Podla mna by sa k nam Olmo hodil, sice sa mi 60mil zda privela a neviem ci bude taky rozdielovy jak v narodaku, ale vpredu je nepredvidatelny, beha a hlavne vie strielat goly.
Bol viac zranený ako Pedri v minulej sezóne. Rovnako trpí opakovanými zraneniami spred 3 rokov, keď rovnako ako Pedri išiel po Eure aj na Olympijské hry. To isté. Drahý jak sviňa a ani zďaleka nie je jeden z top 10 na svojej pozícii v Európe. Real sa uspokojuje len s najlepšími a tak aj zostáva medzi najlepšími. My očividne si nevieme počkať na Wirtza hoc by sme mali mieriť len na takých hráčov. A keď príde na Olmov odchod za pár rokov, tak verte, že bude odmietať jedna radosť. Tak ako tu veľmi chce, tak nebude vôbec chcieť preč. Pre nikoho nie je prvou voľbou. Bayern chce radšej Simonsa a možno pred Olmom majú aj Désiré Douéa. City Olma nikdy ani nechcelo toto leto. Každý má rozum len my nie 😞😞😞
mikimi a ktory z tých najlepších hracov realu predviedol na eure viac ako olmo? ktory z nich vôbec nieco predviedol? ani jeden. nam by sa olmo hodil na poziciu desiny. wirtz neni ziadny top top hrac ako hovoris o hracoch realu. navyse olmo uz ukazal preco sa nam hodi.
mikimi ja som nepísal nič o kupovaní ale o výmene za totálne zbytočných hráčov ako ultra sklenený Fati a priemerný Feran.
Olmo sa nám zíde ovela viac ako vyššie menovaný lebo vie doslova nahradiť večne zraneného Pedriho + na rotáciu do základu super.
Na eure ma dosť prekvapil
Jj taki Wirtz aj Musiala su obaja asi lepsi hraci ako Olmo a chcel by som ich vidiet u nas, ale su aj drahsi a zaujimalo by ma, ci na nich budeme mat aj za rok ked nam hori viacero postov, ktore treba posilnit. Otazka je aj to, ci napr. Wirtz uz nema predbeznu dohodu s inym klubom (realom?) a Deco vie, ze nanho cakat nemusi, neviem. Prachy su a budu nadalej problem, ale nemyslim, ze Olmom sliapneme vyslovene vedla. Pozna klub, hracov, je idealny na zvysenie konkurencieschopnosti v time a u Olma som po dlhej dobe zazil, ze ked niekto v zapase vystriedal Pedriho tak uroven hry neklesla...
Ale ved Feran stál €55M :D
Tiež si to myslím ale byť vo vedení tak to skúsim.
Ked príde Nico tak Feran a ešte Fati nemajú miesto ani na lavičku. Raphina ich sková do vačku.
Neni to Neymar ale vie strielať goly, prihárvať, vypracovať šance pre hrot a dobre pozične brániť. Okrem toho je to makač
A Fati je už odpísaný. Aj keby si kúpil postenie od samotneho budhu, tak jeho výkony v Brigtone boli tragické. Krídlo ktoré nevie 1v1 a snaží sa hrať profesorky ako Messi aj ked na to vôbec nemá lebo je očividne lenivý alebo sa bojí zranenia.
Olmo by sa k nám reálne hodil. Fati a Feran sú kotvy ktorých sa musíme zbaviť!
@tX24_ povedz mi ty láskavo hrajú kluby EURO? Na vieš aké hovno nám je Olmo ak výkony vie predviesť len na národnej úrovni a v pár zápasov sa vyhecovať. Na klubovej úrovni hrá nič moc a stále je zranený ako Pedri. Až priveľmi veľkú váhu prikladáš tým necelým 6 Olmovým zápasom na EURO. Odohral dobrý turnaj, ale dosť zaváži aj to s kým hráš a že hráč vo fungujúcom tíme. Španielsko bol absolútny favorit spolu s Nemcami. Nie žeby som išiel obraňovať Bellinghama, ale ten musel hrať s impotentnými angličanmi v nefungujúcom tíme s nefungujúcou taktikou a zbytočným trénerom. Wirtz je ale top top top hráč. Zápas s Nemcami mohol skončiť akokoľvek po Wirtzovom vyrovnávajúcom góle. Ktovie možno ta penalta za ruku Cucurellu a Nemci by išli ďalej a hrdinom turnaja by nebol Olmo, ale Wirtz. Ak ani kvôli svojej zaslepenosti nevieš uznať Wirtzovu kvalitu, tak sa nemáme ani o čom baviť, lebo by to bolo zbytočné.
