Kazdemu hracovi co pride treba dat dozivotnu zmluvu.Co za neschopakov je v tom vedeni nechapem.Proste bud odides,alebo sedis na tribune a hotovo.Sme momentalne za najvacsich sasov na trhu.Nenakupujeme lebo nie su peniaze a ked niekto pride,tak dostane zmluvu ako kral.Choreeeeeeeeee
Poculi ste niekedy meno Riccardo Calafiori, pretoze ja nie ale ide z Bologne do Arsenalu za 45, preco mi nevieme predat hraca za rozumnu cenu? Plus Multiklubový model a skvělá akademie. Manchester City vydělává na hráčích bez odehrané minuty
Bol delenom 4. mieste ako najlepší obranca celkovo v Sérii A, zo stopérov bol lepší len Bastoni, s Brenerom sú na delenom 2. mieste medzi stopérmi, zahral vynikajúco na EURE, Celkovo sa zmestil do TOP20 najlepších hráčov Série A bez udania pozície. Nie je to ortodoxný stopér, začínal ako LB, potom ho presunuli na CB. Dobrá kopacia technika, dokáže vyvážať loptu von, má 22 rokov, má 5 asistencií v lige v 30 zápasoch, najviac medzi stopérmi v TOP5 ligách v Európe.
Tu skôr ide o to, že tu ľudí Serie A nezaujíma. Tak preto si nepočul. Ani o Lautarovi Martinezovi sa veľmi nehovorilo a sypal tam gól za gólom.
Romeou mi lezie ale že sráááášne na nervy. Hrá veľké hovno a odísť nechce. On si myslí, že v LM bude hrať v základe? Snáď tak v základoch novej tribúny nového Nou Camp.
Tu skôr ide o to, že tu ľudí Serie A nezaujíma. Tak preto si nepočul. Ani o Lautarovi Martinezovi sa veľmi nehovorilo a sypal tam gól za gólom.