Koukal jsem na ten zápas a musím uznat, že to nebylo vůbec špatné od mladíků a statistiky 0 střel na bránu proti 6 po pár minutách nebyly vůbec rozhodující. City mělo lepší sestavu a naši kluci se toho vůbec nebáli. Skvělý Pablo, který byl pořád v pohybu a rozdával míče z první, skvělý Bernal, který měl přehled a vůbec se toho nebál. Araujo rychlost a síla. Pau byl super a Casado. První poločas super a druhý byl už horší. Oriol a Lewa nemají tu rychlost a dost to drhlo. Balde skvěle vyvážel míče a Darvich, Fernandez ušlo. Určitě někteří mají šanci na to hrát za A tým a střídat. Roque se trápil a jeho LK pozice byla úplně mimo. Jen doufám, že už nebude hrát Lewa ani Oriol.
Lewa trénuje s týmem týden po dovolený, takže těžko bude v kondici. I přes slabší loňksou sezónu dal 26 gólů a nemá zdaleka nikoho, kdo by ho byl teď schopen dlouhodobě nastoupit, protože hrot se bude řešit až za rok.
Lewa bol tragicky akože tam není o com , sa tu nadavalo že xavi ho núti hrať pomaly falošnú 9 ale on tak začal aj včera. Sťahoval sa jak keby mal dobrú prácu s loptou. Potom sa dostal do nájazdu na brankára, úplne spomalil a napálil to do obrancu ktorý ho ešte stihol dobehnúť. Pri tom na pravo do prázdnej mohol posunúť. O pár minút na to v strede pred 16 ma loptu po nejakej kombinácii mladíkov, obranca ho bráni na strelu na pravacku a svoju ľavú stranu nechá odkrytu ,kde nabieha nás hrac ale lewa to aj tak napali do toho obrancu . Proste bez mozeg co toto spraví aj v najdôležitejšom momente.
Proste sťahuje sa pomaly do stredu pri stoperov aby rozohraval ale keď ma možnosť posunúť do prázdnej radšej to napali
Vitor tiež nič neukázal a je jedno kde hral , ta práca s loptou by bola vidno aj na stoperovi že není dobrá a s našou hrou potrebujeme aj technického útočníka nie len rýchleho zrazaca. Nechápem tie hejty na xaviho minulý rok za tohto chalana aj keď stále je mladý a môže neco ukázať, určite to nebolo minulú sezónu:)
Fiha ! Žeby konečne sme dali dole ružové okuliare a priznali si, že Roque je proste obrovský FLOP ? Celú minulú sezónu vždy keď naskočil pokazil každú jednu loptu čo dostal (mimo toho jedného gólu čo dal). Veď tomu chlapcovi vyslovene vadí lopta čo je najväčšou prednosťou Brazílčanov. Ak sa nám ho podarí zbaviť s čo najmenšou stratou budem iba rad akého miesto môže zaujať niekto z mladých.
i přestože s tebou nechci souhlasit, tak se mi to jeví úplně stejně. Možná je to dobrý hráč, ale potřebuje jiné míče, on má stát v 16ce a čistě jen zakončovat, na křídle s jeho technikou nemá co dělat.. A pokud u nás nebude dostávat prostor na hrotu, tak je to pro barcu úplně zbytečný hráč.
Thiago ani ja s tým nechcem súhlasiť a sám som mu dlho daval čas a obhajoval ho ale tam nebol ani náznak, takze som si prestal dávať falošne nádeje a akceptoval som si nepríjemnú realitu.
To že si z Brazílie predsa ešte neznamená, že musíš byť loptový kúzelník. Taký Lukaku je tiež s loptou tragický, ale keď ho vieš správne využiť, tých 30 gólov za sezónu ti dá.
to ze bol roque obrovsky flop bolo jasne kazdemu s polovicou mozgu aj po tych par minutach ktore dostal na ihrisku ziadna raketova veda hrac ktory ma nizsie tazisko a ma mat dobru stabilitu a podkyna sa o vlastne nohy nikdy nebude nic ine ako kopyto
Ale lukaku ma lepšiu prácu s loptou a je veľký čiže v súbojoch a pri hlavickach si vie ustáť svoju pozíciu. Ale roque je úplne iný typ a hrotaka v Európe tak ľahko nezahrá. Nižší útočníci sa presadili hlavne taky co mali techniku skills ale tento chalan to bohužiaľ nemá a na tap iny 50mega hraca keď si tréner pýtal DM ? Sak to kde sme
Btw stále by som bral roqueho ôk a dal mu čas kľudne na celú sezónu ale keď jeho agent je aký je a robil tlačovky ako keby neymar sedí na lavičke tak by som im dal bye bye obom . Ale naše vedenie je neschopné
Díky za report o Roquem, zápas jsem neviděl. Nepochopím tedy práci scoutingu a sport.ředitele, když to je takový flop. To nikdo neviděl, že se do Barcelony nehodí, když mu překáží míč? Hrozná nekompetentnost.
Tak aj o lewovi vedeli ze je hrac co stoji v 16 a dáva goly , iné prednosti nemá a tiež to není útočník vhodný do Barcelony vzhľadom na vek cenu a plat a tiež ho tu máme:D
Vitor tiež nič neukázal a je jedno kde hral , ta práca s loptou by bola vidno aj na stoperovi že není dobrá a s našou hrou potrebujeme aj technického útočníka nie len rýchleho zrazaca. Nechápem tie hejty na xaviho minulý rok za tohto chalana aj keď stále je mladý a môže neco ukázať, určite to nebolo minulú sezónu:)
Btw stále by som bral roqueho ôk a dal mu čas kľudne na celú sezónu ale keď jeho agent je aký je a robil tlačovky ako keby neymar sedí na lavičke tak by som im dal bye bye obom . Ale naše vedenie je neschopné