@Vendeta_ výmena, či kúpa nevidím v tom rozdiel, lebo by výsledok bol rovnaký a to príchod Olma. Nehovoriac, že ani na tú výmenu by Lipsko nikdy nepristúpilo. Nečítal si to ako je Olmo ešte viac zranený ako Pedri. Koho by mal on nahrádzať, prosím ťa? Pravdepodobnejšie je, že budú obidvaja naraz kukať na zápasy z tribúny ako zranený hráči dpč.
Wirtz nebude stáť 150 m. Bude to prestup na úrovni prestupu Bellinghama, čiže plus mínus 100m + 20 m v bonusoch. Wirtz určite nemá ešte žiadnu predbežnú dohodu uzavretú. Barcelona by mala výhodu v tom, že by Wirtz preferoval ju, čiže ak by prišla rozumná ponuka 100m+20m tak by to prešlo. V 2025 bude minimálne jeden veľký prestup a dôvodom je volebná kampaň Laportu. Predpoklady boli, že si klub bude môcť v 2025 dovoliť 100m+ prestup. Nemám pochyb, že by to tak bolo ak by boli trpezlivejší a ešte ušetrili 60 mega z Olma na budúci rok.
Je v tom obrovský rozdiel pretože by sme sa zbavili odpadu ktorý nás tahá dole a získali by sme hráča ktorý ma po Eure presvedčil o tom , že by nám bol platný v boji o nejaké trofeje. Zatial čo Fati a Feran sú uplne zbytočný.
Na Eure bol Olmo v tých najvačších zápasoch proti Nemecku či Francuzsku jedným z najlepších a najklúčovejších hráčov španielska a velkou mierou im pomhol k výhre na Eure. Zatial čo Feran ktorý stál €55M si ani neškrkol a Fati čo dostal hviezdnu zmluvu sa tam ani nedostal.
Olmo na Eure dokázal že vie plnohodnotne nahradiť Pedriho bez toho aby kvalita na ihrisku nejako viac klesla
Olmo ale na klubovej úrovni ukázal, že býva ešte viac zranený ako Pedri. Pár zápasové EURO von koncom nič neukazuje. Herne by Pedriho možno nahradil, ale to by nemohol byť zranený o čom nie som ani náhodou presvedčený. Ferran je ešte predateľný, len to on by musel chcieť ísť preč. Nemuselo by to ísť cez výmenu nehovoriac, že Olmo nevie hrať krídlo o čom ma nikto nepresvedči inak.
Ešte dodám ak nakoniec prejde prestup Nica aj Olma toto leto, tak to je presne to čo by trebalo na Wirtza o rok, čiže hypoteticky by bolo na Wirtza už teraz 😉
Zabúdaš na dôležité veci. Bayern aj Liverpool budú mať po 1. sezóne s novým trénerom. Ak sa osvedčia, budú sa hľadať nový hráči. Po buducej sezóne končí v City Guardiola. City budú zháňať náhradu za KDB. Ktovie ako Real a Ancelotti. Ak Xabi zopakuje sezónu s Leverkusenon (nemusí vyhrať Bundesligu, ale bude v TOP 3) a bude odchádzať, kam pôjde? Real? City? Možno Bayern či Liverpoole? Strašne veľa otázok. Navyše to najdôležitejšie. Klub sa tvári, že ide kupovať Williamsa za tých 58 či koľko. Ale má na to peniaze? Stále nebola oznámená nová dohoda s Nike, stále nie je známy náhradník za Libero, ktorý aj reálne zaplatí peniaze.
