Somariny. Keď sa bojí len toho, tak nech si žiada podobne ako Iniho, že ak nebude registrovaný do určiteho dátumu, tak môže zrušiť dohodu. Roberta sme nechceli a Garciu chce Flick radšej ako Iniga. Nech si nenecha v tomto radiť od spoluhráčov z Bilbaa, ktorý o finančnej situácii Barci vedia hovno.
Z hľadiska toho čomu sa rozhodneš veriť. Niečo z toho všetkého je isto pravda, ale v tomto pripade prečo by sa spoluhrači z Bilbaa nechytili pesimistickejšich sprav, aby zneistili Nica. Ak je aj toto vôbec pravda. Myslia len na seba na ich ciele v sezóne, lebo bez Nica by bolo Bilbao o dosť slabšie? Fakt kamoši ako sa patrí.
mikimi, máš tam vážnu chybu. Ak chce Williams odísť z musí zložiť 58 miliónov, ktoré nemá. Kde ich má zohnať? Dá mu ich Barcelona? OK. A čo keď ho nebudú môcť registrovať? Čo potom? Vráti Barcelona 58 miliónov? Alebo požiada Bilbao, že nech mu vrátia 58 miliónov a budú sa tváriť, že sa nič nestalo? Martinez bol voľný hráč, ten si môže dovoliť čakať. Williams nie.
Jediné čo vieme, že stále nie sú registrovaný hráči ako Gavi, Martinez, Roque atď. Tak isto vieme, že stále nebolo oznámené pravidlo 1:1. Tá "hotová" zmluva z Nike sa už naťahuje 2 mesiace, Libero stále nezaplatilo, náhrada za Libero zatiaľ známa nie je.
Takže ak má Williams pochybnosti, či si ho Barcelona môže dovoliť, tak sú opodstatnené.
Nosferatu - samozrejme sú oprávnene ,určite jeho agent a okolie vedia viac o tom ako tu fans na stránke .Maju bližšie a presnejšie informácie ,známosti v tých kruhoch . To že Barca má tazku finančnú situáciu a lepí to kade tade vie asi každý ,stačí sa pozrieť ako sa registrujú hráči ,ako sa nakupuje . Ako sa chová k hracom že ich donesú a za rok tlačia na nich nech ich vedia speňažiť (nie pekne ) Lewa,Raphinha,po novom Gundo a kopu dalších . Proste Laporta je špekulant
Všetci vedia, ako na tom Barcelona finančne je. Len poukazujem na to, že tu sa hneď nadáva na hráčov, že sú to pijavice, čo chcú vycuciavať klub. Ak neprestúpia, tak sú svine, čo idú po peniazoch, alebo sú zbabelci, čo na to nemajú gule prestúpiť. Či dokonca zrazu neschopáci, čo na to nemajú.
Že každy vie 🤣🤣🤣 hovno vedia, lebo všade kde idem, tak čítam Barca nema peniaze cez posmešne komenty, ale tí ktorý skutočne vedia, že Barca prachy má, ale ma ich obmedzene používanie skrz FFP. Vy pesimisti viete. Len váš pesimistický pohľad. Nič iné ani nevieš napísať Nosferatu. Vždy to isté a aj ty hovno vieš.
mikimi - toto bola Standa čo si napísal? Barcelona bola na pokraji bankrotu ,predáva svoje práva ,predáva čo sa dá a dokonca to nemá vyplatené ani ale ty povieš že Barcelona má peniaze .. No všetko navedcuje že má preto predáva budúce zárobky či majetky a nenakupuje hráčov ,nevie ich ani registrovať a snazi sa vytlačiť hráčov ako Gundo,Lewa,De Jong a spol , preto určite prosila mužstvo po korone nech si odložia platy a De Jongovi do dnes splácajú ,lebo sú plny jak slnečnica ✌️ daj si prosím ta dole ružové okuliare lebo mi príde že ty keď uvidis na dlážke ho..no a budeš chcieť tak sám seba prehovoria že to je kvetina
To, že predávali TV práva a časti klubu neznamená, že nemala Barca peniaze na účte. Predávala to preto, aby zvýšili príjmy a zlepšili FFP. Madridisti o tom asi hovno vedia, že? Až do takej hĺbky o problémoch Barci neviete, čo? Ale odvahu mať vyjadrovať sa o tom ako experty, to áno. Ale áno ružové okuliare ty vole puding ty si stále ... Ja tu nepopieram, že bola Barca blízko bankrotu, ani nespochybňujem finančnú situáciu. Nie je ale všetko len čierne a biele. Nabudúce si radšej dlhšie zapózuj pred zrkadlom ako by si mal chodiť oxidovať tu, kde ťa netreba a kde ťa nikto nechce madridista ...
