...nieco zle sa deje s Barcelonou...nemoze byt klub ako Barca zavisly od jednej moznosti a cakat do posledneho dňa! Treba mu dat Ultimatum, to je normal, ked ma niekto urobit take rozhodnutie, nemoze drzat klub v neistote...to je nefer, aj pre buducu spolupracu nie dobre. Je jedno, ci o tom clovek porozmysla teraz alebo o dva tyzdne....raz o tom porozmysöat treba!
To sa ale neda comu cudovat. Hras dobre? Barca ta za odmenu preda, viz Raphinha, Gundo, FdJ.
Hras zle? Odmietni prestup a ber plat - Ferran, Fati, Romeu a s vyhradou aj Lewa ktory bude zdimat kontrakt do konca.
Barcelona asi nevie komunikovat a dopredu nastavit ocakavania s hracmi. Jak to ze hraci ako Varane, Casemiro, Hakimi, Jovich, odegaard odisli a nesmrdeli na lavicke s kontraktom?
Stále sa točí o tom istom. Barcelona chce všetkých, ale nemá peniaze. Ako chceš priviesť hráčov, keď im povieš, že musia čakať do 15. augusta a že možno budú peniaze, aby ich mohli registrovať? Aj hráč chce mať istotu, že všetko príde, nie že má do poslednej chvíle čakať, či to klapne.
myslim si to, co Nosferatu, ze vacsina hracov k nam nadalej chce chodit, ale financna situacia klubu to proste vsetko komplikuje. Je tam prilis vela neistoty, klub tomu hracovi nemoze ani len povedat, ze pockaj na nas a o rok si po teba prideme, lebo nevie, ci nanho o rok bude mat prachy kvoli xy okolnostiam, na ktore klub ma aj nema vplyv. Navyse agentovi nejakeho hraca je uplne jedno, ze Barca na nich caka a tlaci ich, lebo potrebuje uzavriet ine obchody, ktore od toho kontraktu zavisia. Agent ma za ulohu vyjednat co najlepsiu zmluvu pre svojho klienta a spravidla je toto vyjednavanie dlhe a vyzivne pre obe strany a vobec by ma neprekvapilo, keby sa to tahalo do posledneho tyzdna prestupaku.
Niekto tu už povedal to mexické : No pesos, no seňoritas. Nečakajte od nadchádzajúcej sezóny zázraky, na stabilizáciu potrebujeme ešte min. rok - zlepšia sa financie, zbavíme sa parazitov, ako Lenglet, mladí budú ešte lepší.
A chcem sa dočkať, že zavrú niekoho za dovedenie klubu na pokraj bankrotu.
Už je to tu, zisťujeme, že peniažky nie sú, tak hodíme vinu na hráča. Nikto nechce odísť, nevieme nikoho predať, k tomu telenovela Libero a pravidlo 1:1, ktoré sme ešte nedosiahli....
Mikimi je (ako Laporta) taka naivna dusa maleho chlapca, ktory sice nema ani na zuvacku ale planuje kupovat porsche. Je ok, ak s takym deziluzornym optimizmom prispievas do fora na bezvyznamnom fanusikovskom portali. Nieje ok, ak s tym riadis miliardovy klub :)
Ak Nico nepríde tak je to ďalšia blamáž pre Deca. Ďalšia prestupová sága, kde budeme za cirkus. Nevie podpísať hráča s výstupnou klauzulou, ako chce potom podpisovať tých bez nej. Počkať, nedokázal podpísať ani Gulera, ani toho Švéda. Už vidím ako nakoniec dá tých 60 mega za Felixa, to ešte len bude hanba.
Neviem no, vsetky informacie maju fans iba z medii, takze vidiet je spicku ladovca. Ak mame na zaplatenie vystupnej klauzuly, ale hrac nechce k nam, ale do ineho klubu, moze za to Deco? Je u nas vela hracov, ktori odmietli ponuky od inych klubov, aj ked prevysovali nasu.
Jde o to že Deco je naprostej tragéd, kterej nedokázal přivést nikoho. Opravdu nechápu co tady celou sezónu dělal.
Chtělo by to okamžitou výměnu za někoho schopného.
cule90 lenže keby sem nechce od začiatku tak to netrvá tak dlho a rovno povie. Ja si myslím, že ak to bolo 50/50 tak Deco nedokázal byť tým rozhodujúcim faktorom, ktorý ho presvedčí. Predsa to nie je iba o tom, že prídeš a opýtaš sa či áno/nie ale aj o tom čo povieš, ako povieš a pod., jednoducho mu predáš víziu, projekt a tak.
Jj Deca obhajovat v ziadnom pripade nejdem:) ale zas vycitat mu, ze nekupil nejakeho hraca za peniaze, ktore nema, je ako ozenit sa so zenou, ktoru si este nestretol:D Konkretne v Nicovom pripade, ak ma Barca na vyplatenie klauzuly, prejavi onho zaujem a nepresvedci ho ani kamos Yamal, tak neviem co by mal Deco urobit viac nad ramec vyjednavania o najlepsej moznej zmluve, ak sa Nico rozhodne pre iny klub.
Podľa mňa sa teraz dosť ukazuje aj faktor xavi ..... Veľa hráčov sa vyjadrili že ich ukecal práve on ... Bol ochotný sadnúť do lietadla a ísť priamo za hráčom
denis99, ja si len myslim, ze o hracovom prestupe (rychlosti akou sa to udeje) nerozhoduje to, ze hrac chce. Pripadov, kedy chcel klub hraca a hrac chcel do klubu, ale prestup sa natahoval / neuskutocnil, je vela. Urcite to ulahcuje vyjednavanie, ale neplati, ze len preto by sa mal prestup uskutocnit co najrychlejsie. Nicov agent sa nikam ponahlat nemusi, Barca ano. Inak hej uplne suhlasim, ze zvonku to vyzera, ze Deco je neschopny, nie len co sa tyka prestupov, ale i v klube a mediach okolo Barci sa zacali diat akesi cudne veci hned po Alemanyho odchode:D
Však má Deco teprv druhý přestupak. Počkal bych po bitvě tj přinejmenším po letním přestupaku, protože útočit na něj předčasně se může vymstít, zrovna mu půjde náhodně karta a všichni jmenovaní přijdou(mega nepravděpodobné)a co pak? A to mám též obavy a též nemám dobrý pocity z našeho Sportovního ředitele, ale silný soudy min za mě až po létě, protože u nás nikdy nevíš.. 😒
Hras zle? Odmietni prestup a ber plat - Ferran, Fati, Romeu a s vyhradou aj Lewa ktory bude zdimat kontrakt do konca.
Barcelona asi nevie komunikovat a dopredu nastavit ocakavania s hracmi. Jak to ze hraci ako Varane, Casemiro, Hakimi, Jovich, odegaard odisli a nesmrdeli na lavicke s kontraktom?
A chcem sa dočkať, že zavrú niekoho za dovedenie klubu na pokraj bankrotu.
Chtělo by to okamžitou výměnu za někoho schopného.