Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-08-01 12:21:22
Lol
2024-08-01 12:41:33
Mimochodem, neříkalo se celý minulý rok že prioritou musí být příchod DM? 😃
2024-08-01 13:05:48
Musí prísť! Ale tá cena je prestrelená! Ja by som ho kúpil tak za 40 a menej
2024-08-01 13:06:34
Alias prostě podepíšeme někoho. Je úplně jedno že nutně potřebujeme DM a LW. Mi půjdeme kupovat ofenzivního záložníka i když máme Fermína a Pedriho..............
2024-08-01 13:53:34
Vedenie meni nazor ako vietor fuka. Ked nevyjde Olmo kto bude prioritou? Merino asi nie lebo ten uz bude v Arzenale...
2024-08-01 13:55:24
Asi je dobre ze Xaviho vyhodili aspon nedojde o nervy pri tych babrakoch a hlavne klamaroch....
2024-08-01 14:42:16
Však je to jen další impotentní typ ala Felix(hodně problému je spojuje) co má záblesky, ale v konečném součtu z 40 se mu povedou tak 4 a to je nám k prdu...
2024-08-01 15:26:33
taze 50+10 za olma hej ale 58 za nica nie? to mi hlava neberie
2024-08-01 19:40:48
Mňa urve z tohto vedenia. To už môže ísť riadiť hocikto. Všetci fanúšikovia vedia že nám treba DM hlavne a keď bude možnosť tak aj LW. Škoda že to naše vedenie netuší. Jedine že chcú zmeniť herný systém čo mi ale hlavu neberie že čo chcú hrať. A potom sa divme že si z nás každý strieľa že cirkus. Veď toto v žiadnom klube nezažijete.
2024-08-01 21:42:56
Ne s tímhle sportovním vedením to fakt nepůjde. Dokud to tady budou vést. Tak se mužeme rozloučit s nějakým progresem. Tohle je panic koupě, jen aby se něco koupilo a mohlo se říct že přišel OLMO hvězda pár zápasů na Euru určitě to spasí.. Když real Mbappého, Endricka.. Ale co se sportovní stránky týče týpek sem vůbec nezapadá. Nevím na který post má jít. Na křídlách to žádný zázrak není. DM taky neumí(HAHA). Hroták to taky není. Jeho nejlepší post tu nemáme. Já se ptám proč?. Co je tad špatně. Proč se sem tahají hráči aby fanoušci neřekli nebo jako nějaká odpověď že na to taky máme. I když nemáme. Ale tahají se sem hráči uplně mimo sportovní stránku. Ta nejdůležitější věc a na tu uplně sereme. Prostě random vybereme týpka co odehrál slušné Euro a prostě je jedno že je postem uplně mimo. Musíme zalepit hubu těm kterým jsme kukali o tom jak tohle léto budeme mít velké přestupy jak to nebude problém. Jak budeme konkurence schopní. Tyvole šílený. Radši kdyby drželi tlamy a nebo prostě řekli jak to je! Ne radší prostě random výbeř na kterou se vezme deset půjček aby to pak bylo ještě horší. Protože týpek se do stylu vůbec nehodí a budeme se ho za rok snažit někam střelit, ale nikdo ho nebude chtít protože plat smlouva a on nebude chtít odejít. BARCELONA V KOSTCE!.