Olmo mal zranené rameno, porovnávať to z Pedrim je úplne odveci. Za Lipsko ma priemerne hodnotenie 7.3 čo vobec neni málo. Wirtz není vôbec istý či by preferoval Barcu a čakal na ňu, určite nie preto že pred 10 rokmi si spravil fotku v drese barci
Stale si myslim, ze sa bavime skor hypoteticky, lebo sanca, ze prinesieme Nica aj Olmu je podla mna mala, ak nikto neodide:D u vsetkych vyssie spomenutych hracov su argumenty pre aj proti, mna Olmo presvedcil na EURE ked hral miesto Pedriho + myslim, ze to ma v hlave dobre zrovnane, lebo 95% mladych hracov po odchode z Barci pokape. U nasich mladych hracov z akademie mam pocit, ze ovladaju vsetky aspekty hry perfektne, ale nikto ich neuci strielat goly a nabiehat do sestnastky (snad s vynimkou Yamala a Fermina) a naznacil to tak trochu aj Flick v poslednom rozhovore, ze na treningu chyba efektivita pred branou. Olmo vie byt golovy a je to vyhoda v porovnani s takym Ferranom / Fatim / Pedrim... A zdravie je otaznik, ktory bude si myslim dalsiu sezonu visiet na mnohymi hracmi, lebo 2 velke letne turnaje ovplyvnia celu sezonu a ja osobne zase ocakavam nepredvidatelne vykony, vyrovnane partie so slabsimi supermi, zranenia atd nie len u nas. Real ma asi vacsiu sancu to vykryt vdaka kvalitnejsej lavicke, ale dufam, ze 2 ligove / LM tituly po sebe uz neziskaju:)
Pozri si celý Olmom denník zranení a potom hovor :D Mal zranenie ramena, ale aj kolena a viac krát, to tiež spomeň. Nikto až na teba tu nevraví o žiadnej Wirtzovej je fotke spred 10 rokov. Mne stačí, že pred 2 rokmi povedal, že vždy sníval o tom, že bude hrať za Barcu, že sa tento sen u neho nikdy nezmenil. Preferoval by Barcu!
Jj mikimi, Wirtz sa nechal pocut, ze ma rad Barcu, ale az tak by som na to nevsadzal, lebo Barcu v minulosti preferovali aj hraci ako Modric, Isco a udajne aj Vinicius a Rodrygo...:)
V minulej sezóne bol mimo kvôli rameno 3 mesiace, koleno mal zranené po dvoch rokoch, v oboch prípadoch bol mimo len mesiac, ak je toto zoznam zranení zrovnatelny s Pedrim alebo Araujom tak si dobre mimo
Neviem kedy vôbec títo, až na Isca, preferovali Barcu. Nikdy to na plnú hubu ako Wirtz nepovedali, čiže nikdy Barcu tým pádom nepreferovali. Preferovali len zvučnejšie meno klubu ktorý sa o nich zaujímal. Treba tieto prípady rozlíšiť Cule90. Guler pred rokom to isté.
Je mi jedno, že mal Wirtz dávno predávno Acl. Pozerám sa na minulú sezónu a odohral ju na 1* bez zranení. Žiadne, ale absolútne žiadne opakujúce sa zranenia ako u Olma od leta 2021, kde sa s Pedrim dokarali na EURE a Olympiade. Rovnako u Wirtza by išlo o kúpu až o rok, čo je ďalší rok na zhodnotenie jeho zdravotného stavu. Koleno nemal Olmo zranené po dvoch rokoch, to je volovina, lebo sa mu to vracia každú sezónu.
Mikimi, čo tak si zložiť ružové okuliare? Pozri si reči po prestupe. Zakaždým prestupujú do klubu snov o ktorom snívali. Všetci preferujú len zručnejšie meno klubu, pokiaľ to nie je Barcelona? Sorry, Barcelona nie je stred vesmíru.
mikimi ty kokos, wirtz moze byt lepší hrac, to nespochybujem, ale neni to len o tom. olmo tu vyrastal, pozna klub, ma barcelonsku krv zmiesanu s nemeckym futbalom, je zohraty s nicom aj yamalom, lepsi do satne aspon na zaciatku, stoji menej a ak ta nezaujíma zranenie ACLka tak zaslepený si tu jedine ty chlapce.
Kvôli tomu kolena za posledné 2 sezóny vynechal 15 zápasov, ak je toto číslo hodne robiť z neho skleneneho hráča tak si dobre mimo. Ale nechám ta v tom, ty máš zjavne svoj svet
@Nosferatu2000_ aj hráči sú z časti fanúšikovia, ktorý za mlada fandili svojmu obľúbenému klubu. Takže dá logiku, že si tu lásku ku klubu zachovajú. Si vôbec fanúšik nejakého klubu, vieš aký je to pocit byť fanúšikom obľúbeného klubu? Fanúšikom Barci určite nie si, to som si už pri tebe a Peťkovi všimol dávnejšie.
