnej situácie ísť mladému hráčovi.
Emiliano - ja som reagoval na “take kluby nevyhravaju často trofeje” ,chalan sa z histórie nenaje a ani trofeje nevyhrá z histórie .Hovorime o momentálnom stave posledných príklad 8-10rokov . Aku má pravdepodobnosť že v nasledujúcej či tej ďalšej sezóne vyhra LM? Len moj názor a reakcia že z minulosti sa nedá žiť. Ale aby si to nebral v zlom ,áno Barca pojde na vrchol ale neni to otázka 1,2 a myslím ani 3rokov . Kým sa úplne stabilizuje a dostane so Top to môže trvať aj 5rokov a chalan za 5 rokov nemusí mat už ani tu zmluvu.
"Pre Nica je to chúlostivá situácia, pretože zvonku je veľa hluku a tento tlak môže viesť k tomu, že urobí nesprávne rozhodnutie."
No presne tak sa vyjadril, že tlačí on na neho aby ostal, a že keď neostane tak to bude nesprávne rozhodnutie, jak to on akože vie, že to bude nesprávne.. keď už rozpráva, že na neho tlačia tak prečo na neho tlačí ešte on sám
Môj laicky názor je že je zrelý na prestup.Ma odohrané sezóny v LL ,vedel sa presadiť v repre a vyzerá byt docela vyrovnaný.
Z nášho pohľadu proste ideálny hráč,rýchly,dravý,vie jeden na jedného,dobre číta hru.
My si nemôžeme jednoducho dovoliť ďalšiu sezónu bez ľavého krídla,naša schopnosť konkurovať top tímom začala upadať práve neobsadenim tejto pozície po Neymarovi,respektíve neadekvátnym pokusmi o náhradu.
Neymarovi sa nevyrovna ani Nico, ani yamal ani nikto aktualne nedosahuje uroven neymara ktory hral v barcelone
Staci si pozriet kolko uspesnych driblingov dokazal neymar spravit za zapas a ako bavil ludi
No presne tak sa vyjadril, že tlačí on na neho aby ostal, a že keď neostane tak to bude nesprávne rozhodnutie, jak to on akože vie, že to bude nesprávne.. keď už rozpráva, že na neho tlačia tak prečo na neho tlačí ešte on sám
Z nášho pohľadu proste ideálny hráč,rýchly,dravý,vie jeden na jedného,dobre číta hru.
My si nemôžeme jednoducho dovoliť ďalšiu sezónu bez ľavého krídla,naša schopnosť konkurovať top tímom začala upadať práve neobsadenim tejto pozície po Neymarovi,respektíve neadekvátnym pokusmi o náhradu.
Staci si pozriet kolko uspesnych driblingov dokazal neymar spravit za zapas a ako bavil ludi