Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
pozrel som si statistiky v brazili to mal celkom dobre uprimne vela moznosti v zapasoch nedostal a ak aj dostal bol ako splasena vypustena antilopa z klietky kazil co sa dalo predsa len by som ho nezatratil tolke peniaze vynalozene klubu ktory musi obracat kazde euro je nehoraznost ak pomyslaju po pol roku ho predat so stratou ...neviem ako vyzera na treningu maka nemaka to uz musi vidiet trener ci xavi alebo teraz duhovkar flick ja osobne by som mu dal sancu aspon v predsezone sa ukazat a podla toho sa rozhodol ale stale ma len 19r moze sa vela naucit a zmenit k lepsiemu ( aj horsiemu) ...
Nejdřív bych chtěl asi reagovat na tuhle větu, která mě přímo praštila do očí: "FC Barcelona čelí od nástupu Joana Laportu do funkcie prezidenta značným finančným problémom..." - Barcelona těm problémům čelila už před jeho nástupem, akorát se do té doby dělalo, že problémy neexistují a nikdo to neřešil.
A co se týká Roqueho, to musí posoudit hlavně Hansi. Musí zvážit jeho kvalitu a využití. Dneska těžko odhadovat v jakém rozestavení budeme hrát, kdo bude plnit jaké úkoly atd. Zvlášť pokud by se podařilo přivést Daniho Olma. Souhlasím s tím, že je typologicky jiný útočník než ostatní a dal by se využít v různých fázích zápasů. Ale to musí vidět Hansi.... a pak vyhodnotit, jestli se klubu vyplatí.