Chlapče, chlapče @tX24_ ty kokos pozri si ešte raz koľko zápasov v minulej
sezóne vynechal Wirtz a potom ma tu obviňuj zo zaslepenosti bo ACL. Ty vole chlapče s tebou ... Ak sa mu zranenia nevracajú, tak čo potom, že mal dakedy ACL? Radšej budem mať 11 kvalitných top hráčov ako 22 polovičných a nebudem sa vedieť rozhodnúť akého priemeraka dať do základu radšej :D Nico je dobrý prestup, toho tu aj treba.
@Mody_ opäť raz si pozri históriu Olmovho zranenia. Ani náhodou to nie je len 15 zápasov kvôli kolenu. Ani zďaleka, ale stále budeš trepať svoje namiesto toho aby si si pozrel jeho históriu zranení, že? ...
Rovnako si to zle pochopil tX24. Problém u Olma nie je to, že by sa neuchytil, ale zranenia, aby vôbec niečo odohral. Rovnako prečo by mal mať JEDEN Wirtz problém sa tiež uchytiť na základe tvojho úsudku? Dokonca máme aj Nemeckého trénera čo by čert nechcel, že?
Tvoja vec. Každý je fanúšikom inak. Spýtaj sa to isté s ponukou od Realu dajme tomu Kacejika a odpovie ti najskôr niečo iné. Ešte ak by si mal na stole ponuku aj Realu aj Barci a vybral by si si Real, tak neviem čo robíš na tejto stránke. Nedávno si si tu len urobil účet, že? Pekný deň.
nehovorim ze by sa neuchytil, ale pri olmovi je to skoro istota. k zraneniam, to sa lahko moze otocit. wirtzovi to koleno tiez moze rupnut. ta moznost tam je. navyse radsej budem mat dolezitu poziciu z dlhodobeho hľadiska obsadenu nie nemcom. (ter stegena neratam). dalsia vec, yamal obsadi wirtzovu poziciu na ihrisku do 5 rokov.
wirtz raz kedysi pradavno povedal ze by rad hral v barcelone. keby prisiel real alebo city s ponukou, aj tak by si vybral barcu. toto nevie este ani on. ako to mozes vedet ty? ak mame moznost doviest kvalitneho hraca teraz tak urcite ist do toho ako sa spoliehať na to ze o rok bude wirtz tuzit len a len po barcelone.
zalezi kto mi ma co ponuknut. ak by som videl vacsiu stabilitu a istotu v reale, ponuku barcelony bez vahania hodim do kosa. byt fanusik a hrac je velky rozdiel. ty zijes v nejakych svojich iluziach ale wirtz by bez problémov mohol uprednostniť real pred barcou.
Možno by si to mal pozrieť ty, koleno mal zranené od 6.9 2022 do 18.10 2022. A potom 16.9 2023 do 7.10.2023. Čo je 17 zápasov. Sú to zranenia na úrovni preťaženia, nič natrhnute ani roztrhnute. Najvážnejšie zranenie mal to rameno kde bol mimo 3 mesiace, aj tebe musí byť jasné že futbalista si asi rameno nebude vyklbovat každú sezónu. Čiže tie tvoje "opakovane zranenia" sú len tvoj výmysel. Je zranený rovnako často ako každý iný futbalista
lenze chelsea neni co byvala, jasne ze barca je v porovnaní s cfc na tom lepsie. ale v porovnani so city alebo realom nie. nie kazdeho uchvati zivot v barcelone, niekto iny môže uprednostniť londyn alebo sa zamerat čisto na sportovu stranku. nemozes vedet co spravi wirtz. on sam to nema ako vediet, nevie co bude o rok, kto za neho da ponuky a co mu ponukne, aky bude agent a dalsie veci.
kacejik je dalsi poblazneny a vidi len cervenu a modru. nemyslim to v zlom ani nic proti nemu nemam, len sa na to treba skúsiť pozret aj inak. nie len z pohladu fanusika.
Sú v Barcelone. A čo teraz? Tak isto mohli ísť aj do Chelsea, alebo inde. Mimochodom, ten plat čo dostali v Barcelone by v Chelsea nedostali. To že oni to prijali ešte neznamená, že Wirtz to príjme tiež.