Sám laporta a dodatočné aj Fin. Riaditeľ sa vyjadril že ak by sa páky ( myslím tie úvodné - až na poslednu) nezobrali tak by sa musel vyhlásiť bankrot ... Čiže áno podľa toho čo hovorí naše vedenie tak kasa bola prázdna pri ich nástupe a páky sa neschvalovali pre FFP ( ale boli nadhodnotené takže aj FFP mohla by súčasť ) ..... A mám jednu otázku ... Prečo každého kto nesúhlasí s tvojim názorom hneď voláš madrista ? Písal si to už mne aj dosť ľuďom tu ( nejdem obhajovať každého určite sú tu aj fans madridu) ale to máš o sebe naozaj takú mienku že kto má iný názor ako ty tak samozrejme už to nemôže byť fans Barcelony ?
Ak by Barca mala na tento prestup peniaze prídu vyhlásia že sú ochotný zaplatiť výkupnú klauzulu a jednajú s Nicom o zmluve a nieje o čom. Tak to robia všetky tímy. Toto čo sa deje za niečím smrdí a Barca na tom nieje až tak dobre ako sa tvári. Žiadne isté vyhlásenia od klubu nie sú len každý na niečo čaká.
Peťo333 asi raz dva raz som ťa obvinil, že si madridista priznávam. Teraz som ale mieril len na nespochybniteľného madridistu tuna lorda pudingoša. Neobviňujem každého kto má opačný názor že je madridista. Poviem ti to na rovinu, ale prevažná časť madridistov tuna si buď nedáva žiadnu profilovku, alebo si dajú takú výstrednú ala CR7 pred zrkadlom ako pudingoš. Bol tu kedysi istý JankoHraško a podobný jemu a vždy si robili nové účty po banoch a bol dosť aktívny v komentároch pod článkami ako málokto. Vy dvaja ste aktívny podobne. Sorry, ale stále do dnešného dňa nemôžem vylúčiť že ty, alebo Nosferatu nie ste on. Je tam podobnosť názormi, pesimizmom. Vy dvaja názormi vyčnievate a vždy sa dávate do role opozície v komentároch, tak čo sa čudujete? Povedz kedy si ty, alebo Nosferatu aj niečo pozitívne napísali na adresu Barci? Vždy ste v opozícii a hneď všetko kritizujete stále.
@Iceman666 Už to budem písať za posledné dni asi po xy krát, Barca nemôže vyplatiť klauzulu bez súhlasu hráča, keďže práve Nico ju musí zaplatiť Bilbau. Smrdí len toto domýšľanie. Na Nica peniaze sú aj na klauzulu aj na registráciu len toto sa posledný týždeň a niečo píše, ale vy vkuse svoje pesimistické.
@mikimi122, myslím že je úplne jedno či to platí hráč alebo klub, keďže to financuje klub tak či tak. Problém výstupnej klauzuly je že s pohľadu FFP sa to účtovne počíta ako výdaj v jednom období. Druhý problém je že už veľa krát bolo napísane, že Barcelona sa môže vrátiť ku pravidlu 1:1 za nasledujúcich podmienok:
- nový podpis zmluvy s Nike s jednorazovým podpisovým bonus cez 100 miliónov
- vyplatenie 40 miliónov od Libero
- predaj drahého hráča
a momentálne sa nič s vyššie uvedené nestalo. Čiže tiež si myslím že problém sú financie a nie hráč.
Stále opakuješ, že Barcelona tie peniaze má. Takže niekde Barcelona má teda 58 miliónov pre Bilbao, 5 miliónov pre agenta Williamsa, 5 miliónov podpisový bonus pre Williamsa (v oboch prípadoch som celkom skromný v odhade), 9,5 milióna na jeho plat túto sezónu, čo bude + miesto v platovom strope na sezóny 24/25-26/27 (podmienka LaLigy pre udržateľné peniaze, kde musíš deklarovať, že máš na to ho platiť). To je minimálne 77,5 milióna, ktoré musí mať túto sezónu Barcelona na pokrytie jeho nákladov (nerátam dane za prestup, poistka atď). Pri príjmoch cca 750 miliónov (možno aj menej dokonca) to nie je zrovna malá zanedbateľná čiastka.
Kde na tie čísla prosím ťa chodíš? Nerieš tie tvoje čísla. Nemáme ani šajnu o Nicom plate a ty aj riešiš to a už aj odmeny agentovi, hráčovi, dane, poistku, ... 🤣🤣🤣 Odhady z tvojej hlavy tu predkladaš a nemá to žiadnu hodnotu dôveryhodnosti, lebo je to len z tvojej hlavy. Si to neuvedomuješ. Ja chápem o čo sa snažíš, ale aj keby odtrhnem hlavu od toho, že sú to tvoje vymyslené čísla, tak nemáš vôbec žiadnu číselnú predstavu o finančnom stave Barcelony. Zo správ aj tak vieme len to, že Barca ponúkla Nicovi nižší plat ako má v Bilbau, ale postupne stúpajúci až v ďalších sezónach, tak isto nie 9,5 m.
