Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-07-29 07:37:23
Nerobte si už srandu. Chalan bol jeden z najväčších talentov v Brazílii, preto sme ho rýchlo kupovali. Dával góly, asistoval, išiel 1v1. Naši skauti ho sledovali možno roky.
A chalan príde sem a zistíme že nieje taky dobrý a dokonca že má zlu techniku? Tak zaprve, tým pádom povyhadzovat skautov a za druhe, Lewandowski si nevie loptu ani spracovať poriadne a my riešime rýchleho perspektivneho 20 ročného chalana, ktorý nedostal poriadne ani šancu sa ukázať...
Akože tento článok je výsmech už ozaj.
2024-07-29 09:00:50
Ako že dostal koľko minút podľa vás to je v poriadku skauti aj tréneri ho sledovali a potvrdili že je to obrovský talent a zaplatia 50 alebo 60m a poriadne ho nenechajú ani trénovať nie to ešte hrať mal by dostať poriadnu šancu nech sa ukáže a keď nie tak celá Barcelona je práčka na peniaze a mali by sa mu verejné ospravedlniť že mu môžu zničiť celú kariéru 20rocneho predáme a kúpime 30 alebo 31 ročného primeraného hráča
2024-07-29 09:08:10
Roqeu je tak trochu nový Puig tohoto fóra. Ten by nás taky byl býval spasil, kdyby hrál pravidelně základ. Proto šel do MLS, kde o něm nikdo neví.
2024-07-29 09:31:11
Aj keby som veľmi chcel aby tu ostal (verím že v skautingu nemáme až takých idiotov aby zobrali úplné poleno, myslím že v budúcnosti sa Vitor ukáže a naplní aspoň časť očakávaní), bojím sa ale, že vzťahy medzi ním a klubom sú už nenapraviteľné :(

Sranda ako tu ľudia ktorí ho mali za mesiáša, toho čo spasí náš milovaní klub, aktuálne berú pochodne a vyháňajú ho preč. Za zasmiatie tiež stojí koľko ľudí si tu robilo z Endricka srandu (myslím že nám ukáže že to bola chyba) a boli šokovaní keď mal v rebríčkoch vyššiu hodnotu ako Vitor...

2024-07-29 10:59:37
Keď som si pozrel len zostrih jeho naj akcii a gólov, tak som si vravel, že nie je moc technicky a na Brazílčana už vôbec, ale reku bude to silový útočník. Aj keď ja aj od takého čakám kus viac techniky a on bol fakt, že taký len silový
2024-07-29 11:12:17
Aj Todiba sme vyhnali preč,nebol..nám dobrý.....a teraz sa už tešíme na vweľké prachy/20%/ z jeho ďalšieho predaja------