Stabilitu v tom pretlaku hráčov čo má Real. Pekne strieľaš, pekne. Keď sa ideme hrať na to čo by mohlo, nemohlo. Tak podľa čoho usudzuješ, že by si vybral Real a nie Barcu? Ani on to najskôr nevie, tak ako ty? Ty vole kde sa dostáva táto debata. Prechádzame vďaka tebe tX24 na filozofiu a hypotézy. Od začiatku tvrdím, áno, že by Barcu mal Wirtz preferovať, ale hlavne hovorím, že rozhodne nie sme mimo bez šance. To bola pointa toho čo tvrdím od začiatku. Rovnako som povedal, že u Wirtza je ďalší rok keby môžeme vidieť či sa mu nejaké zranenie vráti. 2 roky bez zranení by znelo dôveryhodne, nie? Ďalej ak tvrdím, že Wirtz by mal preferovať Barcu, tak tým aj netvrdím, že na 100% aj prestúpi do Barci a všetko sa podarí. Ten Olmo ktorý je vyhajpovaný vďaka 6 zápasom na EURE môže veľmi ľahko vyblednúť ako Ferran z ktorého prestupu som bol prvotne rád, lebo za City nehral vôbec zle a pozrime sa kde sme dnes. Ja takých prestupov fanúšik nebudem. Nevravím, že Olmo bude automaticky prepadák, ale všetko čo vidím tomu nasvedčuje, že je to pravdepodobnejšie. Kvôli posledným sklamaniam, zlým prestupom v ktorých sa Barcelona nevie vzpružiť som žiaľ za inú cestu, iný výber hráčov. Toto mi príde len ako opakovanie rovnakých chýb. Aj teraz sa odskakuje od DM na Olma čo nádherne vypovedá o mizernej prestupovej politike FCB momentálne.
Aj Olmo preferuje Barcu a ako tu veľmi chce, ty vole. U neho tiež použiješ to svoje "len sa na to treba skúsiť pozret aj inak. nie len z pohladu fanusika" ?
Ďalší príklad zase môžem použiť ako veľmi tu chcel aj Bernado Silva. Stroskotalo to odchodom Xaviho, ale aj tak bol ochotný Bernardo si vziať minimálny plat, aby tu len prestúpil, lebo preferoval Barcu ešte aj nad momentálnym City, ktoré je niekde inde. Aj PSG ktoré malo o neho záujem by mu dalo lepší plat ako Barca. Kde je ten tvoj "nie len pohľad fanúšika".
bernardo sem určite nechcel ist len preto ze je fanusik. ani neviem ci je. za tym celym je vela dasich veci a ten prestup by sa vobec uskutocnit nemusel. podľa mna je pravdepodobnejsie ze by sa nepodaril ako ze by vyšiel. a nemali by sme nikoho. ano olmo moze byt prepadak, ale to by mohol aj wirtz. porovnaj si cenu
V tom linku je to iste čo ti tu píšem už hodinu, jediný rozdiel je že ja som rátal len klubové zápasy (17) a na transfermarkete máš zarátané aj potencionálne repre zápasy. Mal menšie problémy z kolenom ktoré sa vždy uzdravovali okolo mesiaca čo sa ako vážne zranenie nedá považovať. Čiže zas a znova ako vždy variš z vody, a snažíš sa presvedčiť o tvojej pravde..
U Bernarda rozhodla stále vysoká cena a vek, ale to že tu chcel je nepopierateľné rovnako ako to ako tu chce aj teraz Olmo. Ten vidí tiež len bordovú a modrú. Každý ma svoje preferencie. Wirtz detto. Áno je ťažko odhadnúť ako veľmi sa bude svojej preferencie držať ak príde na jednania s inými klubmi, na čo narážate. Mne ale úplne stačí ako dôkaz, že sa Wirtz Barci bude držať, to ako vytrúbil pred 2 rokmi verejne, že Barca je jeho vysnený klub. To len tak každý neurobí. Môže skončiť v Reale, rovnako ako Olmo v Bayerne, nepopieram, že všetko je možné, ale niektoré určité veci sú pravdepodobnejšie a iné menej.
