To je pravda. Ale myslím si že na DM nás tlačí bota nejvíc. Samozřejmě záleží hlavně na Flickovi s kým bude chtít hrát ale hlavně ať to není Romeu. To už radši někoho mladého z akademie.
Alias prostě podepíšeme někoho. Je úplně jedno že nutně potřebujeme DM a LW. Mi půjdeme kupovat ofenzivního záložníka i když máme Fermína a Pedriho..............
Babráci,klamári....,pošli 100mil a budú nakupovať!!
Libero ich od*balo,Nike sa zmluvou neponáhľa,lebo vie že potrebujeme prachy,tak chcu zmluvu za menej,Laporta s vedenim ma v tom 20 mil.,čo sa zaručili minule leto.....
Pravdo, pokial viem, Laporta ani nikto z vedenia nepovedali, ze kupia Nica, to hovoria media. Povedali len tolko, ze toto leto budu schopni financnej operacie na urovni Nica (cca 60 mil), co asi bude pravda.
To je pravda osovne sa s Laportom nerozpravam ale ked z viacerych doveryhodnych zdrojov citam ze nico je priorita a laporta je optimisticky ze pride. A potom ze uz nie je prioritou u, je priorita Olmo ktory bol len plan B tak co si o tom myslis ty? Ja to vidim tak ze nikoho nekupime a xaviho vyhodili len aby nemali kritiku a mohli byt dalej za chrumkavych. Ja tam vidim ten politicky pattern. Jedno hovoria a ine sa deje....
Ja si myslim, ze Laportova snaha posilnit kader je uprimna, ci voli spravnu strategiu a vybera spravnych hracov ukaze cas. A myslim, ze by chcel priviezt oboch - Nica aj Olma. Politikarcenie vo vnutri klubu uz je druha vec a to tam bude pritomne v nejakej miere vzdy. Ci Nico pride nezavisi len na Laportovi, viem len, ze verejne nikdy nepovedal, ze ho privedu, len ze na transfer takehoto kalibru budu peniaze. Ja to berem s mega velkou rezervou toto sa deje kazde jedno prestupove okno, v pozadi sa vyjednava a veci sa menia zo dna na den.
Ja nespochybnujem Laportove nadsenie ale to ze mlzi pravdu. Pozri si co povedal xavi za co ho vyhodili a zistis ze presne to sa deje. Cize z toho vyplyva ze Laportovi sa nepaci ked niekto povie pravdu. A Deco? Skoda reci koho zatial priviedol? Roqueho ktoreho nikto nechcel....asi dostal pekne vsimne.
Jj situacia s Xavim bola od Laportu epic fail. Pod Decom sa podla mna uz zacina kyvat stolicka, ale sancu by som mu este dal je to jeho prvy letny prestupak a prachy proste nemame. No druhy Alemany to asi nebude.
Však je to jen další impotentní typ ala Felix(hodně problému je spojuje) co má záblesky, ale v konečném součtu z 40 se mu povedou tak 4 a to je nám k prdu...
Celá rodina a Bilbao ho presviedča aby rok zostal,vyrastol tam a treba vrátit čo do neho vložili a podobne kecy....
A možno o rok budeme radi,ze sme ho nekupili,lebo je to len Dembo II./ nemyslím teraz rozumovo/.
Mňa urve z tohto vedenia. To už môže ísť riadiť hocikto. Všetci fanúšikovia vedia že nám treba DM hlavne a keď bude možnosť tak aj LW. Škoda že to naše vedenie netuší. Jedine že chcú zmeniť herný systém čo mi ale hlavu neberie že čo chcú hrať. A potom sa divme že si z nás každý strieľa že cirkus. Veď toto v žiadnom klube nezažijete.
Ne s tímhle sportovním vedením to fakt nepůjde. Dokud to tady budou vést. Tak se mužeme rozloučit s nějakým progresem. Tohle je panic koupě, jen aby se něco koupilo a mohlo se říct že přišel OLMO hvězda pár zápasů na Euru určitě to spasí.. Když real Mbappého, Endricka.. Ale co se sportovní stránky týče týpek sem vůbec nezapadá. Nevím na který post má jít. Na křídlách to žádný zázrak není. DM taky neumí(HAHA). Hroták to taky není. Jeho nejlepší post tu nemáme. Já se ptám proč?. Co je tad špatně. Proč se sem tahají hráči aby fanoušci neřekli nebo jako nějaká odpověď že na to taky máme. I když nemáme. Ale tahají se sem hráči uplně mimo sportovní stránku. Ta nejdůležitější věc a na tu uplně sereme. Prostě random vybereme týpka co odehrál slušné Euro a prostě je jedno že je postem uplně mimo. Musíme zalepit hubu těm kterým jsme kukali o tom jak tohle léto budeme mít velké přestupy jak to nebude problém. Jak budeme konkurence schopní. Tyvole šílený. Radši kdyby drželi tlamy a nebo prostě řekli jak to je! Ne radší prostě random výbeř na kterou se vezme deset půjček aby to pak bylo ještě horší. Protože týpek se do stylu vůbec nehodí a budeme se ho za rok snažit někam střelit, ale nikdo ho nebude chtít protože plat smlouva a on nebude chtít odejít. BARCELONA V KOSTCE!.
Barcelona nezažívá jen finanční krizi, ale i tu institucionální. Prostě ji řídí nekompetentní lidé. To o čem píšeš, jsou už jen symptomy - žádná koncepce, špatná exekuce...systémový problém. Řešením je restart s lidmi, za kterými jsou prokazatelné úspěchy (management s vhodnou strategií, taktickým a operativním plánem). Nikoliv současná garnitura, žijící z minulosti. Odchod klíčových lidí (Jordi C, Alemany...) je důkazem o nespokojenosti uvnitř klubu se směrem, kterým se vedení, potažmo klub vydal.
Libero ich od*balo,Nike sa zmluvou neponáhľa,lebo vie že potrebujeme prachy,tak chcu zmluvu za menej,Laporta s vedenim ma v tom 20 mil.,čo sa zaručili minule leto.....
takže o 11 mil.menej zaplatime cash,ostatne v bonusoch...
Čo na to Tvoja hlava?
A možno o rok budeme radi,ze sme ho nekupili,lebo je to len Dembo II./ nemyslím teraz rozumovo/.