Vieme, že výkupka je 58 miliónov, vieme, že Williams berie okolo 9,5 milióna, podpisové bonusy sú štandard. Pri Haalandovi boli potvrdené bonusy na úrovni 60 miliónov dohromady pre agenta a Haalanda staršieho a Haalanda, u Lewu to bolo 20 mega agentovi a aj Lewa mal 20 mega. Pri Raphinovi zobral Deco 7,5 milióna, Raphnina mal 7,5 tiež, čo som našiel. Takže 5+5 v prípade Williamsa je normálna suma a vôbec nie je prestrelená. A že mu Barcelona ponúkla nižší plat a potom stúpajúci? Stále musí Barcelona vydokladovať, že má na najbližšie 3 roky peniaze na jeho plat.
Mikimi ale otázka je či bolo v poslednom čase niečo v Barcelone na čo by sa dalo niečo dobré napísať .... Áno hráčov som chválil yamal na Eure .... Ferran hral skvelo proti albánsku kde som ho chválil ... Ale ako klub ? Nesúhlasil som s predajom časti klubu ( aspoň mimo nutných ) - čo sa časom ukáže ako prestrel stoviek miliónov .... Nesúhlasil som príchodom starého lewu za veľké peniaze + obrovský plat - čo za znova ukazuje že bolo asi dosť zle ....nepáčil sa mne ani prestup raphinu - čo za mňa zatiaľ svoju cenu neukázal ....to čo sa dialo s Xavim?- úplná hrôza ..... Za mňa laporta neskutočne práve ničí a dehonestuje moto Barcelony tak prepáč že tomu ako fanúšik cez 25 rokov netlieskam .... Pretože slová viac ako klub už neplatia
Tento rok je problém registrovať Martineza s 9,5 miliónovým platom, ale budúci rok sa nájde 100+ miliónov na Wirtza + podpisový bonus hráč+agent, plus jeho minimálne 10 miliónový plat. Pri cca 750 miliónových príjmoch (nezdanených) z ktorých odíde minimálne 180 miliónov na dlhy dosť odvážne. Ale hej, človek čo sa na to pozrie a povie si, že to nejak nevychádza je hneď pesimista.
Mikimi je (ako Laporta) taka naivna dusa maleho chlapca, ktory sice nema ani na zuvacku ale planuje kupovat porsche. Je ok, ak s takym deziluzornym optimizmom prispievas do fora na bezvyznamnom fanusikovskom portali. Nieje ok, ak s tym riadis miliardovy klub :)
A este existuje moznost (za mna najprabdepodobnejsia) ze Laporta je proste iba klamar.
mikimi je pre mňa človek ktorý ma núti viac súhlasiť s madridistami na tomto fóre, ako s ním, naozajstným fanúšikom Barcelony...
Vismaior: s tým že Laporta je klamár môžem len súhlasiť, i keď určite je tam aj kus babráctva a neschopnosti z jeho strany. Je to taký mix ktorý ničí tento klub :(
Jediné čo vieme, že stále nie sú registrovaný hráči ako Gavi, Martinez, Roque atď. Tak isto vieme, že stále nebolo oznámené pravidlo 1:1. Tá "hotová" zmluva z Nike sa už naťahuje 2 mesiace, Libero stále nezaplatilo, náhrada za Libero zatiaľ známa nie je.
Takže ak má Williams pochybnosti, či si ho Barcelona môže dovoliť, tak sú opodstatnené.
@Iceman666 Už to budem písať za posledné dni asi po xy krát, Barca nemôže vyplatiť klauzulu bez súhlasu hráča, keďže práve Nico ju musí zaplatiť Bilbau. Smrdí len toto domýšľanie. Na Nica peniaze sú aj na klauzulu aj na registráciu len toto sa posledný týždeň a niečo píše, ale vy vkuse svoje pesimistické.
- nový podpis zmluvy s Nike s jednorazovým podpisovým bonus cez 100 miliónov
- vyplatenie 40 miliónov od Libero
- predaj drahého hráča
a momentálne sa nič s vyššie uvedené nestalo. Čiže tiež si myslím že problém sú financie a nie hráč.
Mikimi je (ako Laporta) taka naivna dusa maleho chlapca, ktory sice nema ani na zuvacku ale planuje kupovat porsche. Je ok, ak s takym deziluzornym optimizmom prispievas do fora na bezvyznamnom fanusikovskom portali. Nieje ok, ak s tym riadis miliardovy klub :)
A este existuje moznost (za mna najprabdepodobnejsia) ze Laporta je proste iba klamar.
Vismaior: s tým že Laporta je klamár môžem len súhlasiť, i keď určite je tam aj kus babráctva a neschopnosti z jeho strany. Je to taký mix ktorý ničí tento klub :(