Mody nie ty si tu hádzal iné čísla a je mi jedno čo si tam nezapočítal to je tvoja chyba. Rovnako si tvrdil, že zranenie kolena nemal v predminulej sezóne a predsa mal. Tak kto tu varí z vody dpč. Nakoniec je jedno tých čísiel. Pravda je taká, že mu tie zranenia kolená vracajú a hoc či chceš alebo nechceš aj to rameno musíš rátať, že ho vyblokovalo z hry na dlhú dobu a rovnako aj plno svalových zranení. Je nepopierateľné, že Olmo je náchylný na zranenia.
ale ved teraz sem moze chcet ist, ale co bude chciet o rok je druha vec. ci na to budu peniaze, ci nebude pytat vysoky plat alebo ci neuprednostni iny sportovy projekt s lepsimi vyhliadkami na trofeje a kopec dalsich veci. teraz je možnosť ziskat v celku kvalitného hraca ktory sa nam hodi. riskovat, nekupit ho (alebo aspon sa o to nesnazit) a spoliehat sa len na kecy co pred dvomi rokmi (o rok to budu tri) vytrubil wirtz by bol velky luxus v nasej situacii.
Olmo sa nám zíde ovela viac ako vyššie menovaný lebo vie doslova nahradiť večne zraneného Pedriho + na rotáciu do základu super.
Na eure ma dosť prekvapil
Ešte raz, nepísal som nič o kúpe za €60M
Tiež si to myslím ale byť vo vedení tak to skúsim.
Ked príde Nico tak Feran a ešte Fati nemajú miesto ani na lavičku. Raphina ich sková do vačku.
Neni to Neymar ale vie strielať goly, prihárvať, vypracovať šance pre hrot a dobre pozične brániť. Okrem toho je to makač
A Fati je už odpísaný. Aj keby si kúpil postenie od samotneho budhu, tak jeho výkony v Brigtone boli tragické. Krídlo ktoré nevie 1v1 a snaží sa hrať profesorky ako Messi aj ked na to vôbec nemá lebo je očividne lenivý alebo sa bojí zranenia.
Olmo by sa k nám reálne hodil. Fati a Feran sú kotvy ktorých sa musíme zbaviť!
Keby vidím do barcelnskeho učtovnictva a myslím si že buduci rok by sme na neho mali mať, tak by som rok na neho počkal.
Ale to by sme najskôr museli začať predávať aj hráčov za vyššie 10ky milionov
@Vendeta_ výmena, či kúpa nevidím v tom rozdiel, lebo by výsledok bol rovnaký a to príchod Olma. Nehovoriac, že ani na tú výmenu by Lipsko nikdy nepristúpilo. Nečítal si to ako je Olmo ešte viac zranený ako Pedri. Koho by mal on nahrádzať, prosím ťa? Pravdepodobnejšie je, že budú obidvaja naraz kukať na zápasy z tribúny ako zranený hráči dpč.
Je v tom obrovský rozdiel pretože by sme sa zbavili odpadu ktorý nás tahá dole a získali by sme hráča ktorý ma po Eure presvedčil o tom , že by nám bol platný v boji o nejaké trofeje. Zatial čo Fati a Feran sú uplne zbytočný.
Na Eure bol Olmo v tých najvačších zápasoch proti Nemecku či Francuzsku jedným z najlepších a najklúčovejších hráčov španielska a velkou mierou im pomhol k výhre na Eure. Zatial čo Feran ktorý stál €55M si ani neškrkol a Fati čo dostal hviezdnu zmluvu sa tam ani nedostal.
Olmo na Eure dokázal že vie plnohodnotne nahradiť Pedriho bez toho aby kvalita na ihrisku nejako viac klesla
Chlapče, chlapče @tX24_ ty kokos pozri si ešte raz koľko zápasov v minulej
sezóne vynechal Wirtz a potom ma tu obviňuj zo zaslepenosti bo ACL. Ty vole chlapče s tebou ... Ak sa mu zranenia nevracajú, tak čo potom, že mal dakedy ACL? Radšej budem mať 11 kvalitných top hráčov ako 22 polovičných a nebudem sa vedieť rozhodnúť akého priemeraka dať do základu radšej :D Nico je dobrý prestup, toho tu aj treba.
@Mody_ opäť raz si pozri históriu Olmovho zranenia. Ani náhodou to nie je len 15 zápasov kvôli kolenu. Ani zďaleka, ale stále budeš trepať svoje namiesto toho aby si si pozrel jeho históriu zranení, že? ...
wirtz raz kedysi pradavno povedal ze by rad hral v barcelone. keby prisiel real alebo city s ponukou, aj tak by si vybral barcu. toto nevie este ani on. ako to mozes vedet ty? ak mame moznost doviest kvalitneho hraca teraz tak urcite ist do toho ako sa spoliehať na to ze o rok bude wirtz tuzit len a len po barcelone.