Kde sme sa dostali od pôvodného projektu? K lepšiemu? To pochybujem ... ale beriem to asi v tejto chvíli tak, že chvála Bohu aspoň niečo z toho bude na to koľko rokov trvalo aby sa to pohlo vpred.
Ohľadom 360 stupňovej obrazovky to sú len výhovorky. Vyhovárať sa, že to nezachytí kamera počas väčšiny času zápasu je také ... dôležité je, že to zachytí cez 100 000 ľudí na štadióne, nie? To nie je ani malé číslo ani pre sponzorov podľa mňa. Nehovoriac o tom, že ta 360 stupňová obrazovka nie je pre tých pred televízormi, ale pre tých na štadióne. Mala tam byť a treba sa na to prestať vyhovárať. Rovnako zasúvateľný trávnik im vyčítať nebude, lebo to by to predražilo ešte viac, ale zaťahovacia strecha na štýl štadiónu vo Frankfurte by nebolo ani zlé ani drahé riešenie. Ta skywalk s vizuálneho hľadiska bude na tej streche vyzerať fakt blbo, ale dajme tomu. Na čo ešte viacmennej čakám ako bude riešené osvetlenie a dúfam, že aspoň ta strecha by mohla byť osvetlená ako v pôvodnom návrhu a viacmennej podobne ako to ma Wanda Metropolitano.
95% uzivatelov stranky forcabarca to moze byt suma fuk,aj tak sa na ten stadion nikdy osobne nepozru.Takze pred tv budes vidiet iba travnik a to staci.Stary nou camp bol uz otrasny a v katastrofalnom stave ked som tam bol,tak kazda zmena smeruje iba k lepsiemu.
Možno pre teba. Bol by si riadne prekvapený koľký a koľko krát do roka len z tejto stránky forcabarca navštevuje zápasy priamo v Barcelone. Rovnako ten tvoj predpoklad aj keby som štadión nenavštívil neznamená, že mi to má byť aj tak fuk, lebo nebude.
360 je podla mna zbytocnost. navyše to moze dost tahat oci pocas zapasu. a rozmerovo budu tie obrazovky vacsie ako keby bolo 360. za mna dobre rozhodnutie. vysuvaci travnik je dalsia zbytočnosť keďže stadion nema byt vyuzivany na koncerty,
to sa mi paci. strecha tiež. ved nech aj zaprsi. aj zapasy v dazdi maju cosi do seba. skywalk tiez blbost ale vyuzity bude. ak nasvietia strechu na modro a skywalk na cerveno, alebo naopak, tak to nemusi byt zle.
Skywalkera zatím nevypadá úplně nejlíp, ale stejně až bude hotovo na nej vylezu a pojedu se podívat na nový stadion. Obrazovky mě osobně jsou fuk a jeslti tam bude koncert nebo ne mají určitě dobře spočítané co se vyplatí.
Ten skywalk tam mohli dát lépe, aby to tolik nebilo do očí. Škoda toho zasouvacího trávníku, oplatilo by se to... Takhle přijdeme o zisky z koncertů nebo se poškodí trávník. Neříkali, že celková kapacita bude 113 tisíc? Doufám v zasouvací střechu na způsob Frankfurtu a nasvícené boky a střecha. To s tou obrazovkou to pohnojili... Když to stojí podobně, tak proč to nevzít, nedává to smysl... Je to pro diváky na stadionu ne u TV... Na Bernabeu to vypadá perfektně...
Jedného času som tu mal debatu, aj ja som bol za zatahovaci trávnik a extra príjem z koncertov (len teraz zo 4 koncertov Karol G mal Real príjem zevraj 18mega. Dokopy bol vyblokovaný asi na týždeň). To znie všetko pekne, ale treba to dat do kontextu mesta. V Madride nemáš podobný priestor na koncerty. V Barcelone je Montjuic, kde koncerty bývajú roky a pravidelne..
mam pochybnosti o kvalite takehoto travnika, mali s nim teraz na jar problem. dobre to je tak ako to je, fakt akurat skoda toho skywalk, to sa tam nehodi.
Tak myslím si, že by se i v Madridu našel nějaký ten prostor... Podle mě jich nebude o tolik méně jak v Barceloně. Ale to jen odhaduji... Zase kde bys našel v Barceloně zastřešenou halu s 113 000 místy na sezení +ještě x tisíc na stání?
Tak trávník by určitě trpěl při tom přesouvání... Ale myslel jsem, že by se koncerty pořádaly jen přes letní pauzu a dva týdny od začátku ligy by se nic nekonalo... Skywalk je fajn, ale udělal bych ten vstupní tunel pod střechou a těsně před tím vnitřním kruhem střechy bych ho provedl na střechu. Samotná vyhlídka by byla nad střechou po obvodu toho vnitřního kruhu.
Megalomansky štadión za vysoko nad 1 mlr., a niektorí tu sa tvária , že je to pod ich úroveň. Tie snobské reči, bože. U nich na dedine majú jednu dlhú lavicu a všetci tam sedia . Úplne zbytočne vyhodené peniaze za rozšírenie. 104.200 ľudí tam nikdy nebude, bude polovica prázdna,,čo nepôsobí dobre. A aj tak tam chodí množstvo turistov, takých premudrelých expertov, ako sú niektorí na tejto stránke, čo analyzujú a preto je tam ticho,mŕtvo .80.000 je na megaklub dosť a optimálne.
Je to tak, som zvedavý na priemernú návštevnosť a koľkokrát do roka bude vypredané. V Messiho najlepších časoch chodilo priemerne tak 70 tis. divákov na štadión.
Nejaké zmeny oproti dizajnom a renderom sú samozrejmosťou pri každom takomto projekte, nechápem že sa tu nad tým niektorí tak pohoršujú.
Ohľadom 360 stupňovej obrazovky to sú len výhovorky. Vyhovárať sa, že to nezachytí kamera počas väčšiny času zápasu je také ... dôležité je, že to zachytí cez 100 000 ľudí na štadióne, nie? To nie je ani malé číslo ani pre sponzorov podľa mňa. Nehovoriac o tom, že ta 360 stupňová obrazovka nie je pre tých pred televízormi, ale pre tých na štadióne. Mala tam byť a treba sa na to prestať vyhovárať. Rovnako zasúvateľný trávnik im vyčítať nebude, lebo to by to predražilo ešte viac, ale zaťahovacia strecha na štýl štadiónu vo Frankfurte by nebolo ani zlé ani drahé riešenie. Ta skywalk s vizuálneho hľadiska bude na tej streche vyzerať fakt blbo, ale dajme tomu. Na čo ešte viacmennej čakám ako bude riešené osvetlenie a dúfam, že aspoň ta strecha by mohla byť osvetlená ako v pôvodnom návrhu a viacmennej podobne ako to ma Wanda Metropolitano.
to sa mi paci. strecha tiež. ved nech aj zaprsi. aj zapasy v dazdi maju cosi do seba. skywalk tiez blbost ale vyuzity bude. ak nasvietia strechu na modro a skywalk na cerveno, alebo naopak, tak to nemusi byt zle.
Tak trávník by určitě trpěl při tom přesouvání... Ale myslel jsem, že by se koncerty pořádaly jen přes letní pauzu a dva týdny od začátku ligy by se nic nekonalo... Skywalk je fajn, ale udělal bych ten vstupní tunel pod střechou a těsně před tím vnitřním kruhem střechy bych ho provedl na střechu. Samotná vyhlídka by byla nad střechou po obvodu toho vnitřního kruhu.
Nejaké zmeny oproti dizajnom a renderom sú samozrejmosťou pri každom takomto projekte, nechápem že sa tu nad tým niektorí tak pohoršujú.